Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Хороший отель”

De bästa priserna för
Incheckning dd/mm/åååå Utcheckning dd/mm/åååå
Priserna är för 1 rum, 2 vuxna
Visa priser
Jämför priser från de mest populära resesidorna
och 7 sidor till!
Pleasant Grasse Hotel Apartment
Rankad som nummer 1 139 av 3 558 hotell i Guangzhou
Omdömet skrevs juni 25 2013
Google-översättning

  • Bodde här: April 2013, reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack fart1
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (7)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

37 av 7 omdömen

Omdömet skrevs juli 10 2012
Google-översättning

  • Bodde här: Oktober 2011, reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
2  Tack Oshepkov_Andrey
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
En medlem av TripAdvisor i Kina
Omdömet skrevs juni 17 2011
Google-översättning

  • Bodde här: Juni 2011
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack En medlem av TripAdvisor i Kina
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
En medlem av TripAdvisor i Kina
Omdömet skrevs januari 3 2011
Google-översättning

  • Bodde här: Januari 2011
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack En medlem av TripAdvisor i Kina
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
En medlem av TripAdvisor i Kina
Omdömet skrevs maj 6 2010
Google-översättning

  • Bodde här: Februari 2010
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack En medlem av TripAdvisor i Kina
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Andra hotell som du kanske också gillar …
Resenärer tittade även på dessa Guangzhouhotell
The Garden Hotel Guangzhou
Nr 13 av 3 558 i Guangzhou
2 616 omdömen
Hilton Guangzhou Tianhe
Nr 19 av 3 558 i Guangzhou
839 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser
Liwan District
RiverSide YHA
RiverSide YHA
Nr 21 av 489 i Guangzhou
143 omdömen
Jianguo Hotel
Nr 26 av 3 558 i Guangzhou
675 omdömen
Oakwood Premier Guangzhou
Nr 2 av 3 558 i Guangzhou
664 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser

Besökt Pleasant Grasse Hotel Apartment? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ytterligare information om Pleasant Grasse Hotel Apartment

Adress: No.239 Nancheng Road, Shiqiao, Panyu District, Guangzhou 511400, Kina
Region: Kina > Guangdong > Guangzhou > Panyu District
Bekvämligheter:
Bar/lounge Affärscenter med tillgång till internet Fitnesscenter med gym/träningsrum Restaurang Rumservice Busstransfertjänst Swimmingpool
Typ av hotell:
Rankad som nummer 1 139 av 3 558 hotell i Guangzhou
Prisklass: 257 kr - 337 kr (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
Hotellklass:3-stjärnigt — Pleasant Grasse Hotel Apartment 3*
Antal rum: 300
Bokningsalternativ:
TripAdvisor är stolta över att vara partner med Booking.com, Expedia, Agoda, Ctrip TA och TripOnline SA så att du tryggt kan boka med Pleasant Grasse Hotel Apartment. Vi hjälper miljoner resenärer varje månad att hitta de perfekta hotellen för både semester- och företagsresor, alltid med de bästa rabatterna och specialerbjudandena.

Är detta ditt TripAdvisor-objekt?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt