Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
87 US$
52 US$
Expedia.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Rabattmeddelande! 42 % lägre än genomsnittspriset

Priset du har hittat är 42 % lägre än det här hotellets genomsnittspris på 89 US$/natt.

Vi analyserar priser över en 60-dagarsperiod och jämför ditt val med genomsnittspriset på liknande vistelser för att säkerställa att du får bästa möjliga erbjudande.

69 US$
Booking.com
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Vesma Villas(Hikkaduwa)(Mycket prisvärt!)
43 US$
Booking.com
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Citrus Hikkaduwa(Hikkaduwa)
87 US$
68 US$
Booking.com
Se erbjudande
  • Fri parkering
  • Precis vid stranden
61 US$
56 US$
Agoda.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Fri parkering
  • Pool
Asian Jewel Boutique Hotel(Hikkaduwa)
77 US$
68 US$
Booking.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Drifters Hotel and Beach Restaurant(Hikkaduwa)(Mycket prisvärt!)
31 US$
Booking.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Neela's Guesthouse & Beach Restaurant(Hikkaduwa)(Mycket prisvärt!)
38 US$
Booking.com
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Precis vid stranden
Aditya(Hikkaduwa)
286 US$
273 US$
Priceline
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Omdömen (484)
Filtrera omdömen
484 resultat
Medlemsbetyg
194
165
60
34
31
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
194
165
60
34
31
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 484 omdömen
Omdömet skrevs 23 december 2017 från mobil enhet

Vår andra vistelse på detta hotell. Suveränt läge som ligger så nära vattnet som man bara kan komma. Fina, rymliga rum. Superbra service, städning och mat. Väldigt trevlig och tillmötesgående personal, speciellt kockarna, servitörerna och städarna. Ett toppenhotell helt enkelt!

Bodde här: december 2017, reste med familjen
1  Tack Ellinor_stockholm
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Deepal D, General Manager på Coral Rock by Bansei, svarade på det här omdömetSvarade 27 december 2017
Google-översättning

Dear Mr.Ellinor,

Thank you for the lovely review of your stay with us posted on Trip Advisor.

We are so pleased to hear that you enjoyed yourself during the course of your vacation at Bansei resort Hikkaduwa. The entire team at Bansei resort is very happy to have had the opportunity to provide the best of personalized service.

We wish to welcome you soon on your next vacation.

Thank you,
Deepal and Team

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 20 november 2016

Våra 10 dygn på Coral Rock blev en toppen semester.Servicen på Hotellet var av topp klass. Reception som fixade allt med tvätt, kontakt med transfer etc. allt med ett leende. Restauranten erbjöd en mycket god frukost med variation och mycket frukt.
A la carte toppen, med allra bäst var att den mycket engagerade personalen som två kvällar komponerade menyer speciellt för oss med teman som vi önskat.
Standen ligger precis utanför hotellet och snorkla kan man göra bara 200 m ifrån hotelet och se hyfsat med fisk.Många restauranter finns på gång avstånd och en av de bästa Red Lobster på andra sidan gatan.
Rummen har det man behöver med kylskåp, vattenkokare och en stor safe.
Vi hade rum mot havet med ballkong där det var skönt att sitta och slappa och se solnedgången i havet.

Tips för att välja rum: Välj rum mot havet ,du somnar till vågornas skvalp och solnedgång i havet.
  • Bodde här: november 2016, reste med vänner
    • Läge
    • Rum
    • Service
2  Tack hakanaberg
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Deepal D, General Manager på Coral Rock by Bansei, svarade på det här omdömetSvarade 5 december 2016
Google-översättning

Dear Valued Guest, Thank you for taking the time to give us comprehensive feedback on your stay at Coral Rock By Bansei, Hikkaduwa. Comments such as yours, where we have met with with guest expectations on a consistent basis is indeed encouraging, We appreciate your comments with regards to the food, location, view, rooms and service. Indeed the strategic location of the resort is a unique feature and is of convenience and benefit to most guests.

We do hope to see you back again at Coral rock soon where we could be at your service once again.

Deepal & team

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 19 november 2016

Rena, lite enkla rum med en fantastisk havsutsikt! Personalen var mycket serviceinriktade, hjälpsamma, engagerade och vänliga. Frukosten serverades vid borden, var god och det fanns flera valmöjligheter. Vi fick specialutformade middagar för oss vid två tillfällen som var mycket välorganiserade, personliga och en verklig upplevelse! Väldigt trevligt att sitta på altanen med levande ljus och havet som ljudkuliss! Bäst var personalen med sitt engagemang att göra vår vistelse så bra som möjligt!

Tips för att välja rum: välj rum med havsutsikt!
  • Bodde här: november 2016, reste med vänner
    • Standard
    • Rum
    • Service
2  Tack christinasamuelsson
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Deepal D, General Manager på Coral Rock by Bansei, svarade på det här omdömetSvarade 5 december 2016
Google-översättning

Dear Valued Guest, Thank you for taking the time to give us comprehensive feedback on your stay at Coral Rock By Bansei, Hikkaduwa. Comments such as yours, where we have met with with guest expectations on a consistent basis is indeed encouraging, We appreciate your comments with regards to the food, location, view, rooms and service. Indeed the strategic location of the resort is a unique feature and is of convenience and benefit to most guests.

We do hope to see you back again at Coral rock soon where we could be at your service once again.

Deepal & team

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 18 november 2016

Servicen var suverän , mycket hjälpsam personal , restaurangen fixade menyer efter önskemål , rummen är ganska enkla men rena och med havsutsikt från balkongen.
Läget är direkt vid stranden med korallrev och snorklingsmöjligheter.

Tips för att välja rum: välj med havsutsikt
  • Bodde här: november 2016, reste som ett par
    • Standard
    • Rum
    • Service
3  Tack yggen
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Deepal D, General Manager på Coral Rock by Bansei, svarade på det här omdömetSvarade 5 december 2016
Google-översättning

Dear Valued Guest, Thank you for taking the time to give us comprehensive feedback on your stay at Coral Rock By Bansei, Hikkaduwa. Comments such as yours, where we have met with with guest expectations on a consistent basis is indeed encouraging, We appreciate your comments with regards to the food, location, view, rooms and service. Indeed the strategic location of the resort is a unique feature and is of convenience and benefit to most guests.

We do hope to see you back again at Coral rock soon where we could be at your service once again.

Deepal & team

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 augusti 2016 från mobil enhet

Vi bodde där 7 nätter och eftersom vi var 4 personer, varav två barn (7 & 11 år) hade vi bokat två rum. Vi fick ett slags dubbelrum som gick att avskilja genom en dörr vilket var oerhört praktiskt och trevligt! Fantastiskt läge precis vid havet. Mycket trevlig hjälpsam personal. Städ varje dag och till barnens glädje fantastiska "handuksdjur". Frukosten var helt ok, färsk frukt, toast, flingor, muffins/ croissant, ägg bacon, korv. Det enda som drar ner betyget är att vi hade rum mot vägen och trafiken låter en hel del. Beror också på hur känslig man är, vi upplevde detta olika i familjen. Hade gått och byta men vår typ av rum fanns bara på denna sidan. Ett toppenhotell som jag verkligen rekommenderar!

Bodde här: augusti 2016, reste med familjen
3  Tack Ina1977
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Deepal D, General Manager på Coral Rock by Bansei, svarade på det här omdömetSvarade 9 september 2016
Google-översättning

Dear Guest, Thank you for your feedback following your stay at Coral Rock By Bansei. We are indeed pleased to know that you enjoyed your stay with us and we thank you for the constructive feedback which is truly valuable to us. As we are running with the full operation now we have upgraded our service to the maximum. Thank you very much and hope to see you back...

Deepal & the team

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen