Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Drömboende på Koh Tao”
andra resenärer har bokat det här boendet
Först till kvarn gäller för bokningar på det här boendet. Boka datumen innan de blir tagna
Kontrollera tillgänglighet
Bokningsförfrågan
Skicka förfrågan
Utmärkt
50 omdömen
Den här verksamheten är inte tillgänglig dessa datum.
Ge inte upp! Gör förfrågan om andra tillgängliga boenden som är precis som det här -
Visa alla tillgängliga boenden
Översikt
Villa -
4 sovrum, 6 badrum, för 8
Koh Tao, Provinsen Surat Thani

Omdömen från våra medlemmar

Utmärkt - baserat på 50 omdömen
Skriv ett omdöme

Omdömen från våra medlemmar

Datum | Betyg
  • Danska först
  • Engelska först
  • Franska först
  • Koreanska först
  • Svenska först
  • Tyska först
  • Ospecificerat
  • Alla senaste på svenska
Svenska först
Danska först
Engelska först
Franska först
Koreanska först
Svenska först
Tyska först
Ospecificerat
Alla senaste på svenska
Svenska först
Lars N
Stockholm, Sverige
1 omdöme
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 hjälpsamhetsröst
“Drömboende på Koh Tao”
Omdömet skrevs 2 juni 2015 för en vistelse i maj 2015
1
person tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Villa Sabai Jai har det bästa läget på Koh Tao. Det ligger ostört längst ut på en klippa med hänförande utsikt och med sol hela dagen. Man kan gå nedför en trappa till havet för bad och snorkling. Villan har stora och mycket smakfullt inredda rum. Poolområdet med sol- och matsplatser är fantastiskt. Servicen från personalen, innefattande Bo och Åsa, är snabb och generös. Här finns allt för en mycket trivsam semester.

Hur lätt var det att boka verksamheten? Hur användbara var vägbeskrivningarna till verksamheten?
Hur lätt var det att hämta nyckeln/få tillträde till verksamheten? Hotellets skick på det stora hela
Sängar och madrasser Kök och redskap
Rent badrum Andra lokaler och bekvämligheter
Service
Gillade mest: Poolområdet
Resegrupp: Med vänner
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Rekommenderas för:
Äldre resenärer Familjer med småbarn
  • Var verksamheten som i reklamen?
  • Skulle du rekommendera verksamhetens läge?
  • Fick du valuta för pengarna?
  • Hade hotellet wifi/internet?
  • Fick du tillbaka depositionen i tid?
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
jun 23 2015
Thanks for your review and for visiting us again!
Bob
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Kottladal ...
Lidingö, Sverige
Nivå 2 Skribent
7 omdömen
6 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 hjälpsamhetsröst
“Himmelriket på jorden”
Omdömet skrevs 11 juli 2014 för en vistelse i mars 2014
1
person tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Ett fantastiskt ställe högt upp ovanför havet med en makalös utsikt 180 grader. 3 suiter i olika hus med en gemensam swimmingpool. Vardagsrum och kök i ett separat hus, Mycket elegant och påkostat. Valfri frukost varje morgon serveras av Lek, som är housekeeper och bland annat möter gästerna vid båten från Koh Samui. Hon kan även ordna middag tillagad av lokala kockar, som även kan lära ut Thailändsk matlagning.
Stället måste upplevas, kan inte beskrivas.

Hur lätt var det att boka verksamheten? Hur användbara var vägbeskrivningarna till verksamheten?
Hur lätt var det att hämta nyckeln/få tillträde till verksamheten? Hotellets skick på det stora hela
Sängar och madrasser Kök och redskap
Rent badrum Andra lokaler och bekvämligheter
Service
Gillade mest: Det fantastiska läget och gästfriheten
Gillade minst: Mycket branta backar, inte lämpligt för rörelsehindrade
Resegrupp: Med partner
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Rekommenderas för:
Äldre resenärer
  • Var verksamheten som i reklamen?
  • Skulle du rekommendera verksamhetens läge?
  • Fick du valuta för pengarna?
  • Hade hotellet wifi/internet?
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
aug 5 2014
Glad that you enjoyed your second stay in the villa!
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Gustavsberg, Sverige
Omdömet skrevs 27 april 2013 för en vistelse i april 2013
1
person tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Hur lätt var det att boka verksamheten? Hur användbara var vägbeskrivningarna till verksamheten?
Hur lätt var det att hämta nyckeln/få tillträde till verksamheten? Hotellets skick på det stora hela
Sängar och madrasser Kök och redskap
Rent badrum Andra lokaler och bekvämligheter
Service
Gillade mest: The whole villa and the views
Gillade minst: The steep hills on the island, 10 min to main village
Resegrupp: Vänner
Din ålder 25-34
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Rekommenderas för:
Kompisresa
  • Var verksamheten som i reklamen?
  • Skulle du rekommendera verksamhetens läge?
  • Fick du valuta för pengarna?
  • Hade hotellet wifi/internet?
  • Fick du tillbaka depositionen i tid?
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Svar från företaget
jan 21 2014
Happy you loved our house!
A trip around the island by longtail boat is a must, if the weather allows it. A good way of visiting all the small secluded beaches around the island.
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartners.
Kottladal ...
Lidingö, Sverige
Nivå 2 Skribent
7 omdömen
6 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 hjälpsamhetsröst
“Close to paradise”
Omdömet skrevs 16 april 2013 för en vistelse i februari 2013

Vi hade förmånen att bo i Villa Sabai Jai 17 – 28 februari 2013.
Man kommer in till ett stort däck via en gång på stenar över en näckrosdamm. På det stora trädäcket finns en stor avlång pool med runda former. Poolen utgör delvis gränsen mot havet, som ligger 35 meter nedanför. På fastigheten finns flera byggnader:
Main House, som innehåller ett modernt kök med alla finesser och en vardagsrumsdel med TV och ett stort runt bord med plats för minst 10 personer. Stora skjutdörrar kan öppnas åt olika väderstreck och från alla ställen har man havsutsikt. Både radio och TV kan ta in svenska stationer.
Turtle room ligger i en separat byggnad med stort badrum. Från rummet kan man direkt stiga ned i poolen. Havsutsikt från alla platser t.o.m. toaletterna.
Eagle room med stort badrum ligger på övervåningen i en angränsande byggnad med en fantastisk utsikt i tre väderstreck. Tre väggar kan öppnas helt.gg
Shark room ligger en trappa ned. Även det med strålande utsikt. Alla rum är smakfullt inredda med specialdesignade möbler i traditionell Thailändsk stil och sköna dubbelsängar med Dunlopillomadrass.
Dessutom finns en ”Sala”, en byggnad med ett stort vasstak men utan väggar. Skön plats, när solen är för varm. Alla byggnader har vasstak.
Valfri frukost serveras varje dag, städning och Wifi ingår.
Poolen sköts varje dag av en poolskötare och vattnet är rent och klart och inbjuder till bad dygnet runt.
Ingen insyn, man är helt privat.
På båda sidor om Villa Sabai Jai finns vikar med sandstränder dit man kan ta sig till fots, men man får bara beredd på kraftiga backar.
Man kommer till Koh Tao med båt, som lägger till i en by, Mae Haad, c:a två kilometer från villan. Vägen är backig och man tar sig lättast fram med taxi eller scooter. Koh Tao är en ö, som ännu inte är påverkad av turistliv med charterturister. Några hotell finns, men de flesta besökarna till ön är ungdomar, som kommer för att dyka i de klara vattnen.
Runt om på ön finns underbara små vikar med underbara sandstränder. Hela ön är fantastisk, och allt är mer småskaligt och ursprungligt än på orter med charterturister.
Villa Sabai Jai på Koh Tao är så nära paradiset man kan komma.

Suzanne och Göran Ljungberg

Hur lätt var det att boka verksamheten? Hur användbara var vägbeskrivningarna till verksamheten?
Hur lätt var det att hämta nyckeln/få tillträde till verksamheten? Hotellets skick på det stora hela
Sängar och madrasser Kök och redskap
Rent badrum Andra lokaler och bekvämligheter
Service
Gillade mest: The villa with the large pool and the location
Gillade minst: Steep hills
Resegrupp: Make/partner
Din ålder 65+
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Rekommenderas för:
Kompisresa
  • Var verksamheten som i reklamen?
  • Skulle du rekommendera verksamhetens läge?
  • Fick du valuta för pengarna?
  • Hade hotellet wifi/internet?
  • Fick du tillbaka depositionen i tid?
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
apr 27 2013
So happy that you were satisfied with Villa Sabai Jai and your stay on the island.
Koh Tao is FANTASTIC! Hope to see you here again.
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Stockholm, Sverige
Omdömet skrevs 16 april 2013 för en vistelse i februari 2013
2
personer tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Hur lätt var det att boka verksamheten? Hur användbara var vägbeskrivningarna till verksamheten?
Hur lätt var det att hämta nyckeln/få tillträde till verksamheten? Hotellets skick på det stora hela
Sängar och madrasser Kök och redskap
Rent badrum Andra lokaler och bekvämligheter
Service
Gillade mest: The Villa :)
Gillade minst: I have to go home:(
Resegrupp: Vänner
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Rekommenderas för:
Kompisresa
  • Var verksamheten som i reklamen?
  • Skulle du rekommendera verksamhetens läge?
  • Fick du valuta för pengarna?
  • Hade hotellet wifi/internet?
  • Fick du tillbaka depositionen i tid?
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Svar från företaget
apr 27 2013
Thank you Anna for your fine words about our villa. We are very happy that your stay was even better than you had imagined! Welcome again!
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartners.
Ange datum för att mer korrekta priser
2 gäster
Vuxna2
Barn0
Tillämpa
Äger du en semesterbostad? Lägg upp den här.
Extra inkomst
Tjäna pengar på att hyra ut ditt boende. Du slipper betala avgifter i förskott och är inte bunden av några avtal. Du får helt enkelt behålla en större del av kakan själv.
Enkelt att hantera
Bekräfta bokningar med ett enda klick och spåra allt från förfrågan till utcheckning – var du än är.
Pålitligt enligt resenärer
TripAdvisor hjälper resenärer att boka boenden på ett tryggt sätt med miljontals omdömen och säkra onlinebetalningar.
Skapa ett kostnadsfritt objekt