Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (354)
Filtrera omdömen
354 resultat
Medlemsbetyg
69
116
80
49
40
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
69
116
80
49
40
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
27 av 354 omdömen
Omdömet skrevs 30 juli 2017 från mobil enhet

Bra, fin camping med lummiga ställplatser. Restaurang, pool, bad här finns allt på nära håll. Något långt till hundbadet.
Båt intill City på nära håll.
Badskor är dock ett måste, trevlig personal.
Åker gärna tillbaka.

Bodde här: juli 2017, reste med vänner
Tack KristinThoren
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
MaistraCroatia, General Manager på Resort Amarin, svarade på det här omdömetSvarade 31 juli 2017
Google-översättning

Dear guests,

On my personal behalf and on behalf of the whole campsite & resort Amarin, I would like to thank you for having been our guest and for taking the time to share your impressions with us.
We are delighted that our service and hospitality contributed to making your stay a relaxing and enjoyable experience. Your comments are extremely important to us as they allow us to see what we do well and where there may still be room for improvement. This helps us identify ways in which we can improve our services, which, in turn, enhances the satisfaction of our guests. We also know that we have room for improvements, this is why your feedback is so important for us.
We look forward to the opportunity to welcome you back again soon.

Kind regards,

Marko Tomić, Resort & campsite Amarin manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 18 december 2016 från mobil enhet

Själva stället är fint, men personalen var förvirrad. De slarvade bort våra bokningar och pass, hade ingen koll på vilken dag vi skulle checka ut. De erkände inte att de gjort fel, utan skyllde på varandra, på motsatta skiftet.
Den lilla vingården i närheten har helt otroligt gott vin. Kommer tyvärr inte ihåg vad vingården heter, bara att mannen som driver det har en svensk fru som heter Ingrid. Vinet rekommenderas.

Bodde här: juni 2016, reste med familjen
Tack TanJoh
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 25 september 2016 från mobil enhet

Vi var två familjer som bodde en vecka i början på juli 2016 och vi blev mer än nöjda med Amarin. Lägenheterna var rena fina. Det enda var att vi inte kunde låta bröd ligga framme för då var det fullt av små små svarta myror, som vi annars inte såg till! Air-condition fungerade, poolområdet var mkt bra, restaurangerna serverade förstklassig mat. Tacksam för minimalt med pommes-frites..!! Servicen var kanon. Och att ta sig till stan, Rovinj gick smidigt.
Återkommer gärna till Amarin

Bodde här: juli 2016, reste med familjen
Tack asbergjohan
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
MaistraCroatia, General Manager på Resort Amarin, svarade på det här omdömetSvarade 11 oktober 2016
Google-översättning

Dear Sir / Madam,

We would like to take this opportunity to thank You on behalf of the staff of the Resort Amarin for staying with us as our guest and for finding the time share your impressions

We sincerely hope that You will come back again to visit us here at the Resort Amarin.

Best regards

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 11 september 2016 från mobil enhet

Restaurangen ligger fantastiskt fint men där slutar det positiva. Fel rum, dålig städning, mat utan ens salt eller peppar (micrad mat)... Under all kritik.
Ligger hotell så långt utanför centrum trycker jag även att gratis transporter in borde ingå.

Bodde här: september 2016, reste som ett par
Tack Fia D
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
MaistraCroatia, General Manager på Resort Amarin, svarade på det här omdömetSvarade 22 september 2016
Google-översättning

Dear Sir / Madam,

We would like to take this opportunity to thank You on behalf of the staff of the tourist settlement Amarin for staying with us as our guest .

We would like to confirm that Your complaints have been duly noted. Thank You for sharing Your impressions with us and for advising us about areas of our service that could be improved. Your observations are of great importance to us, because they provide an insight into the quality of our service and enable us to work on their constant improvement.

Furthermore, we would like to use this opportunity to apologize once more for the inconvenience we may have caused You and express our sincere hope that they will not prevent you from staying with us again in the future.

Yours faithfully,

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 4 augusti 2016

Vi var 11 personer - 6 vuxna och 5 barn. Vi bodde i fina och rymliga trerumslägenheter, I de nyare fanns två toaletter och välutrustat kök med bla diskmaskin. Vi bokade lägenheterna - och SAS - ett halvt år före resan - vilket var synnerligen prisvärt!
Amarins resort kan tveklöst rekommenderas för barnfamiljer. Den som vill kan äta både frukost, lunch och middag på anläggningens matställen.
Stället är populärt så det kan vara rätt mycket barn i poolerna.

Den enda nackdelen jag kan finna är möjligen att det är en rejält stening botten i anslutning till stranden. Men letar man så hittar man ställen där det är lätt att ta sig ut.
På anläggningen finns en liten, men riktigt bra "Konsum affär" som dessutom inte drogs med överpriser..

Till den vackra staden Rovin åker man lätt och snabbt med rymlig båttaxi eller så tar man bussen.
Vi en vecka på Amarins resort. För dem som vill vara längre så kan man givetvis hyra bil och se mer av det vackra, rena och säkra (!) Kroatien.
Resorten hade ett riktigt bra och kostnadsfritt nät som fungerade bättre och snabbare än de flesta semesteranläggningar utomlands jag besökt!

Tips för att välja rum: Andra våningen slipper mygg...
  • Bodde här: juli 2016, reste med familjen
    • Sovkvalitet
    • Renlighet
    • Service
Tack Lgb_86013
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Maistra-Croatia, Manager på Resort Amarin, svarade på det här omdömetSvarade 8 augusti 2016
Google-översättning

Dear Lgb_86013,

we would like to take this opportunity to thank You on behalf of the staff of the tourist settlement Amarin for staying with us as our guest .

Your suggestions and impressions are of the highest importance to us, because they provide us with an insight into the quality of our service and enable us to constantly improve. We sincerely hope that we have lived up to all Your expectations and that You will come back again and stay with us here at the tourist settlement Amarin.

Yours faithfully,
Management

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen