Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Think 3 times to be here”

De bästa priserna för
Incheckning dd/mm/åååå Utcheckning dd/mm/åååå
Priserna är för 1 rum, 2 vuxna
Visa priser
Jämför priser från de mest populära resesidorna
och 9 sidor till!
Ouro Minas Palace Hotel
Rankad som nummer 3 av 118 hotell i Belo Horizonte
Certificate of Excellence
MiljöledarePlatinanivå
Omdömet skrevs oktober 27 2011
Google-översättning

Tips för att välja rum: If you like noise, listen to your neighbor, dust and fungus, any room its OK
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: Oktober 2011, reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
2  Tack Luis G
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
natalie p, Public Relations Manager på Ouro Minas Palace Hotel, svarade på det här omdömetSvarade april 26 2012
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (3 615)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

134138 av 3 615 omdömen

Omdömet skrevs oktober 25 2011
Google-översättning

  • Bodde här: Oktober 2011
    • Standard
    • Läge
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
4  Tack giogio42
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
natalie p, Manager på Ouro Minas Palace Hotel, svarade på det här omdömetSvarade mars 12 2012
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs augusti 15 2011
Google-översättning

  • Bodde här: Augusti 2011
    • Standard
    • Läge
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
1  Tack VORLOC
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
natalie p, Manager på Ouro Minas Palace Hotel, svarade på det här omdömetSvarade mars 12 2012
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs augusti 3 2011
Google-översättning

  • Bodde här: Augusti 2011
    • Standard
    • Läge
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
2  Tack RenatoFuzz
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
natalie p, Manager på Ouro Minas Palace Hotel, svarade på det här omdömetSvarade mars 12 2012
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs augusti 20 2010
Google-översättning

  • Bodde här: Augusti 2010, reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack JPKCalgary
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
natalie p, Public Relations Manager på Ouro Minas Palace Hotel, svarade på det här omdömetSvarade april 26 2012
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Andra hotell som du kanske också gillar …
Resenärer tittade även på dessa Belo Horizontehotell
6,9 km bort
Holiday Inn Belo Horizonte Savassi
0,1 km bort
Ramada Encore Belo Horizonte Minascasa
6,4 km bort
Royal Savassi Boutique Hotel
Royal Savassi Boutique Hotel
Nr 10 av 118 i Belo Horizonte
1 081 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser
8,8 km bort
eSuites Sion
eSuites Sion
Nr 1 av 118 i Belo Horizonte
851 omdömen
5,2 km bort
Belo Horizonte Othon Palace Hotel
7,5 km bort
Quality Hotel Afonso Pena
Quality Hotel Afonso Pena
Nr 8 av 118 i Belo Horizonte
1 699 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser

Besökt Ouro Minas Palace Hotel? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ytterligare information om Ouro Minas Palace Hotel

Adress: Avenida Cristiano Machado 4001, Belo Horizonte, State of Minas Gerais 31160-413, Brasilien
Region: Brasilien > State of Minas Gerais > Belo Horizonte
Bekvämligheter:
Bar/lounge Affärscenter med tillgång till internet Fitnesscenter med gym/träningsrum Kostnadsfritt höghastighetsinternet (wifi) Restaurang Rumservice Sviter Swimmingpool Anpassat för rullstol Flygplatstransport
Typ av hotell:
Rankad som nummer 3 av 118 hotell i Belo Horizonte
Prisklass: 568 kr - 874 kr (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
Hotellklass:4,5-stjärnigt — Ouro Minas Palace Hotel 4.5*
Antal rum: 346
Bokningsalternativ:
TripAdvisor är stolta över att vara partner med Hotels.com, Booking.com, TripOnline SA, Expedia och 5viajes2012 S.L. så att du tryggt kan boka med Ouro Minas Palace Hotel. Vi hjälper miljoner resenärer varje månad att hitta de perfekta hotellen för både semester- och företagsresor, alltid med de bästa rabatterna och specialerbjudandena.

Är detta ditt TripAdvisor-objekt?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt