Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Godaste thaimaten på Koh tao”

The Gallery Restaurant
Rankad som nr 3 av 243 Restauranger i Koh Tao
Certificate of Excellence
Prisklass: 10 US$ - 27 US$
Kök: Thailändskt
Mer restauranginformation
Restauranginformation
Bra för: Romantiska möten, Lokal mat
Middagsalternativ: Frukost, Sent på kvällen, Leverans, Bokningar
Omdömet skrevs 20 december 2016 från mobil enhet

Godaste thaimaten under vår vistelse på Koh tao! Servicen var fantastisk, maten kom snabbt och samtidigt(aldrig hänt sen vi kom till Thailand), mysigt ställe som verkligen brydde sig om sina gäster. Vi tog även efterrätt som också smakade utsökt! Lite dyrare än vanligt, men verkligen inte dyrt för vad man får!

Datum för besöket: december 2016
Tack isabellearnehall
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
imagemarine, Owner på The Gallery Restaurant, svarade på det här omdömetSvarade 22 december 2016

Vi är glada att du du haft det. Tack för översyn.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (1 931)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

48 av 1 931 omdömen

Omdömet skrevs 24 februari 2016 från mobil enhet

Personalen gav verkligen bra service och såg till att man var nöjd med allt. Fast det var väldigt fullt löste de bordsplats ändå direkt. Maten var jättegod och till bra priser.

Datum för besöket: februari 2016
Tack eelinwennstrom
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
imagemarine, Owner på The Gallery Restaurant, svarade på det här omdömetSvarade 25 februari 2016

Tack för den stora översynen. Stor punkt om priset.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 27 december 2015 från mobil enhet

Missa Inte denna pärla!
Mycket god thai mat, lite dyrare än andra restauranger men klart värt det om man är kräsen med smaker. Vi har besökt Gallery flera gånger och alla rätter vi testat har varit super! Rekommenderas verkligen!

Datum för besöket: december 2015
Tack Lisa S
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
imagemarine, Owner på The Gallery Restaurant, svarade på det här omdömetSvarade 28 december 2015

Tack för den stora översynen.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 17 december 2015 från mobil enhet

Vi har varit ganska många gånger på koh tao , och vi går till The Gallery och äter ett flertal gånger varje besök på ön .
Vi blir alltid väl bemötta av den trevliga personalen och maten håller världsklass .
Ett besök på The Gallery är ett måste när man är på koh tao , kan varmt rekommendera det.
Titta gärna på dom fantastiska bilderna i galleriet som ligger vägg i vägg med restaurangen , det är ägaren till restaurangen som även är fotograf .

We have been quite a few times on koh tao, and we go to The Gallery , and eat several times each visit to the island .
We are always treated well by the friendly staff and the food is world class .
A visit to The Gallery is a must when you are at Koh Tao , can warmly recommend it .
Please look at the fantastic pictures in the gallery which is located next door to the restaurant, it's the restaurant owner who is also a photographer.

Datum för besöket: december 2015
Tack Daniel K
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
imagemarine, Owner på The Gallery Restaurant, svarade på det här omdömetSvarade 23 december 2015
Google-översättning

What a great review, love it, wonderful family, an honour to host you here. See you again soon. Thank you.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 13 oktober 2015 från mobil enhet

Fantastisk mat och service! Det var den godaste thaimaten vi åt på Koh Tao. Snygg och fräsch inredning, vi kommer garanterat tillbaks igen.

Datum för besöket: oktober 2015
Tack Helena M
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
imagemarine, Owner på The Gallery Restaurant, svarade på det här omdömetSvarade 15 oktober 2015

Tack för att ni kom och för översyn. Vi ses nästa gång.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på The Gallery Restaurant tittade också på

Koh Tao, Provinsen Surat Thani
Koh Tao, Provinsen Surat Thani
 
Koh Tao, Provinsen Surat Thani
Koh Tao, Provinsen Surat Thani
 
Koh Tao, Provinsen Surat Thani
Koh Tao, Provinsen Surat Thani
 

Besökt The Gallery Restaurant? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt