Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“方便且舒適的下榻酒店”
Omdöme om Huashan Hotel

Ingen bild tillgänglig
Har du en bild?
Lägg till den.
Vi kan inte hitta några priser för det här hotellet
Våra onlineresepartner har inga priser för det här hotellet, men vi kan söka efter andra alternativ i Guangzhou
Incheckning dd/mm/åååå Utcheckning dd/mm/åååå
Huashan Hotel
Rankad som nummer 1 263 av 3 522 hotell i Guangzhou
Omdömet skrevs december 10 2016
Google-översättning

  • Bodde här: December 2016, reste i arbetet
    • Standard
    • Rum
    • Service
Tack YICHING_CHANG
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (30)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk

15 av 30 omdömen

En medlem av TripAdvisor i Kina
Omdömet skrevs december 31 2012
Google-översättning

  • Bodde här: December 2013
    • Standard
    • Läge
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack En medlem av TripAdvisor i Kina
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
En medlem av TripAdvisor i Kina
Omdömet skrevs augusti 13 2012
Google-översättning

  • Bodde här: September 2011
    • Standard
    • Läge
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack En medlem av TripAdvisor i Kina
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
En medlem av TripAdvisor i Kina
Omdömet skrevs oktober 16 2011
Google-översättning

  • Bodde här: Juni 2010
    • Standard
    • Läge
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack En medlem av TripAdvisor i Kina
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
En medlem av TripAdvisor i Kina
Omdömet skrevs augusti 19 2011
Google-översättning

  • Bodde här: Mars 2011
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack En medlem av TripAdvisor i Kina
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Andra hotell som du kanske också gillar …
Resenärer tittade även på dessa Guangzhouhotell
1 km bort
The Garden Hotel Guangzhou
The Garden Hotel Guangzhou
Nr 13 av 3 522 i Guangzhou
2 596 omdömen
1,4 km bort
Crowne Plaza Guangzhou City Centre
2,9 km bort
Hilton Guangzhou Tianhe
Hilton Guangzhou Tianhe
Nr 19 av 3 522 i Guangzhou
829 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser
3,4 km bort
Jianguo Hotel
Jianguo Hotel
Nr 29 av 3 522 i Guangzhou
670 omdömen
5,7 km bort
Holiday Inn Shifu Guangzhou
Holiday Inn Shifu Guangzhou
Nr 25 av 3 522 i Guangzhou
805 omdömen
3,4 km bort
Oakwood Premier Guangzhou
Oakwood Premier Guangzhou
Nr 2 av 3 522 i Guangzhou
656 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser

Besökt Huashan Hotel? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ytterligare information om Huashan Hotel

Adress: No.420 Huanshi East Road, Yuexiu District, Guangzhou 510075, Kina
Region: Kina > Guangdong > Guangzhou > Yuexiu District
Bekvämligheter:
Bar/lounge Affärscenter med tillgång till internet Fitnesscenter med gym/träningsrum Restaurang
Typ av hotell:
Rankad som nummer 1 263 av 3 522 hotell i Guangzhou
Antal rum: 237

Är detta ditt TripAdvisor-objekt?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt