Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bra mat”
Omdöme om Pizzeria Navis

Pizzeria Navis
Rankad som nr 14 av 44 Restauranger i Bol
Certificate of Excellence
Prisklass: 6 US$ - 60 US$
Restauranginformation
Omdömet skrevs 4 augusti 2018 från mobil enhet

En av de bättre måltiderna i Bol. Riktigt bra Pizza men även övriga rätter Höll ett bra mått. Läget är en bit från centrum/hamnen vilket kan vara skönt.

Datum för besöket: juli 2018
Tack patrikola1
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (164)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

37 av 164 omdömen

Omdömet skrevs 29 juli 2018 från mobil enhet

Välsmakande lunch - vi tog sallad och kycklingrisotto och Pasta med parmaskinka - allt mycket bra och de var även snabba med att komma att ta upp beställningen. Väl värt ett besök.

Datum för besöket: juli 2018
Tack Thomas B
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 28 juli 2018

På Pizzeria Navis så får man väldigt mycket mat (Stora portioner) för pengarna. Pizzerian ligger även lugnt beläget en bit från turistvimlet nere vid hamnen. Kan varmt rekommendera pizzerians tallrik med blåmusslor, SUVERÄNT GOTT!!

Datum för besöket: juli 2018
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack Christofer S
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 25 juli 2018 från mobil enhet

Väldigt god mat till bra pris en bit från strandpromenaden. Bra service och behaglig miljö. Bästa lunchen hittills på vår vistelse

Datum för besöket: juli 2018
Tack CatherineL3164
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 12 september 2017 från mobil enhet

Tog pizza och lasagne till lunch. Lasagnen va mycket god och smakrik och likaså pizzan. Kommer gå dit igen under semestern!

Datum för besöket: september 2017
Tack Sara V
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Besökt Pizzeria Navis? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt