Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat och bra service.”
Omdöme om La Petite

La Petite
Rankad som nr 12 av 359 Restauranger i Saranda
Certificate of Excellence
Restauranginformation
Omdömet skrevs 25 juni 2017 från mobil enhet

Maten är mycket bra. Det finns inga givna fiskrätter på menyn utan det beror på dagens fångst. Personalen är mycket trevlig och hjälpsam. Boka bord om du vill vara säker på plats.

Datum för besöket: juni 2017
Tack GunnarVanersborg
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (909)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

111115 av 909 omdömen

Omdömet skrevs 24 juni 2017 från mobil enhet

Litet mkt trevligt ställe. Otroligt prisvärt. Bra mat angelägen och trevlig service.
Rekommenderar absolut ett besök!

Datum för besöket: juni 2017
Tack joachim n
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 23 juni 2017 från mobil enhet

Den absolut bästa middagen under vår första vecka i Saranda!
Deras grytor rekommenderar jag starkt.
Personalen ger service i världsklass och när man kikar in i köket så ser man hur professionellt de arbetar.
10/10

Datum för besöket: juni 2017
Tack R5109MFlindak
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 20 juni 2017 från mobil enhet

Vi var där varje dag och för varje dag blir dom bara trevligare och trevligare!! Väldigt framåt är dom och servicemindade! Och maten är otroligt god!!!

Datum för besöket: juni 2017
Tack Erkenda Kani S
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 20 juni 2017 från mobil enhet

Restaurangen låg precis bredvid vårt hotell så vi gick förbi för att titta på menyn. Vi fick direkt kontakt med den mycket personliga och trevliga personalen. Allt på menyn är super gott! Bra alt på vegetariskt o stor variation av sallader o pasta o kött.
Servicen är världsklass och värt varenda öre. Det slutade med att vi var där 5 ggr på våran vistelse på 1 v.
Topp betyg av hela familjen!

Datum för besöket: juni 2017
Tack Malin J
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på La Petite tittade också på

Saranda, Vlore County
 
Saranda, Vlore County
Saranda, Vlore County
 

Besökt La Petite? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt