Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bästa restaurangen!”
Omdöme om Hrpina

Hrpina
Rankad som nr 2 av 98 Restauranger i Makarska
Certificate of Excellence
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Bokningar
Restauranginformation
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Bokningar
Omdömet skrevs 18 oktober 2017 från mobil enhet

Oslagbart bra var vårt besök på denna sköna trevliga resturang. Väl värt att köa till! Kommer äta där igen nästa gång.

Datum för besöket: oktober 2017
1  Tack UMac46
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (1 176)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

3438 av 1 176 omdömen

Omdömet skrevs 1 oktober 2017 från mobil enhet

Liten, supermysig restaurang. Jättegod mat, stora portioner, vällagat från grunden och personalen är supertrevlig!
Går gärna hit igen! :)

Datum för besöket: oktober 2017
1  Tack evelinamartinsson
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 29 september 2017 från mobil enhet

Fantastiskt bra fisk- och skaldjursspett samt grillade räkor. Jättetrevlig servitör och bra stämningöver förväntan!

Datum för besöket: september 2017
1  Tack 848eva_
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 24 september 2017 från mobil enhet

Mysigt ställe i "stan". Väldigt god mat. Åt där två kvällar under veckan. Personalen var rolig och snabb i replikerna. Vi åt bl a grill plate, musslor, pizza, seafod plate och carbonara och var nöjd med samtliga. Mycket mat för pengarna.

Datum för besöket: september 2017
Tack Anette H
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 19 september 2017 från mobil enhet

Vill du äta här ska du se till att boka bord i förväg. Det må se ut som ett enkelt ställe utifrån och syns knappt från huvudgatan, men detta ställe levererar mat av hög klass och servicen är topp. Hit går du om du vill äta riktigt bra skaldjursmat eller kött.

Datum för besöket: september 2017
Tack Ida L
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Hrpina tittade också på

Makarska, Split-Dalmatiens län
Makarska, Split-Dalmatiens län
 
Makarska, Split-Dalmatiens län
Makarska, Split-Dalmatiens län
 
Makarska, Split-Dalmatiens län
Makarska, Split-Dalmatiens län
 

Besökt Hrpina? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt