Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (700)
Filtrera omdömen
700 resultat
Medlemsbetyg
366
190
82
31
31
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
366
190
82
31
31
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
510 av 700 omdömen
Omdömet skrevs 28 mars 2018

Fräscha bungalows med bra städning och privat bakgård med utedusch. Fantastisk personal och bra service. Fint och lummigt område precis vid stranden. Superbra frukost och bra luncherbjudanden. Happy hour 2ggr om dagen. Härligt att ligga under lummiga träd när man inte klarar solen längre eller en massage. Det här är verkligen platsen för dig som vill ha en lugn och skön ledighet så nära paradiset man kan komma.

Datum för vistelsen: mars 2018
Restyp: Reste som ett par
Tack ukbostrom
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
LantaSandGroup, Director of Business Development på Lanta Sand Resort and Spa, svarade på det här omdömetSvarade 29 mars 2018
Google-översättning

Dear Ukbostrom,

Thank you very much for such a great review and sharing your experience with us. We are very happy to know that you really enjoyed your stay with us during your trip to Koh Lanta.
It is our pleasure while providing a great services and staff alike. We're overwhelmed that you had a superb breakfast and great lunch specials.
It is truly a great spot during happy hour while laying under the shady trees or an option for a massage. We are happy that you enjoyed your ultimate paradise vacation with us.
The team would like to thank you very much for staying with us and look forward to welcome you back again.



Best regards,

Christopher Adams
Director of Business Development

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 18 mars 2018 från mobil enhet

Väldigt fint hotell med perfekt läge på stranden. Nära till Saladan!

Villorna kan dock behöva lite renovering och badrummet blir tyvärr fullt med småkryp eftersom det inte är så försluten glasskiva till baksidan. Vi hade otur med kackerlackor i rummet med och mycket larver i badrummet.

Om hotellet fixar villorna och ser till att sanera så gott det går från småkryp så är hotellet perfekt :)

poolen och solstolarna - jättebra.

Maten god. Jättegenerös happy hour i flera timmar ;) iallafall under lågsäsongen.

Tips generellt!

- använd ALLTID myggmedel på kvällarna. Riktigt aggressiva myggbett.
- hyr en vespa och åk runt på ön.
- vattenfallet alla åker till... inte värt vandringen och besväret då "vattenfallet" är några droppar från en liten klippa. Strunt i det och ta båtturer till andra öar istället.
- åk dagsutflykt till Koh Rok. Riktigt fint!
- ät på black pearl i saladan om ni tröttnat på thaimat och vill äta en god köttbit eller toast Skagen.

Datum för vistelsen: april 2017
Restyp: Reste som ett par
Tack BeatriceLi
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
TheManagementTeamLTS, General Manager på Lanta Sand Resort and Spa, svarade på det här omdömetSvarade 20 mars 2018
Google-översättning

Dear BeatriceLi,
Thank you for your nice review and give us valued feedback for improvement. I have taken note your points and shared with the one concerns. We are glad that you love our breakfast, garden, beach and services. As your points mention, we have plan to do upgrade our Villa room soon this coming off season. Please keep update and we look forward to serving you again very soon.

Best regards,

P. Laan,

Manager & Team Members

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 10 mars 2018 från mobil enhet

Fint och fräscht hotell men två pooler och närhet till stranden. Vi hade rum med pool på balkongen, barnen älskade det. Personalen var jättetrevlig och hjälpsam!

Det som saknades var krokar eller hängare på rummet för att hänga handdukar och badkläder. Sen var wifi väldigt dåligt på rummet.

Datum för vistelsen: mars 2018
Restyp: Reste med familjen
Tack mariakC499CP
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 mars 2018 från mobil enhet

Mycket bra resort. Bra personal som kan engelska. Bra varierad frukost. Rent och snyggt område. Städningen av bungalow var bra . Nya handdukar varje dag. Kanonläge på stranden.
Lite tips på lunch samt middag ställen.
Årets bästa ställen var.
SUZA HUT som ligger direkt till höger på stranden.
PAPPILON som ligger en 15 min till vänster på stranden.

Datum för vistelsen: februari 2018
Restyp: Reste som ett par
Tack Tony N
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
TheManagementTeamLTS, General Manager på Lanta Sand Resort and Spa, svarade på det här omdömetSvarade 3 mars 2018
Google-översättning

Dear Tony N,
Thank you for your excellent review 5 bubbles rating for Lanta sand Resort & Spa. We are glad to know that you have a great time staying with us. YES we are happy that our location meet you expectation. Lanta Sand Resort & Spa is located in the meddle of many action places, bars, restaurant, shopping, sea, beach etc. Thanks for recommend our resort. We thank and look forward to welcoming you back again in the near future.

Best regards,

P. Laan,

Manager & Team Members

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 20 februari 2018

Fint läge på Long Beach. Som vanligt bra service och mycket trevlig personal. Frukosten verkar vara av standardtyp på denna typ av hotell. Restaurangmaten lite tråkig och dyrare om man jämför med att äta på strandrestaurangerna.
Bodde i Bungalow B13. Vet inte om vi hade otur men det var väldigt slitet. Avlopp som läckte, stora hål i dörrar. Även taket var trasigt på ett ställe. Vid utebadkaret hängde flera elkablar lösa och bara lindade med eltejp. Mycket småsaker som sänker betyget rejält. När vi la upp kläderna överst i garderoben blev dom väldigt skitiga pga allt damm.
Boendet var kass allt övrigt toppen.

Datum för vistelsen: januari 2018
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Rum
    • Service
Tack 538mikaell
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
TheManagementTeamLTS, General Manager på Lanta Sand Resort and Spa, svarade på det här omdömetSvarade 20 februari 2018
Google-översättning

Dear mikael l,
Thank you for your time sharing experiences on Tripadvisor. We are glad that our services, staff and location made you feel comfortable and enjoy your holiday. And thanks for your valued feedback about the room condition and some small details of electric cable, price of menu and overall details. We have taken note and will improve according to your comment. We have already planed to upgrade our Villa B zone room very soon. Thanks again for your concern, if anything else that you think we could do better. Please feel free to contact me directly, we are happy to do thing better to satisfy our customer expectation.
mikael l, if you still in love with our staff services and location of beautiful Long Beach, please kindly give us another chance visiting us again in the near future. We will make sure that the points that you mention will be improved.

Best regards,

P. Laan,

Manager at Lanta sand Resort & Spa.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen