Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“A+++++ All the Way!”
andra resenärer har bokat det här boendet
Först till kvarn gäller för bokningar på det här boendet. Boka datumen innan de blir tagna
Kontrollera tillgänglighet
Bokningsförfrågan
Skicka förfrågan
Utmärkt
24 omdömen
Den här verksamheten är inte tillgänglig dessa datum.
Ge inte upp! Gör förfrågan om andra tillgängliga boenden som är precis som det här -
Visa alla tillgängliga boenden
Översikt
Pensionat -
1 sovrum, 1 badrum, för 8
Austin, Texas

Omdömen från våra medlemmar

Utmärkt - baserat på 24 omdömen
Skriv ett omdöme

Omdömen från våra medlemmar

Dixchix
Hattiesburg, Mississippi
Nivå 2 Skribent
5 omdömen
5 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 6 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 6 augusti 2020 för en vistelse i juli 2020
Google-översättning

Datum för vistelsen: juli 2020
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
aug 7 2020
Thanks so much for being such EXCELLENT guests! It was my pleasure to help make your stay enjoyable and carefree during this time!
Nina
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
elizab91
Austin, Texas
Nivå 2 Skribent
9 omdömen
5 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 hjälpsamhetsröst
Omdömet skrevs 6 augusti 2020 för en vistelse i juni 2020
Google-översättning

Datum för vistelsen: juni 2020
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
aug 7 2020
It really is the perfect spot for a "Girl's GetAway!" But as you also noted, is great for a Romantic stay or family Vacay too! :) Glad to hear that your lovely large group of professional ladies enjoyed the stay! Y'all come back soon!
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Richard M
1 omdöme
Omdömet skrevs 25 juli 2020 för en vistelse i juni 2020
Google-översättning

Datum för vistelsen: juni 2020
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
aug 2 2020
It was and is always such a pleasure to host the many lovely people that book our Premier Property! I'm so glad that you enjoyed the amenities and thanks so much for your kind words! It was a total pleasure to make your stay FABULOUS! Come back soon!
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
859bindin
Houston, Texas
Nivå 1 Skribent
3 omdömen
3 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 7 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 6 juli 2020 för en vistelse i juli 2020
Google-översättning
1
person tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Datum för vistelsen: juli 2020
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
jul 9 2020
We are so glad that you enjoyed a relaxing GetAway and found the property "enchanting!" It really is a rare find during this time, and we work hard to make each stay special! So glad that you also enjoyed the "Deluxe Welcome Basket," as well as "The Deluxe Hot Tub Package!" Offering these exceptional "Add Ons" as OPTIONAL is just one of the ways that we are able to keep our rates affordable and let guests "customize" as they choose! We look forward to booking your lovely family again before the summer ends! :)
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
wendypatt ...
Austin, Texas
1 omdöme
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 hjälpsamhetsröst
Omdömet skrevs 11 juli 2019 för en vistelse i juni 2019
Google-översättning
1
person tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Datum för vistelsen: juni 2019
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
sep 5 2019
I'm so glad that y'all enjoyed all the amenities of the property! Come back soon! We've got some great rates for fall now! :)
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Ange datum för att mer korrekta priser
2 gäster
Vuxna2
Barn0
Tillämpa
Äger du en semesterbostad? Lägg upp den här.
Extra inkomst
Tjäna pengar på att hyra ut ditt boende. Du slipper betala avgifter i förskott och är inte bunden av några avtal. Du får helt enkelt behålla en större del av kakan själv.
Enkelt att hantera
Bekräfta bokningar med ett enda klick och spåra allt från förfrågan till utcheckning – var du än är.
Pålitligt enligt resenärer
Tripadvisor hjälper resenärer att boka boenden på ett tryggt sätt med miljontals omdömen och säkra onlinebetalningar.
Skapa ett kostnadsfritt objekt