Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“I love the hotel and excellet value”
Omdöme om Ankara Plaza Hotel

De bästa priserna för
Incheckning dd/mm/åååå Utcheckning dd/mm/åååå
Priserna är för 1 rum, 2 vuxna
Visa priser
Jämför priser från de mest populära resesidorna
och 8 sidor till!
Ankara Plaza Hotel
Rankad som nummer 21 av 178 hotell i Ankara
Omdömet skrevs februari 2 2012
Google-översättning

  • Bodde här: Januari 2012, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
1  Tack evelyn1140
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (121)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

4953 av 121 omdömen

Omdömet skrevs januari 5 2012
Google-översättning

Tips för att välja rum: Ask the reception, they will show you. I recommend the side rooms on the 5th floor
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: Januari 2012, reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
1  Tack johnboog
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs maj 21 2011
Google-översättning

  • Bodde här: Maj 2011, reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
4  Tack Kinalina
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs februari 25 2010
Google-översättning

Bodde här: Februari 2010, reste i arbetet
2  Tack pcc10
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs för 3 veckor sedan
Google-översättning

  • Bodde här: November 2017, reste med vänner
    • Standard
    • Läge
    • Service
Tack ayşe a
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
AnkaraPlaza, Genel Müdür på Ankara Plaza Hotel, svarade på det här omdömetSvarade för 3 veckor sedan
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Andra hotell som du kanske också gillar …
Resenärer tittade även på dessa Ankarahotell
0,6 km bort
Ramada Ankara
Ramada Ankara
Nr 51 av 178 i Ankara
245 omdömen
0,9 km bort
Houston Hotel
Houston Hotel
Nr 39 av 178 i Ankara
42 omdömen
3,1 km bort
Radisson Blu Hotel, Ankara
Visa priser
Visa priser
Visa priser
0,4 km bort
Class Hotel
Class Hotel
Nr 43 av 178 i Ankara
27 omdömen
0,1 km bort
Demonti Otel Ankara
Demonti Otel Ankara
Nr 127 av 178 i Ankara
81 omdömen
2,6 km bort
Maltepe 2000
Maltepe 2000
Nr 16 av 178 i Ankara
101 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser

Besökt Ankara Plaza Hotel? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ytterligare information om Ankara Plaza Hotel

Adress: Bestekar Sok. No: 5 | Cankaya, Kavaklidere, Ankara 6680, Turkiet
Region: Turkiet > Ankara Province > Ankara > Çankaya
Bekvämligheter:
Bar/lounge Affärscenter med tillgång till internet Fitnesscenter med gym/träningsrum Gratis frukost Kostnadsfritt höghastighetsinternet (wifi) Kostnadsfri parkering Restaurang Rumservice Anpassat för rullstol
Typ av hotell:
Rankad som nummer 21 av 178 hotell i Ankara
Prisklass: 350 kr - 540 kr (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
Hotellklass:4-stjärnigt — Ankara Plaza Hotel 4*
Antal rum: 92
Bokningsalternativ:
TripAdvisor är stolta över att vara partner med Booking.com, TripOnline SA, Expedia och 5viajes2012 S.L. så att du tryggt kan boka med Ankara Plaza Hotel. Vi hjälper miljoner resenärer varje månad att hitta de perfekta hotellen för både semester- och företagsresor, alltid med de bästa rabatterna och specialerbjudandena.

Är detta ditt TripAdvisor-objekt?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt