Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Des voleurs, à éviter absolument !”

De bästa priserna för
Incheckning dd/mm/åååå Utcheckning dd/mm/åååå
Priserna är för 1 rum, 2 vuxna
Visa priser
Jämför priser från de mest populära resesidorna
och 9 sidor till!
Lanta Klong Nin Beach Resort
Rankat som nummer 85 av 171 B&B/värdshus i Ko Lanta
Omdömet skrevs oktober 23 2011
Google-översättning

  • Bodde här: Mars 2011, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
2  Tack lo g
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (133)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

124128 av 133 omdömen

Omdömet skrevs september 4 2011
Google-översättning

  • Bodde här: Augusti 2011, reste som ett par
    • Standard
    • Sovkvalitet
    • Renlighet
    • Service
Tack Delphine H
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs januari 26 2011
Google-översättning

  • Bodde här: Januari 2011, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
1  Tack Sturmtief
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
En medlem av TripAdvisor i Kina
Omdömet skrevs januari 3 2011
Google-översättning

  • Bodde här: December 2010
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack En medlem av TripAdvisor i Kina
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Omdömet skrevs december 5 2010
Google-översättning

  • Bodde här: November 2010, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
1  Tack SabineNice
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Andra hotell som du kanske också gillar …
Resenärer tittade även på dessa Ko Lantahotell
0,4 km bort
Lanta Nature Beach Resort
Lanta Nature Beach Resort
Nr 38 av 85 i Ko Lanta
213 omdömen
0,9 km bort
Amantra Resort & Spa
Amantra Resort & Spa
Nr 39 av 85 i Ko Lanta
411 omdömen
0,5 km bort
Lanta Miami Bungalows
Lanta Miami Bungalows
Nr 24 av 240 i Ko Lanta
254 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser
0,3 km bort
Lanta Intanin Resort
Lanta Intanin Resort
Nr 41 av 171 i Ko Lanta
75 omdömen
0,2 km bort
Fevrier Resort
Fevrier Resort
Nr 21 av 171 i Ko Lanta
105 omdömen
3,5 km bort
Lanta A&J Klong Khong Beach
Lanta A&J Klong Khong Beach
Nr 3 av 171 i Ko Lanta
49 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser

Besökt Lanta Klong Nin Beach Resort? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ytterligare information om Lanta Klong Nin Beach Resort

Adress: 324 Moo 6 Koh Lanta Yai, Ko Lanta 81150, Thailand
Region: Thailand > Provinsen Krabi > Ko Lanta
Bekvämligheter:
Kostnadsfritt höghastighetsinternet (wifi) Barnaktiviteter (barn-/familjeanpassat) Restaurang Rumservice
Typ av hotell:
Rankad som nummer 85 av 171 B&B/värdshus i Ko Lanta
Prisklass: 273 kr - 545 kr (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
Hotellklass:3-stjärnigt — Lanta Klong Nin Beach Resort 3*
Antal rum: 43
Bokningsalternativ:
TripAdvisor är stolta över att vara partner med Booking.com, Hotels.com, HostelWorld, Agoda, TripOnline SA, Expedia och 5viajes2012 S.L. så att du tryggt kan boka med Lanta Klong Nin Beach Resort. Vi hjälper miljoner resenärer varje månad att hitta de perfekta hotellen för både semester- och företagsresor, alltid med de bästa rabatterna och specialerbjudandena.
Kallas också för:
Lanta Klong Nin Beach Hotel Ko Lanta

Är detta ditt TripAdvisor-objekt?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt