Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Stay only if you want to experience the colonial experience”
Omdöme om Queens Hotel Kandy

De bästa priserna för
Incheckning dd/mm/åååå Utcheckning dd/mm/åååå
Priserna är för 1 rum, 2 vuxna
Visa priser
Jämför priser från de mest populära resesidorna
och 8 sidor till!
Queens Hotel Kandy
Rankad som nummer 37 av 58 hotell i Kandy
Omdömet skrevs september 8 2012
Google-översättning

  • Bodde här: Oktober 2011, reste ensam
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
1  Tack Sevenage07
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (1 155)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

698702 av 1 156 omdömen

Omdömet skrevs augusti 27 2012
Google-översättning

  • Bodde här: Augusti 2012, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack Monkey3162
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs augusti 19 2012
Google-översättning

  • Bodde här: Juli 2012, reste med vänner
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack Ayemyself
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs augusti 14 2012
Google-översättning

Bodde här: Augusti 2012
1  Tack Rix03
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs augusti 12 2012
Google-översättning

Tips för att välja rum: Rooms facing the back are a little quieter - but even street rooms are not too noisy and show a fasc ...
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: Juli 2012, reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack Davidrorippa
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Andra hotell som du kanske också gillar …
Resenärer tittade även på dessa Kandyhotell
0,7 km bort
Hotel Suisse
Hotel Suisse
Nr 13 av 58 i Kandy
1 194 omdömen
0,3 km bort
Kandy City Hotel
Kandy City Hotel
Nr 23 av 58 i Kandy
344 omdömen
0,7 km bort
OZO Kandy Sri Lanka
Visa priser
Visa priser
Visa priser
0,1 km bort
Hotel Casamara
Hotel Casamara
Nr 33 av 58 i Kandy
231 omdömen
0,7 km bort
Sevana City Hotel
Sevana City Hotel
Nr 6 av 58 i Kandy
750 omdömen
0,9 km bort
Hotel Thilanka
Hotel Thilanka
Nr 14 av 58 i Kandy
1 432 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser

Besökt Queens Hotel Kandy? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ytterligare information om Queens Hotel Kandy

Adress: No. 4 Dalada Veediya | No. 4 Dalada Veediya, Kandy 20000, Sri Lanka
Region: Sri Lanka > Central Province > Kandy District > Kandy
Bekvämligheter:
Bar/lounge Affärscenter med tillgång till internet Kostnadsfri parkering Restaurang Rumservice Swimmingpool Flygplatstransport
Typ av hotell:
Rankad som nummer 37 av 58 hotell i Kandy
Prisklass: 579 kr - 1 215 kr (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
Hotellklass:3-stjärnigt — Queens Hotel Kandy 3*
Antal rum: 100
Bokningsalternativ:
TripAdvisor är stolta över att vara partner med Booking.com, Expedia, Hotels.com, Ctrip TA, TripOnline SA, Agoda och 5viajes2012 S.L. så att du tryggt kan boka med Queens Hotel Kandy. Vi hjälper miljoner resenärer varje månad att hitta de perfekta hotellen för både semester- och företagsresor, alltid med de bästa rabatterna och specialerbjudandena.

Är detta ditt TripAdvisor-objekt?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt