Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Mormorn ”
Omdöme om Restaurant ALKA

Restaurant ALKA
Rankad som nr 12 av 103 Restauranger i Trogir
Certificate of Excellence
Prisklass: 20 US$ - 40 US$
Kök: Internationellt, Kroatiskt
Mer restauranginformation
Restauranginformation
Bra för: Lokal mat
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Bokningar
Omdömet skrevs 18 augusti 2018 från mobil enhet

Var med mina två barnbarn. En fin restaurang som välkomnade både vuxna och barn. Åt där två ggr på en vecka pga det trevliga bemötandet och så klart av den goda maten. Rekommenderar varmt detta ställe.

Datum för besöket: augusti 2018
Tack Mormornr1
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (484)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

26 av 484 omdömen

Omdömet skrevs 8 augusti 2018 från mobil enhet

Tog en grillad seabass. Väldigt saftig och vällagad.
Fick bord på terrassen, som var mysig med endast fåtal bord.
Rekommenderar varmt denna restaurang.

Datum för besöket: augusti 2018
Tack Sun A
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 29 juli 2018 från mobil enhet

Beställde in en hel drös med kött (porterhouse), det var gott. Inte helt hundra på stekgraden på alla 9 bitar. Dock var vi nöjda ändå! Kan rekommendera att äta här.

Datum för besöket: juli 2018
Tack maccis
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 24 september 2017 från mobil enhet

Dålig service å köttet va så dåligt. Skaldjur funkar men inte ok. Vi tog denna resturang via tripen, men gå inte hitt.

Datum för besöket: september 2017
Tack speeder200
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 27 juli 2017 från mobil enhet

Absolut Bästa restaurang i Trogir.
Hjärtligt rekommenderar.
Väldigt god mat med trevlig och hjälpsam personal.
Middagen på terrassen blev till en riktig upplevelse.
Speciellt vill premiera servitören Dominik för hans professionalism och service på högsta Europeisk nivå.
Tacksam: Zijad, Elvira och Emma.

Datum för besöket: juli 2017
Tack zijadsirovica
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Restaurant ALKA tittade också på

Trogir, Split-Dalmatiens län
Trogir, Split-Dalmatiens län
 
Trogir, Split-Dalmatiens län
Split, Split-Dalmatiens län
 
Trogir, Split-Dalmatiens län
Split, Split-Dalmatiens län
 

Besökt Restaurant ALKA? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt