Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Um mergulho na natureza Amazônica”
annan resenär har bokat det här boendet
Först till kvarn gäller för bokningar på det här boendet. Boka datumen innan de blir tagna
Kontrollera tillgänglighet
Bokningsförfrågan
Skicka förfrågan
Utmärkt
6 omdömen
Den här verksamheten är inte tillgänglig dessa datum.
Ge inte upp! Gör förfrågan om andra tillgängliga boenden som är precis som det här -
Visa alla tillgängliga boenden
Översikt
Husbåt -
1 sovrum, 1 badrum, för 6
Manaus, Amazon River, State of Amazonas

Omdömen från våra medlemmar

Utmärkt - baserat på 6 omdömen
Skriv ett omdöme

Omdömen från våra medlemmar

IdelmaR7
1 omdöme
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 hjälpsamhetsröst
Omdömet skrevs 24 januari 2018 för en vistelse i december 2017
Google-översättning
1
person tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Datum för vistelsen: december 2017
Din ålder 35-49
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
romulorgf
Vitoria, ES
Nivå 3 Skribent
2 omdömen
common_n_hotel_reviews_1bd8 5 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 5 januari 2016 för en vistelse i december 2015
Google-översättning
4
personer tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Datum för vistelsen: december 2015
Hur lätt var det att boka verksamheten? Hur användbara var vägbeskrivningarna till verksamheten?
Hur lätt var det att hämta nyckeln/få tillträde till verksamheten? Hotellets skick på det stora hela
Sängar och madrasser Kök och redskap
Rent badrum Andra lokaler och bekvämligheter
Service
Gillade mest: Contato com comunidade local
Resegrupp: Ensam resenär
Din ålder 35-49
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Rekommenderas för:
Kompisresa Äldre resenärer
  • Var verksamheten som i reklamen?
  • Skulle du rekommendera verksamhetens läge?
  • Fick du valuta för pengarna?
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Jeana A
1 omdöme
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 hjälpsamhetsröst
Omdömet skrevs 9 september 2015 för en vistelse i september 2015
Google-översättning
1
person tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Datum för vistelsen: september 2015
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
liviapinh ...
Manaus, Brasil
2 omdömen
common_n_hotel_reviews_1bd8 5 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 27 augusti 2015 för en vistelse i augusti 2015
Google-översättning
5
personer tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Datum för vistelsen: augusti 2015
Resegrupp: Familj med tonårsbarn
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Vanderlei ...
1 omdöme
common_n_hotel_reviews_1bd8 3 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 27 augusti 2015 för en vistelse i augusti 2015
Google-översättning
3
personer tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Datum för vistelsen: augusti 2015
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Ange datum för att mer korrekta priser
2 gäster
Vuxna2
Barn0
Tillämpa
Äger du en semesterbostad? Lägg upp den här.
Extra inkomst
Tjäna pengar på att hyra ut ditt boende. Du slipper betala avgifter i förskott och är inte bunden av några avtal. Du får helt enkelt behålla en större del av kakan själv.
Enkelt att hantera
Bekräfta bokningar med ett enda klick och spåra allt från förfrågan till utcheckning – var du än är.
Pålitligt enligt resenärer
Tripadvisor hjälper resenärer att boka boenden på ett tryggt sätt med miljontals omdömen och säkra onlinebetalningar.
Skapa ett kostnadsfritt objekt