Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Gammalt och mysigt”

Den historiska staden Trogir
Boka i förväg
Mer information
68,15 US$*
och över
Dagstur till Trogir från Split
Rankad som nr 1 av 26 saker att göra i Trogir
Certificate of Excellence
Information om sevärdheten
Omdömet skrevs 31 mars 2018

Som väntat blev det gemytliga dagar i Trogir. Allt ligger nära, vilket passar min rörelsehindrade fru. Ojämna gatstenarna kanske mindre lämpliga för henne, men vi hade gott om tid att utforska hela ön och de flesta gränder.

Datum för upplevelsen: maj 2017
Tack Hermanlasse
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (2 898)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk
Filtrera

1721 av 2 898 omdömen

Omdömet skrevs 5 oktober 2017 från mobil enhet

Denna lilla stad är definitivt värt ett besök. Trånga små gränder, mysiga restauranger, glada människor gör att stämningen blir alldeles förträfflig. Besök staden, du kommer icke att ångra dig.

Datum för upplevelsen: oktober 2017
Tack GoranWaldt
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 26 september 2017

En mysig gammal stad på ön med ett virrvarr av trånga gränder. 100 restauranger är nog riktigt, mysigt. Små charmiga butiker, blandade med souvenirer och kläder. Tröttnade aldrig på att strosa runt.

Datum för upplevelsen: september 2017
1  Tack IngegerdL
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 7 september 2017 från mobil enhet

Är du med på en guidad tur i den gamla delen av staden så blir upplevelsen ännu större än om du promenerar omkring på egen hand. Här finns mycket att titta på bland annat flera kyrkor, vackra torg, portar och ett stort fort. En sevärdhet som kan rekommenderas.

Datum för upplevelsen: augusti 2017
1  Tack 418johnnyd
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Läs fler omdömen
Omdömet skrevs 13 augusti 2017 från mobil enhet

En jätte mysig stad med små gränder där det myllrar av små restauranger. Verkligen en stad man inte skall missa om man är i Split området.

Datum för upplevelsen: augusti 2017
1  Tack FamNord2016
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Den historiska staden Trogir tittade också på

Trogir, Split-Dalmatiens län
Trogir, Split-Dalmatiens län
 
Trogir, Split-Dalmatiens län
Trogir, Split-Dalmatiens län
 

Besökt Den historiska staden Trogir? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt