Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Heaven”
andra resenärer har bokat det här boendet
Först till kvarn gäller för bokningar på det här boendet. Boka datumen innan de blir tagna
Kontrollera tillgänglighet
Bokningsförfrågan
Skicka förfrågan
Utmärkt
12 omdömen
Den här verksamheten är inte tillgänglig dessa datum.
Ge inte upp! Gör förfrågan om andra tillgängliga boenden som är precis som det här -
Visa alla tillgängliga boenden
Översikt
Andelslägenhet/lägenhet -
2 sovrum, 1 badrum, för 5
Nin, Zadar County, Dalmatia

Omdömen från våra medlemmar

Utmärkt - baserat på 12 omdömen
Skriv ett omdöme

Omdömen från våra medlemmar

Flyer6236 ...
1 omdöme
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 hjälpsamhetsröst
Omdömet skrevs 8 november 2019 för en vistelse i september 2019
Google-översättning
1
person tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Datum för vistelsen: september 2019
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
jan 15 2022
Thank you for your lovely review; hope all is well and you're staying safe. Difficult two years, we look forward to your next visit.
Jackie & John.
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
ms1214201 ...
Nivå 1 Skribent
1 omdöme
Omdömet skrevs 14 augusti 2019 för en vistelse i augusti 2019
Google-översättning

Datum för vistelsen: augusti 2019
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
aug 20 2019
Our motto is to provide not only a “home away from home” but to share with our guests the beauty and love of our area, while providing a private and serene stay to make Our guests holiday best ever!! We loved hosting your family and look forward to welcoming you back . Thank you and With kind regards , Ivica and Jackie
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Malcstag
Romsey, Storbritannien
Nivå 2 Skribent
7 omdömen
5 omdömen om hotell
Omdömet skrevs 23 augusti 2015 för en vistelse i juli 2015
Google-översättning

Datum för vistelsen: juli 2015
Hur lätt var det att boka verksamheten? Hur användbara var vägbeskrivningarna till verksamheten?
Hur lätt var det att hämta nyckeln/få tillträde till verksamheten? Hotellets skick på det stora hela
Sängar och madrasser Kök och redskap
Rent badrum Andra lokaler och bekvämligheter
Service
Gillade mest: Beach location
Resegrupp: Teenagers
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Rekommenderas för:
Kompisresa Äldre resenärer
Familjer med småbarn
  • Var verksamheten som i reklamen?
  • Skulle du rekommendera verksamhetens läge?
  • Fick du valuta för pengarna?
  • Hade hotellet wifi/internet?
  • Fick du tillbaka depositionen i tid?
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
aug 23 2015
We know you have a choice in choosing your home away from home; we thank you for choosing Apartmani More and we look forward to welcoming you back. Time is precious, appreciate you taking the time to list your review, we are thrilled expectations met and hopefully exceeded. Until we meet again...John and Jackie
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Marie_tra ...
Nivå 1 Skribent
3 omdömen
Omdömet skrevs 26 juni 2019 för en vistelse i juni 2019
Google-översättning

Datum för vistelsen: juni 2019
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
jul 4 2019
Thank you for choosing Apartmani More for your holidays , we loved having you and look forward to hosting your lovely family again .Thank you for the great review, we strive to make your home away from home most comfortable . Ivica & Jackie
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
159europa ...
Berlin, Tyskland
2 omdömen
common_n_hotel_reviews_1bd8 2 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 6 december 2018 för en vistelse i juli 2018
Google-översättning

Datum för vistelsen: juli 2018
Din ålder 35-49
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
dec 6 2018
Thank you for your review, this is the first 4 bubble instead of 5 which we have thus received for our apartment. Surprised at this as the review is positive and you didnt indicate anything negative at all. Perhaps your expectation of the region is why the 4 bubble rating, as you indicated your travel to Italy previously.
Thank you for choosing Apartmani More.
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Ange datum för att mer korrekta priser
2 gäster
Vuxna2
Barn0
Tillämpa
Äger du en semesterbostad? Lägg upp den här.
Extra inkomst
Tjäna pengar på att hyra ut ditt boende. Du slipper betala avgifter i förskott och är inte bunden av några avtal. Du får helt enkelt behålla en större del av kakan själv.
Enkelt att hantera
Bekräfta bokningar med ett enda klick och spåra allt från förfrågan till utcheckning – var du än är.
Pålitligt enligt resenärer
Tripadvisor hjälper resenärer att boka boenden på ett tryggt sätt med miljontals omdömen och säkra onlinebetalningar.
Skapa ett kostnadsfritt objekt