Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (735)
Filtrera omdömen
735 resultat
Medlemsbetyg
79
141
174
116
225
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
79
141
174
116
225
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 735 omdömen
Omdömet skrevs 3 mars 2018 från mobil enhet

Stort fint komplex med stranden på ena sidan och Main street på andra sidan. Rummet var ok och frukosten väldigt god & hade stort utbud dessutom! Trevlig, hjälpsam personal. Bra pris, finns inget att klaga på här inte!!

Bodde här: februari 2018, reste som ett par
Tack Carolina L
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 23 december 2017 från mobil enhet

Positivt överraskad av allt. Stort hotell med bra service, stor och god frukost! Bra resturang. Placerat i mitten så visst, vill du inte veta av bargatan bakom bör du inte bo här men är du som vi, pigga och sugna på att höra liv - perfekt! Bra rum! Bra pooler. Nära för dopp i det blå. Jag kan inte klaga på något. Detta hotell förtjänar en stjärna till.

Bodde här: december 2017, reste som ett par
Tack Elin B
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 17 april 2017 från mobil enhet

Vi bodde på detta hotel från 6/4 -15/4 & var riktigt nöjda med boendet. Fräscha rum, (bodde i hus A) bra hotellfrukost, perfekt läge både till centrum där allt händer men även till stranden. Två härliga infinitypooler. Mycket trevlig personal. Kommer definitivt bo här flera gånger & kan varmt rekommendera detta boende. Ang vad andra har skrivit med att man blir störd av nattlivet när man ska sova, centrum är litet men väldigt livat, bor man så centralt som man gör med detta hotel så kan jag inte förstå hur man inte kunnat vänta sig att höra ljud/sång osv från pubarna & gatan. Däremot så var det inget som störde oss.

Bodde här: april 2017, reste med familjen
Tack peter_tammi
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
gmsurin2017, General Manager på PP Charlie Beach Resort, svarade på det här omdömetSvarade 18 april 2017
Google-översättning

Dear peter_tammi


We thank you for sharing your experience.

I appreciate that you have enjoyed your stay with us in overall.

I am very grateful for the feedback provided as this gives us the opportunity of improving our services. And I have shared your comments with our team members to continue motivated in delivering high standards of service.

I would like to thank you once again for taking the time to share your feedback and look forward to having the opportunity of welcoming you back to our resort.

Best regards,

Mr. Surin Maneemas

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 februari 2017 från mobil enhet

Vi trivs bra här. Vi har betalat 2700 baht per rum/natt. Då fick vi ner priset med 300 baht per rum/natt. Trevlig personal. Frukosten är inget att hurra över, inte mkt pålägg mest mat och tillagt kött. Poolen är helt okej, vattnet smakar järn och är lite småsunkingt men helt klart går det att bada och närheten till stranden är perfekt.
Ett minus är att rummen i hus D ligger precis vid Main street vilket gör att man hör skönsång ända in på morgonen och närliggande klubbar. Det störde inte oss för mycket men vill man lägga sig tidigt och har svårt att somna med ljud så är detta inget hotel för dig.

Bodde här: februari 2017, reste som ett par
Tack Mickis O
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Surin M, General Manager på PP Charlie Beach Resort, svarade på det här omdömetSvarade 6 februari 2017
Google-översättning

Dear Mickis O



We thank you for sharing your experience.

I appreciate that you have enjoyed your stay with us in overall.

I am very grateful for the feedback provided as this gives us the opportunity of improving our services. And I have shared your comments with our team members to continue motivated in delivering high standards of service.

I would like to thank you once again for taking the time to share your feedback and look forward to having the opportunity of welcoming you back to our resort.

Best regards,
Mr.Surin Maneemas

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 16 januari 2017 från mobil enhet

Detta hotell motsvarade inte våra förväntningar. Det enda som var bra var frukosten. Vi bodde i T huset som kändes som undantaget i detta hotell-komplex. Vårt rum T107 var en katastrof ingen utsikt, flugor överallt och en städning som inte existerade alls. Inte prisvärt !

Bodde här: januari 2017, reste som ett par
1  Tack Calle K
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Surin M, General Manager på PP Charlie Beach Resort, svarade på det här omdömetSvarade 17 januari 2017
Google-översättning

Dear Calle K


We thank you for sharing your experience.

I appreciate that you have experience stayed with us in overall.

I am very grateful for the feedback provided as this gives us the opportunity for improving our services. And I have shared your comments with our team members to continue motivated in delivering high standards.

I would like to thank you once again for taking the time to share your feedback and look forward to having the opportunity of welcoming you back to our resort.

Best regards,

Mr. Surin Maneemas



Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen