Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“住过性价比最差的酒店,没有之一”
Omdöme om Sims Azalea Inn

Vi kan inte hitta några priser för det här boendet
Våra onlineresepartner har inga priser för det här boendet, men vi kan söka efter andra alternativ i Jiuzhaigou County
Incheckning dd/mm/åååå Utcheckning dd/mm/åååå
Sims Azalea Inn
Rankat som nummer 23 av 199 B&B/värdshus i Jiuzhaigou County
En medlem av TripAdvisor i Kina
Omdömet skrevs oktober 8 2013
Google-översättning

  • Bodde här: Oktober 2013
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack En medlem av TripAdvisor i Kina
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Skriv ett omdömeOmdömen (23)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

26 av 23 omdömen

En medlem av TripAdvisor i Kina
Omdömet skrevs juni 10 2013
Google-översättning

  • Bodde här: Juni 2013
    • Standard
    • Läge
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
1  Tack En medlem av TripAdvisor i Kina
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
En medlem av TripAdvisor i Kina
Omdömet skrevs januari 30 2013
Google-översättning

  • Bodde här: Januari 2013
    • Standard
    • Läge
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack En medlem av TripAdvisor i Kina
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
En medlem av TripAdvisor i Kina
Omdömet skrevs december 11 2012
Google-översättning

  • Bodde här: December 2012
    • Standard
    • Läge
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack En medlem av TripAdvisor i Kina
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
En medlem av TripAdvisor i Kina
Omdömet skrevs december 24 2011
Google-översättning

  • Bodde här: November 2011
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack En medlem av TripAdvisor i Kina
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Andra hotell som du kanske också gillar …
Resenärer tittade även på dessa Jiuzhaigou Countyhotell
0 km bort
Angelie Hotel
Angelie Hotel
Nr 16 av 211 i Jiuzhaigou County
141 omdömen
0 km bort
Jiuzhaigou Tibetan Barley Inn
Jiuzhaigou Tibetan Barley Inn
Nr 2 av 211 i Jiuzhaigou County
37 omdömen
0 km bort
Huangpu Hotel
Huangpu Hotel
Nr 12 av 211 i Jiuzhaigou County
1 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser
0 km bort
Sheraton Jiuzhaigou Resort
Sheraton Jiuzhaigou Resort
Nr 1 av 211 i Jiuzhaigou County
671 omdömen
0 km bort
Jiuxiang Hotel
Jiuxiang Hotel
Nr 21 av 211 i Jiuzhaigou County
23 omdömen
0 km bort
InterContinental Resort Jiuzhai Paradise
InterContinental Resort Jiuzhai ...
Nr 3 av 211 i Jiuzhaigou County
1 177 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser

Besökt Sims Azalea Inn? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ytterligare information om Sims Azalea Inn

Adress: No.2 Nima Street, Zhangzha Town, Jiuzhaigou Scenic Spot, 623400, Kina
Region: Kina > Sichuan > Jiuzhaigou County
Bekvämligheter:
Kostnadsfritt höghastighetsinternet (wifi) Kostnadsfri parkering Restaurang Rumservice Anpassat för rullstol
Typ av hotell:
Rankad som nummer 23 av 199 B&B/värdshus i Jiuzhaigou County
Prisklass: 148 kr (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
Antal rum: 90

Är detta ditt TripAdvisor-objekt?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt