Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fin strand.”
Omdöme om Zlatni Rat Beach

Zlatni Rat Beach
Boka i förväg
Mer information
90,48 US$*
och över
Brac Island Full-Day Catamaran Utflykt med ...
Rankad som nr 3 av 9 saker att göra i Bol
Certificate of Excellence
Information om sevärdheten
Omdömet skrevs 20 augusti 2017 från mobil enhet

Stranden är fantastisk men det är mycket folk. Finns ställen att få både mat och dryck på nära håll. Vattenaktiviteter finns också.

Datum för upplevelsen: augusti 2017
1  Tack 275ulrikaa
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (2 702)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk
Filtrera

4145 av 2 702 omdömen

Omdömet skrevs 16 augusti 2017 från mobil enhet

Vi åkte med båten Andrija från Vrboska till Bol och därifrån vidare med taxibåt till Zlatni Rat. Fin strand med små bodar med diverse dryck men även restauranger finns tillgängligt intill stranden. Att hyra en solstol kostade 50 kuna per stol. Det som sänker betyget för min vistelse var att parasoll ej ingick så även det kostar 50 kuna utöver solstol, något som jag anser borde ingå i stolshyran. Perfekt dock att det fanns taxibåtar som gick flera gånger i timmen.

Datum för upplevelsen: augusti 2017
Tack Jinyasofie
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 15 augusti 2017

Fin strand med småstenar, nära en tall-lund med behaglig skugga. Parasoller och solstolar finns att hyra (50 kn/st). Små barer, pannkakor, glass, små-kiosker, paragliding, jetski, ... för mycket kommers för min smak. Dyrare än på andra ställen. Och massor av folk. Om man gillar naturupplevelser som Kroatien kan erbjuda sök någon annan strand, eller kom TIDIGT (under högsäsongen).

Datum för upplevelsen: augusti 2017
1  Tack vieral2015
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 13 augusti 2017 från mobil enhet

Det var alldeles för trångt. Inte värt art åka dit. Man visste inte vart man kunde sätta fötterna för det var så trång. Man kunde inte ta ett steg utan att trampa på någons saker. )-:

Datum för upplevelsen: augusti 2017
Tack Elsa R
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Läs fler omdömen
Omdömet skrevs 9 augusti 2017 från mobil enhet

Fin strand med fina små stenar som inte mördar fotsulorna. Dock väldigt mycket folk. Dessutom tar nästan ingen kort, så glöm inte sedelbunten när du åker hit.

Datum för upplevelsen: augusti 2017
Tack Emil E
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Zlatni Rat Beach tittade också på

 

Besökt Zlatni Rat Beach? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt