Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Excellent Room and Hotel”

De bästa priserna för
Incheckning dd/mm/åååå Utcheckning dd/mm/åååå
Priserna är för 1 rum, 2 vuxna
Visa priser
Jämför priser från de mest populära resesidorna
och 10 sidor till!
Residence Inn by Marriott Austin Downtown/Convention Center
Rankad som nummer 53 av 202 hotell i Austin
Certificate of Excellence
MiljöledareSilvernivå
Omdömet skrevs december 4 2012
Google-översättning

  • Bodde här: December 2012, reste med vänner
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
1  Tack BNeo
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
MarriottAustinDT, Manager på Residence Inn by Marriott Austin Downtown/Convention Center, svarade på det här omdömetSvarade december 7 2012
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (518)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

431435 av 520 omdömen

Omdömet skrevs november 5 2012
Google-översättning

  • Bodde här: Oktober 2012, reste med vänner
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack teatravels
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
MarriottAustinDT, General Manager på Residence Inn by Marriott Austin Downtown/Convention Center, svarade på det här omdömetSvarade november 15 2012
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs september 12 2012
Google-översättning

Tips för att välja rum: There is some construction going on about a block away and my bedroom had one window wall facing th ...
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: September 2012, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack Gary307
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
MarriottAustinDT, Manager på Residence Inn by Marriott Austin Downtown/Convention Center, svarade på det här omdömetSvarade september 14 2012
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs augusti 26 2012
Google-översättning

Tips för att välja rum: A higher floor offers a better view, but the view facing 6th Street is better while being joined wit ...
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: Juli 2012, reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack Kaiser_D
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
MarriottAustinDT, Manager på Residence Inn by Marriott Austin Downtown/Convention Center, svarade på det här omdömetSvarade augusti 27 2012
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs augusti 9 2012
Google-översättning

  • Bodde här: Juli 2012, reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack epruetz
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
MarriottAustinDT, Manager på Residence Inn by Marriott Austin Downtown/Convention Center, svarade på det här omdömetSvarade augusti 10 2012
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Andra hotell som du kanske också gillar …
Resenärer tittade även på dessa Austinhotell
0 km bort
Courtyard by Marriott Austin Downtown/Convention Center
0,1 km bort
The Westin Austin Downtown
0,2 km bort
Hyatt Place Austin Downtown
Visa priser
Visa priser
Visa priser
0,2 km bort
Hampton Inn & Suites Austin Downtown
0,4 km bort
InterContinental Stephen F. Austin
0,2 km bort
Hilton Austin
Hilton Austin
Nr 26 av 202 i Austin
1 827 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser

Besökt Residence Inn by Marriott Austin Downtown/Convention Center? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ytterligare information om Residence Inn by Marriott Austin Downtown/Convention Center

Adress: 300 E 4th St, Austin, TX 78701-3612
Region: USA > Texas > Austin
Bekvämligheter:
Bar/lounge Affärscenter med tillgång till internet Fitnesscenter med gym/träningsrum Gratis frukost Kostnadsfritt höghastighetsinternet (wifi) Pentry Restaurang Rumservice Busstransfertjänst Swimmingpool Anpassat för rullstol Flygplatstransport
Typ av hotell:
Nr 8 av Miljöhotell i Austin
Nr 23 av Affärshotell i Austin
Nr 24 av Romantiska hotell i Austin
Nr 24 av Familjehotell i Austin
Prisklass: 948 kr - 3 488 kr (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
Hotellklass:3,5-stjärnigt — Residence Inn by Marriott Austin Downtown/Convention Center 3.5*
Antal rum: 179
Bokningsalternativ:
TripAdvisor är stolta över att vara partner med Booking.com, Hotels.com, TripOnline SA, Expedia och 5viajes2012 S.L. så att du tryggt kan boka med Residence Inn by Marriott Austin Downtown/Convention Center. Vi hjälper miljoner resenärer varje månad att hitta de perfekta hotellen för både semester- och företagsresor, alltid med de bästa rabatterna och specialerbjudandena.
Kallas också för:
Residence Inn Austin Downtown / Hotel Austin
Austin Residence Inn

Är detta ditt TripAdvisor-objekt?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt