Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Fabulous retreat”
andra resenärer har bokat det här boendet
Först till kvarn gäller för bokningar på det här boendet. Boka datumen innan de blir tagna
Kontrollera tillgänglighet
Bokningsförfrågan
Skicka förfrågan
Utmärkt
24 omdömen
Den här verksamheten är inte tillgänglig dessa datum.
Ge inte upp! Gör förfrågan om andra tillgängliga boenden som är precis som det här -
Visa alla tillgängliga boenden
Översikt
Pensionat -
1 sovrum, 1 badrum, för 8
Austin, Texas

Omdömen från våra medlemmar

Utmärkt - baserat på 24 omdömen
Skriv ett omdöme

Omdömen från våra medlemmar

wendypatt ...
Austin, Texas
1 omdöme
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 hjälpsamhetsröst
Omdömet skrevs 11 juli 2019 för en vistelse i juni 2019
Google-översättning
1
person tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Datum för vistelsen: juni 2019
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
sep 5 2019
I'm so glad that y'all enjoyed all the amenities of the property! Come back soon! We've got some great rates for fall now! :)
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Dennis B
Hattiesburg, Mississippi
Nivå 2 Skribent
5 omdömen
Omdömet skrevs 25 januari 2019 för en vistelse i januari 2019
Google-översättning

Datum för vistelsen: januari 2019
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
feb 2 2019
Y'all were excellent guests! I'm so glad that you enjoyed your stay! Come back soon!
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Joanne V
1 omdöme
Omdömet skrevs 26 november 2018 för en vistelse i november 2018
Google-översättning

Datum för vistelsen: november 2018
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
dec 9 2018
It was my pleasure to host you and your girls and lovely well behaved doggies! Y'all were excellent guests and thank you for choosing "The Guesthouse Cabin Retreat!" Come Back SOON! :)
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
797jmk
Austin, Texas
1 omdöme
Omdömet skrevs 20 oktober 2018 för en vistelse i oktober 2018
Google-översättning

Datum för vistelsen: oktober 2018
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
okt 21 2018
I'm so glad that y'all enjoyed your stay! I always work hard to make each stay special and memorable in the best way! Our Specialty Baskets and Spa Packages are just a few of the additional amenities offered! I hope that y'all will book again soon! :)
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Dixchix
Hattiesburg, Mississippi
Nivå 2 Skribent
5 omdömen
5 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 6 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 24 februari 2016 för en vistelse i februari 2016
Google-översättning
1
person tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Datum för vistelsen: februari 2016
Hur lätt var det att boka verksamheten? Hur användbara var vägbeskrivningarna till verksamheten?
Hur lätt var det att hämta nyckeln/få tillträde till verksamheten? Hotellets skick på det stora hela
Sängar och madrasser Kök och redskap
Rent badrum Andra lokaler och bekvämligheter
Service
Gillade mest: I enjoyed the quietness of the location. The guesthouse is nesteled on a hill, nestled amongst the tall texas trees.
Resegrupp: Vänner
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Rekommenderas för:
Kompisresa
  • Var verksamheten som i reklamen?
  • Skulle du rekommendera verksamhetens läge?
  • Fick du valuta för pengarna?
  • Hade hotellet wifi/internet?
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
feb 24 2016
So glad that y'all enjoyed your stay! Come back and stay with us again, soon! You were wonderful guests!
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Ange datum för att mer korrekta priser
2 gäster
Vuxna2
Barn0
Tillämpa
Äger du en semesterbostad? Lägg upp den här.
Extra inkomst
Tjäna pengar på att hyra ut ditt boende. Du slipper betala avgifter i förskott och är inte bunden av några avtal. Du får helt enkelt behålla en större del av kakan själv.
Enkelt att hantera
Bekräfta bokningar med ett enda klick och spåra allt från förfrågan till utcheckning – var du än är.
Pålitligt enligt resenärer
Tripadvisor hjälper resenärer att boka boenden på ett tryggt sätt med miljontals omdömen och säkra onlinebetalningar.
Skapa ett kostnadsfritt objekt