Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Vacation”
andra resenärer har bokat det här boendet
Först till kvarn gäller för bokningar på det här boendet. Boka datumen innan de blir tagna
Kontrollera tillgänglighet
Bokningsförfrågan
Skicka förfrågan
Utmärkt
24 omdömen
Den här verksamheten är inte tillgänglig dessa datum.
Ge inte upp! Gör förfrågan om andra tillgängliga boenden som är precis som det här -
Visa alla tillgängliga boenden
Översikt
Pensionat -
1 sovrum, 1 badrum, för 8
Austin, Texas

Omdömen från våra medlemmar

Utmärkt - baserat på 24 omdömen
Skriv ett omdöme

Omdömen från våra medlemmar

854mey
1 omdöme
Omdömet skrevs 29 juli 2021 för en vistelse i juli 2021
Google-översättning

Datum för vistelsen: juli 2021
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
meredithb ...
1 omdöme
Omdömet skrevs 14 oktober 2020 för en vistelse i oktober 2020
Google-översättning

Datum för vistelsen: oktober 2020
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
okt 20 2020
So glad that you enjoyed your stay at the Guesthouse Cabin, with its private pool, hot tub, acreage for privacy and seclusion during this time, and that your large family was able to come and enjoy with you! Y'all were excellent guests and your children were so well behaved and precious! Thanks again for choosing The Guesthouse Cabin! Come back and enjoy any time! :)
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
BitsyRose ...
New Orleans, Louisiana
1 omdöme
Omdömet skrevs 30 augusti 2020 för en vistelse i augusti 2020
Google-översättning

Datum för vistelsen: augusti 2020
Din ålder 50-64
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   No.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
sep 22 2020
This person did not book through FlipKey so I suspect that she is somehow connected to other guest who was caught with misconduct (throwing a party that wasn't paid for), damages, and loss of deposit and just part of that nonsense and vindictive behavior. I have reported for removal.
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Dixchix
Hattiesburg, Mississippi
Nivå 2 Skribent
5 omdömen
5 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 6 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 6 augusti 2020 för en vistelse i juli 2020
Google-översättning

Datum för vistelsen: juli 2020
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
aug 7 2020
Thanks so much for being such EXCELLENT guests! It was my pleasure to help make your stay enjoyable and carefree during this time!
Nina
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
elizab91
Austin, Texas
Nivå 2 Skribent
9 omdömen
5 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 hjälpsamhetsröst
Omdömet skrevs 6 augusti 2020 för en vistelse i juni 2020
Google-översättning

Datum för vistelsen: juni 2020
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
aug 7 2020
It really is the perfect spot for a "Girl's GetAway!" But as you also noted, is great for a Romantic stay or family Vacay too! :) Glad to hear that your lovely large group of professional ladies enjoyed the stay! Y'all come back soon!
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Ange datum för att mer korrekta priser
2 gäster
Vuxna2
Barn0
Tillämpa
Äger du en semesterbostad? Lägg upp den här.
Extra inkomst
Tjäna pengar på att hyra ut ditt boende. Du slipper betala avgifter i förskott och är inte bunden av några avtal. Du får helt enkelt behålla en större del av kakan själv.
Enkelt att hantera
Bekräfta bokningar med ett enda klick och spåra allt från förfrågan till utcheckning – var du än är.
Pålitligt enligt resenärer
Tripadvisor hjälper resenärer att boka boenden på ett tryggt sätt med miljontals omdömen och säkra onlinebetalningar.
Skapa ett kostnadsfritt objekt