Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (568)
Filtrera omdömen
568 resultat
Medlemsbetyg
141
194
121
59
53
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
141
194
121
59
53
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 568 omdömen
Omdömet skrevs 28 juli 2017 från mobil enhet

Om du är ute efter ett hotell som har nära till allt, är detta ett perfekt hotell.

Vi reste som par och var inte direkt ute efter sena nätter och partymusik. Så för oss var det lite fel val av hotell.

Som tur var fick vi ett rum mot baksidan, vilket gjorde att vi inte stördes av musiken som spelas på framsidan. Hotellet har två tillhörande restauranger där en DJ spelar varje kväll, fram till sent.

Det vi störde oss mest på var att det var väldigt lyhört ut till korridorerna. Så fulla tonåringar som kom hem klockan 05 vaknade man lätt av.

Frukosten på hotellet var bra. Man hittar det man brukar behöva till en frukost, men inte mer än så.

Personalen var hjälpsam och trevlig.

Datum för vistelsen: juli 2017
Restyp: Reste som ett par
Tack Alexandra B
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
SuncaniHvarHotels, General Manager på Riva Yacht Harbour Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 31 juli 2017
Google-översättning

Dear Valued Guest,

Thank you for sharing your experience of your stay with us at Riva, hvar yacht harbour hotel.

We are pleased to hear that you enjoyed our central location in the very heart of Hvar. In addition, we are happy to hear our staff was helpful and attentive to your needs. In regards to the noise, please be kindly informed that in high season the music from neighboring venues does tend to be loud. We hope that despite your mentioned issues you were still able to enjoy your stay at the hotel and the island of Hvar.

We sincerely welcome you back to our hotel on your next visit to the city.

Kind Regards,
Riva Team

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 13 augusti 2016 från mobil enhet

Mycket bra boende precis där alla båtar & jakt båtarna ligger. Verkligen jätte god frukost i fantastisk miljö!
Trevlig och hjälpsam personal!
Duschen i vårt rum hade nog tyvärr gått sönder i tätskiktet nertill då det saknades en del mosaik där samt man såg hur det läkt ut vatten i sovsalen, detta orsakade en något konstig lukt.
Om jag åker till hvar igen är det detta hotellet vi kommer bo på!!

Datum för vistelsen: augusti 2016
Restyp: Reste som ett par
Tack Richard A
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
SuncaniHvarHotels, General Manager på Riva Yacht Harbour Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 19 augusti 2016
Google-översättning

Dear Valued Guest,

Thank you very much for sharing your experience at the Riva, yacht harbor hotel with us.

We are glad to read that you enjoyed our organic and local breakfast and that our caring and dedicated staff took good care of you during your stay.

In regards to your comment on the shower, we have alerted our maintenance team on the issue and they are currently performing checks and ensuring that everything meets our high standards.

We hope that you enjoyed your stay on Hvar and its excellent surroundings and that your travels will bring you back to us again very soon.

Kind regards,
Riva Team

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 7 augusti 2016

Vi fick nog bästa rummet, nr 208 men balkong ut mot havet i mitten av byggnaden.Så att man dels hade perfekt utsikt över havet, strandpromenaden och fortet.Och dessutom en balkong över så vi hade skydd mot regnet som faktiskt kom en kväll.Ösregn! På den ön som har flest soldagar i hela Europa om jag inte minns fel.Glöm inte öronproppar för det är party fram till ungefär halv tre varje natt.Sköna sängar, tyst luftkonditionering och bra frukost!

Rumstips: Välj ett med balkong om du tycker det är värt pengarna och glöm inte öronproppar!
Datum för vistelsen: juli 2016
  • Restyp: Reste som ett par
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack Lena N
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
SuncaniHvarHotels, General Manager på Riva Yacht Harbour Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 8 augusti 2016
Google-översättning

Dear Valued Guest,

Thank you very much for sharing your experience at the Riva, yacht harbor hotel with us and our TripAdvisor followers.

We are delighted to hear that you enjoyed our modern and cozy rooms and our organic and local breakfast.

To provide better soundproof quality is one of our major priorities of the moment but please understand that our hotel is located in the center of attention of Hvar city and the nightlife in Hvar is one of the many attractions the city is known for. We sincerely hope that your overall experience of Hvar has not been too much overshadowed and that you have been able to enjoy the rest of your holiday pleasantly at the hotel and its excellent surroundings.

We hope that besides these inconveniences you enjoyed your stay on Hvar and we hope that you will consider us to be your hosts again on your next visit to the city.

Kind regards,
Riva Team

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 29 juni 2016

Fantastiskt läge precis intill färjeläget. Rent och fräscht hotell.
Balkonger eller franska balkonger ut mot vattnet. Önskar man det tyst och lugnt om natten bör man be om ett rum mot gården. Rummen är små men har allt man kan önska. Frukosten är otroligt bra med allt man kan önska inklusive bryggkaffe!
Trevlig personal som alltid är redo att hjälpa till.

Datum för vistelsen: juni 2016
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Service
Tack Magganss
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
SuncaniHvarHotels, General Manager på Riva Yacht Harbour Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 4 juli 2016
Google-översättning

Dear Valued Guest,

Thank you very much for sharing your experience at the Riva, yacht harbor hotel with us and our TripAdvisor followers.

We are truly delighted to hear that you enjoyed all that we have to offer, from our great location that’s right in the heart of Hvar city, modern and cozy rooms and their amenities, organic and local breakfast, and our kind and caring staff.

We hope that your travels will bring you back to us again soon!

Kind regards,
Riva Team

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 16 juni 2016 från mobil enhet

Härligt hotell mitt vid färjeläget. Vi kom med båt från Bol och gick 20 m rätt in på hotellet. Personalen är jättetrevliga och frukosten superb! Fick låna badhandukar varje dag och tog taxibåt ut till öarna. Enda minuset var badrummet som är öppet och toalett avskiljs enbart med en glasdörr. Här bor vi gärna igen!

Datum för vistelsen: juni 2016
Restyp: Reste som ett par
Tack Johanna B
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
SuncaniHvarHotels, General Manager på Riva Yacht Harbour Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 24 juni 2016
Google-översättning

Dear Valued Guest,

Thank you very much for your lovely comments from all of us here at the Riva, yacht harbor hotel!

We are truly delighted to hear that you enjoyed our fantastic location in the heart of Hvar city and our organic and local breakfast.

In regards to your comment on the bathroom, kindly be informed that we are very transparent when it comes to the representation of our rooms on our official website as well as all official booking sites, where our guests can view photos, dimensions, and take a virtual tour of the hotel before booking.

We hope that besides these inconveniences you enjoyed your stay on Hvar and that you will give us the opportunity to be your hosts again on your next visit to the city.

Kind regards,
Riva Team

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen