Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Reasonable stopover choice for Čilipi airport”
Omdöme om Hotel Cavtat

De bästa priserna för
Incheckning dd/mm/åååå Utcheckning dd/mm/åååå
Priserna är för 1 rum, 2 vuxna
Visa priser
Jämför priser från de mest populära resesidorna
och 7 sidor till!
Hotel Cavtat
Rankad som nummer 1 av 18 hotell i Cavtat
Certificate of Excellence
Omdömet skrevs augusti 21 2010
Google-översättning

  • Bodde här: Juni 2010, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack ClairkeithTeddy
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (1 185)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

1 0591 063 av 1 185 omdömen

Omdömet skrevs september 28 2009
Google-översättning

  • Bodde här: September 2009, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
1  Tack travelling-man38
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs september 26 2009
Google-översättning

  • Bodde här: September 2009, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
2  Tack gavin123
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs september 25 2009
Google-översättning

  • Bodde här: September 2009, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
5  Tack AggieDevon_UK
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs september 24 2009
Google-översättning

  • Bodde här: Maj 2009, reste ensam
    • Standard
    • Läge
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
6  Tack Fly-by-Knight
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Andra hotell som du kanske också gillar …
Titta även på dessa hotell i eller i närheten av Cavtat
0,7 km bort
Hotel Croatia Cavtat
0,5 km bort
Remisens Hotel Albatros
0,2 km bort
Castelletto
Castelletto
Nr 3 av 18 i Cavtat
270 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser
0,5 km bort
Hotel Supetar
Hotel Supetar
Nr 7 av 18 i Cavtat
289 omdömen
0,4 km bort
Villa Pattiera
Villa Pattiera
Nr 5 av 18 i Cavtat
162 omdömen
5,1 km bort
Sheraton Dubrovnik Riviera Hotel
Visa priser
Visa priser
Visa priser

Besökt Hotel Cavtat? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ytterligare information om Hotel Cavtat

Adress: Tiha, 8 | Bay of Cavtat, Konavle, Cavtat, Konavle 20210, Kroatien (Tidigare Iberostar Cavtat Hotel)
Region: Kroatien > Dalmatia > Dubrovnik-Neretva County > Konavle > Cavtat
Bekvämligheter:
Bar/lounge Strand Gratis frukost Kostnadsfritt höghastighetsinternet (wifi) Kostnadsfri parkering Restaurang Rumservice Spa Swimmingpool Flygplatstransport
Typ av hotell:
Nr 1 av Spahotell i Cavtat
Nr 1 av Strandhotell i Cavtat
Nr 4 av Romantiska hotell i Cavtat
Prisklass: 600 kr - 1 810 kr (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
Hotellklass:3-stjärnigt — Hotel Cavtat 3*
Antal rum: 92
Bokningsalternativ:
TripAdvisor är stolta över att vara partner med Hotels.com, Expedia och TripOnline SA så att du tryggt kan boka med Hotel Cavtat. Vi hjälper miljoner resenärer varje månad att hitta de perfekta hotellen för både semester- och företagsresor, alltid med de bästa rabatterna och specialerbjudandena.
Kallas också för:
Iberostar Cavtat

Är detta ditt TripAdvisor-objekt?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt