Laoshi2002
Western Washington
Omdömet skrevs oktober 31 2011 Google-översättning
Ställ en fråga om Residence Inn Alexandria Old Town/Duke Street
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs oktober 31 2011 Google-översättning
Tips för att välja rum: We requested a room with a handicapped accessible shower for our older relatives. We did not have to worry about them falling getting in/out of a tub.
BWGpharmd
Nashville, Tennessee
Omdömet skrevs oktober 24 2011 Google-översättning
Winter-nomads
Tucson, Arizona
Omdömet skrevs oktober 13 2011 Google-översättning
Tips för att välja rum: We asked for a high floor, to be farther from the street noise (Duke Street is very busy). They put us on the seventh floor of eight. As it turned out, the room is so well insulated that with the windows closed you really can't hear anything outside at all.
grandy1234
Virginia Beach, Virginia
Omdömet skrevs september 25 2011 Google-översättning
Ställ en fråga om Residence Inn Alexandria Old Town/Duke Street
TripAdvisor använder cookies för att förbättra din upplevelse på webbplatsen. Läs mer eller ändra dina inställningar. Genom att fortsätta samtycker du till våra cookies.