Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“THANK YOU THANK YOU THANK YOU A+++++++++”

De bästa priserna för
Incheckning dd/mm/åååå Utcheckning dd/mm/åååå
Priserna är för 1 rum, 2 vuxna
Visa priser
Jämför priser från de mest populära resesidorna
och 1 sida till!
Rio Guest House ( Marta's Guest House)
Rankat som nummer 26 av 342 B&B/värdshus i Rio de Janeiro
Omdömet skrevs januari 29 2013
Google-översättning

  • Bodde här: Januari 2013, reste ensam
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
7  Tack Huicho F
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
MartaRIO, Owner på Rio Guest House ( Marta's Guest House), svarade på det här omdömetSvarade maj 3 2013
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (286)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

109113 av 286 omdömen

Omdömet skrevs januari 13 2013
Google-översättning

Tips för att välja rum: The bed in the Emerald room is so comfortable and the room is very, very quiet.
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: December 2012, reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
2  Tack 7twobar
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs januari 7 2013
Google-översättning

Tips för att välja rum: Get the Aquamarine Room if you want a view of the beach.
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: December 2012, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
2  Tack BodogArizona
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs december 26 2012
Google-översättning

  • Bodde här: November 2012, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
2  Tack RoseyDerry
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs december 7 2012
Google-översättning

  • Bodde här: November 2012, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack whereintheworldisgpc
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Andra hotell som du kanske också gillar …
Resenärer tittade även på dessa Rio de Janeirohotell
Santa Teresa
Casa Cool Beans B&B
Casa Cool Beans B&B
Nr 1 av 342 i Rio de Janeiro
807 omdömen
Santa Teresa
Rio Panoramic
Rio Panoramic
Nr 7 av 342 i Rio de Janeiro
217 omdömen
Santa Teresa
Casa 48
Casa 48
Nr 4 av 342 i Rio de Janeiro
115 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser
Copacabana
Fullano Bed & Breakfast
Fullano Bed & Breakfast
Nr 52 av 342 i Rio de Janeiro
12 omdömen
Ipanema
JM Guesthouse Ipanema
JM Guesthouse Ipanema
Nr 15 av 342 i Rio de Janeiro
35 omdömen
Botafogo
O Veleiro Bed and Breakfast
O Veleiro Bed and Breakfast
Nr 19 av 342 i Rio de Janeiro
338 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser

Besökt Rio Guest House ( Marta's Guest House)? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ytterligare information om Rio Guest House ( Marta's Guest House)

Adress: Rua Francisco Sa 5, Rio de Janeiro, delstaten Rio de Janeiro 22080-010, Brasilien
Region: Brasilien > delstaten Rio de Janeiro > Rio de Janeiro > Copacabana
Bekvämligheter:
Bar/lounge Strand Affärscenter med tillgång till internet Gratis frukost Kostnadsfritt höghastighetsinternet (wifi) Barnaktiviteter (barn-/familjeanpassat) Busstransfertjänst Sviter Flygplatstransport
Typ av hotell:
Rankad som nummer 26 av 342 B&B/värdshus i Rio de Janeiro
Prisklass: 1 077 kr - 2 706 kr (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
Hotellklass:4-stjärnigt — Rio Guest House ( Marta's Guest House) 4*
Antal rum: 6
Bokningsalternativ:
TripAdvisor är stolta över att vara partner med Booking.com så att du tryggt kan boka med Rio Guest House ( Marta's Guest House). Vi hjälper miljoner resenärer varje månad att hitta de perfekta hotellen för både semester- och företagsresor, alltid med de bästa rabatterna och specialerbjudandena.
Kallas också för:
Rio Guest House ( Marta`s Guest House) Hotel Rio De Janeiro

Är detta ditt TripAdvisor-objekt?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt