Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (4 110)
Filtrera omdömen
4 110 resultat
Medlemsbetyg
2 680
1 118
214
57
41
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
2 680
1 118
214
57
41
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
27 av 4 110 omdömen
Omdömet skrevs 16 augusti 2015

Ett mycket bra hotell men något dyrt.Rummen stora med god standard något slitna.Gratis wi-fi på rummet och snabb uppkoppling.Restaurangen har bra utbud något dyrt enligt Fillipinska mått mätt.Trevlig personal in och utcheckning gick snabbt.
Transport till och från flygplats fungerade mycket bra.

Datum för vistelsen: augusti 2015
  • Restyp: Reste i arbetet
    • Standard
    • Renlighet
    • Service
Tack 9claesl
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Nishan S, General Manager på Radisson Blu Cebu, svarade på det här omdömetSvarade 18 augusti 2015
Google-översättning

Dear Claes L,

Welcome to the Queen City of the South! Thank you for your review and for sharing you stay with us. We are thrilled to know that you found the hotel convenient as well as you enjoyed the facilities and the hospitality from our staff.

We look forward to have you back at Radisson Blu Cebu should your future travels bring you back to Cebu.


Sincerely,

Nishan Silva
General Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 20 mars 2015

Datum för vistelsen: mars 2015
  • Restyp: Reste ensam
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Radisson Hotels
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Omdömet skrevs 13 januari 2015

Här finns allt man behöver för att ha en lugn, stressfri och avkopplande tid. Vi har bott här förut och tycker att rummen är stora, rena och fräscha. Personalen är oerhört hjälpsam och denna gången fick vi pröva på att använda tjänsten: doktor också. Det gick hyfsat snabbt att få en doktor till rummet och han undersökte oss båda och gav medicin och råd vad vi skulle göra. Trots att vi gärna skulle varit utan detta moment så fungerade det tillfredsställande. Hotellet ligger ju väldigt bra placerat med ett shoppingmall precis intill. Så i princip alla i en familj kan sysselsätta sig med olika aktiviteter under sin vistelse här.

Datum för vistelsen: januari 2015
  • Restyp: Reste med vänner
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Service
1  Tack Anneli62
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Nishan S, General Manager på Radisson Blu Cebu, svarade på det här omdömetSvarade 27 december 2015
Google-översättning

Dear Anneli62,

Thank you for choosing and staying with us. It was our pleasure to have you at Radisson Blu Cebu. We are glad that you had a relaxing experience with us. It is good to hear that you find our hotel's location and facilities convenient to your needs and that you enjoyed the various activities the hotel and the city has to offer.

We look forward to welcome you back soon should your future travels bring you back to Cebu.

Sincerely,

Nishan Silva
General Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 januari 2015 från mobil enhet

Vi blev "fast" i cebu sex nätter i december/januari, och bodde då på Radisson. Hotellet var mycket bra, fräscht och med fina rum. Rummen var stora med sköna sängar och sköna kuddar. Safety Box fanns på rummen, även kyl och telefon. Badrummen var även de bra, fräscha med stora duschar. Personalen var mycket hjälpsam och ordnande taxi till olika resturanger, gav tips om vattenfall och andra platser att besöka. Nät en familjemedlem blev sjuk så fixade även hotellet att en läkare kol för att kolla. Frukosten var även den en bra sak med hotellet. Fanns mycket att välja på, både filippinskt och internationellt. Det var även nära till shoppingcenter, vilket var bra de regniga dagarna! Jag rekommenderar verkligen detta hotellet, och kommer gärna tillbaka om vi besöker cebu igen!

Datum för vistelsen: januari 2015
1  Tack fiark98
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Nishan S, General Manager på Radisson Blu Cebu, svarade på det här omdömetSvarade 26 december 2015
Google-översättning

Dear fiark98,

Thank you for staying with us. It was our pleasure to have you at Radisson Blu Cebu. We are glad that you find our hotel convenient and comfortable during your stay, from the plush and well-appointed rooms, the attentiveness of our staff to the delectable selection of cuisines at Feria.

We look forward to welcome you back soon on your next trip to Cebu.


Sincerely,

Nishan Silva
General Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 januari 2014

Fint hotell med mycket fräscha rum. Bra service och personalen var mycket trevliga! Frukost och restaurangen var också mycket bra! SM galleria ligger precis vägg i vägg med hotellet och erbjuder både underhållning och shopping.

Datum för vistelsen: januari 2014
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack Ericel
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen