Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (392)
Filtrera omdömen
392 resultat
Medlemsbetyg
103
172
67
35
15
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
103
172
67
35
15
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
27 av 392 omdömen
Omdömet skrevs 24 juli 2018 från mobil enhet

Borde dock vara bättre med tanke på priset, personalen i receptionen var jättetrevliga men dom flesta i poolbaren ganska otrevliga och inte alls serviceminded. Musiken vid poolen är HEMSKT, inte för hög eller för mycket men oerhört dålig!!
Hade fått högre betyg om det fanns kylskåp/minibar på rummet. Städningen var jättebra!
Mer ett ungdomshotell än för äldre personer, ligger väldigt högt upp och promenaden dit var inte kul men väldigt bra läge när man inte har väskor att släpa på.

Bodde här: juli 2018, reste med vänner
Tack Ellinore A
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 15 juni 2018 från mobil enhet

Inget märkvärdigt hotell med tanke på kostnaden. Avståndet till centrum är okej, med fruktansvärda backar, allra helst när man ska upp med all packning och även ner.
Frukosten var ingen höjdare enligt oss, (smaken är som baken).
Poolområdet var väldigt fint med en mysig liten bar & go musik.

Bodde här: juni 2018, reste som ett par
Tack emmaweman
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 september 2017

Modernt rent och bra hotell med utmärkt läge. Sköna sängar. Men helt fel för vår del, väldigt ungdomsbetonat. Hade tyvärr halvpension verkade inte som den unga personalen tyckte det var intressant. Tog flera dagar innan vi fick en nick eller ett leende. Men våra två sista kvällar fick vi en kille som serverade oss. Då blev det plötsligt annat bemötande, till och med maten såg fräschare ut. Utan halvpension och minst 40 år yngre hade det kanske varit ett bra hotell.

  • Bodde här: september 2017, reste som ett par
    • Standard
    • Rum
    • Service
Tack mona462015
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
SuncaniHvarHotels, General Manager på Pharos, Hvar Bayhill Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 11 oktober 2017
Google-översättning

Dear Valued Guest,

Thank you for sharing your review with us of your stay at Pharos, hvar bayhill hotel.

We are pleased that you enjoyed your stay with us and thank you for your compliments. Please be kindly informed that your feedback is very important to us and we will discuss your comments internally with the relevant departments.

We sincerely welcome you back to our hotel on your next visit to island Hvar.

Kind Regards,
Pharos Team

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 29 juli 2017

Ett jättefint hotell med en fin frukost . Rummen är fina . Vi hade betalt extra för havsutsikt och visst fick vi det men det hade varit bättre om inte det fanns så mycket träd innan synen nådde havet . Hotellet ligger nära själva centrum fast det krävs lite ork eftersom det är lite backigt där .
Det största problemet var trots att vi älskar att vara vid havet vilket vi var de flesta dagarna var poolen på området . Hög musik , en massa ungdomar som både badade och hällde öl i poolen . Skränigt . Och på morgonen passade folk på att paxa solstolar så att det inte fanns till alla . Priserna på ön var mycket dyra jämfört med fastlandet annars en mycket trevlig stad ( mysig) . Man får vara uppmärksam på vissa restauranger där man får lite mat och dyrt .

Tips för att välja rum: Ju högre upp desto bättre
  • Bodde här: juli 2017, reste som ett par
    • Standard
    • Sovkvalitet
    • Service
Tack Pellee1
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
SuncaniHvarHotels, General Manager på Pharos, Hvar Bayhill Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 31 juli 2017
Google-översättning

Dear Valued Guest,

Thank you for sharing your experience with us of your recent stay at Pharos, hvar bayhill hotel.

We are pleased to hear you enjoyed our modern and newly renovated room. We are fortunate to be located in a beautiful secluded pine tree forest, yet only five minutes walking distance from the city center of Hvar and the seashore, however we understand our hilltop location may not be ideal for all. Your constructive comments regarding the pool are and music are noted.

We sincerely welcome you back to our hotel on your next visit to Hvar, so we can provide you with a much more satisfying experience.

Kind Regards,
Pharos Team

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 juli 2017 från mobil enhet

Ett nybyggt mycket fräscht hotell, mycket välstädat, fint poolområde, trevligt bemötande från personalen och en riktigt bra frukost buffé. Hela hotellet är väldigt fint inrett.
Det enda negativa var att vårt dubbelrum var i minsta laget, de andra rummen såg större ut.

Bodde här: juli 2017, reste som ett par
Tack Seger77
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
SuncaniHvarHotels, General Manager på Pharos, Hvar Bayhill Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 3 juli 2017
Google-översättning

Dear Valued Guest,

Thank you for sharing your review of your recent stay at Pharos, hvar bayhill hotel with us and our TripAdvisor community.

We are pleased to hear that your stay with us was positive and that you enjoyed your room with its smart design and unique amenities and features. Moreover, we are happy to hear your positive comments regarding our rich breakfast buffet and are pleased to read your positive comments about our staff who were attentive to your needs.

We sincerely welcome you back to our hotel on your next visit to the city.

Kind Regards,
Pharos Team

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen