Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (7 775)
Filtrera omdömen
7 775 resultat
Medlemsbetyg
7 013
583
121
40
18
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
7 013
583
121
40
18
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
611 av 7 775 omdömen
Omdömet skrevs 8 januari 2020 från mobil enhet

Vi är här på smekmånad, eller smekvecka!! Vädret är varierande och det kan regna monsunregn varvar med hetta av solen. Utbudet är stort, finns mycket att göra. Fantastiska rum och maten är bra. Rummen vi hade var fantastiska.

Datum för vistelsen: januari 2020
Restyp: Reste som ett par
Tack S293TZmikem
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Ashish M, Regional General Manager på LUX* Belle Mare, svarade på det här omdömetSvarade 9 januari 2020
Google-översättning

Dear S293TZmikem,

We are glad that you had a memorable stay and that the team managed to create some golden memories for you.
While I am certain the warm and golden memories of your stay with us shall remain for a long time with you;

All of us at the resort look forward to welcoming you back soon for a yet another memorable experience.

Warm regards,
Ashish

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 4 januari 2020

Vi bodde all inclusive i en av villorna med pool och servicen och bemötandet från personalen var i toppklass hela tiden. Villan var fantastiskt stor, fräsch och luftig och vi njöt av bad i både pool och badkar. Varje dag överraskades vi av små ”förrätter” innan middagen och de var alltid fräscha och goda. Varje kväll fick vi en liten sötsak vilka vi tyvärr inte ofta orkade äta. Villan låg nära den underbara stranden där vi softade ibland och blev uppassade om vi ville. Vår målsättning med denna semester var att få ro och vila vilket vi verkligen också fick. Vädret var omväxlande och vi skulle egentligen åkt hem innan nyår men en cyklon fick oss att bli kvar även över nyår vilket knappast gjorde något när vi var på denna vackra plats. Restaurangerna höll överlag hög kvalitet - vi provade alla men vår favorit var Beach Rouge och drinkar drack vi gärna på KBar, frukosten var överdådig och glassen på ICI överlägsen. Duck Laundry hade väldigt god mat men det kändes konstigt att sitta i en ”instängd” restaurang på ett sådant här resmål. Amaris restaurangs koncept klickade inte riktigt för oss heller. Suren och hans team gjorde verkligen vår vistelse värd allt - de uppfyllde alla våra önskningar och var genomgående oerhört serviceminded och smidiga. Vi bevarar vår vistelse hos er i varmt och kärleksfullt minne och hoppas vi kommer kunna komma tillbaka igen. Best wishes Anna Forsberg o Jan Ahman

Datum för vistelsen: december 2019
    • Sovkvalitet
    • Renlighet
    • Service
Tack AnnaF1603
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Ashish M, Regional General Manager på LUX* Belle Mare, svarade på det här omdömetSvarade 6 januari 2020
Google-översättning

Dear AnnaF1603,

A big Thank you from the entire team here for such a wonderful and detailed review for us. A title like the one used by you and all the service experiences described actually humbles us and reinforces my belief that we are indeed one of the finest offerings on this paradise island!

The responsibility on the resort and its team increases multifold after a very beautiful review like this and I assure you and all the readers of this forum that the team and I will make every endeavor to ensure all our guests have a similar experience like yours. All of us look forward to welcoming you back soon and assuring you of the very best always;

Sincerely,
Ashish Modak

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 20 mars 2019

Vi hade en fantastisk semester på Lux belle Mare, personalen väldigt servicemined och brydde sig verkligen om gästerna. Ingenting var ett problem de löste allt, Kay gjorde ett fantastiskt jobb och gjorde allt för att familjen skulle trivas. Även Dave i foodtrucken är en stjärna . Hotellet ligger vid en superfin sandstrand och byggnaderna är omgivna av mycket grönska. Hotellet har flera barer och restauranger som håller mycket hög klass. Vi vill särskilt tacka personalen på den Indiska restaurangen Amair, mycket bra service, bemötanden och fantastisk mat, vi åt där fyra gånger och det blev bara bättre för var gång vi gick dit. Hotellet har även en Kinesisk restaurang med mycket bra mat och service. Vi hade ett stort och bra rum med utsikt mot poolen och havet. Vi åkte runt Mauritius med en av hotellets chaufförer, det finns förvånansvärt mycket att se och vi kan verkligen rekommendera att åka med en av hotellets bilar, mycket kunnig och trevlig guidning. Hotellet rekommenderas varmt!

Datum för vistelsen: februari 2019
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Renlighet
    • Service
1  Tack Sagerstrom
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Ashish M, Regional General Manager på LUX* Belle Mare, svarade på det här omdömetSvarade 22 mars 2019
Google-översättning

Dear Sagerstrom,

Greetings from LUX* Belle Mare!

A sincere and big thank you for sweet review detailing your stay and enabling the future travelers and readers of this forum to have an insight in to what a holiday at LUX* Belle Mare is like!
The entire team here is glad that you had a very enjoyable and relaxing experience. We all look forward to welcoming you back in the near future;

Sincerely;
Ashish Modak

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 februari 2019 från mobil enhet

Vi gifte oss på stranden på Lux Belle Mare och Jennifer på hotellet gjorde ett fantastiskt jobb med att göra vårt bröllop till ett minne för livet! Vi tackar henne oerhört. Hotellet med omgivningar är jättevackert och stranden stor och kritvit. Alla i personalen är otroligt gulliga och ger service i toppklass, ett plus till Dave i foodtrucken. Rummen är fina och bra städade. Vi stannade i 14 nätter och bodde i en villa i några nätter vilket jag verkligen rekommenderar om man har möjlighet. Vi hade all invlusive vilket var väldigt bekvämt och kändes lyxigt , nackdelen är att det är dyrt och allt ingår inte, så det är det som var lite negativt. Drinkarna kunde också ha varit lite bättre . Men all mat var jättebra och vinerna likaså. Underhållningen på kvällarna var inte det bästa vi sett, men det var inte hela världen utan det var skönt att gå och lägga sig tidigt. Jag rekommenderar verkligen lux till alla , framförallt till par och barnfamiljer. Kanske inte till par som vill ha det väldigt lugnt och barnfritt då det ändå är en del barn på hotellet , men stämningen är ändå väldigt lugn och trivsam och det finns barnfria omeåden, så man märker inte av det så mycket.

Datum för vistelsen: januari 2019
Restyp: Reste som ett par
Tack Emelie W
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Ashish M, Regional General Manager på LUX* Belle Mare, svarade på det här omdömetSvarade 11 februari 2019
Google-översättning

Dear Emelie W,

Greetings from LUX* Belle Mare!

Thank you for a wonderful comment for us. We are really glad that you had a perfect break with us. We truly believe that LUX* Belle Mare is all about an experience and a journey for all our guests towards exploring something different and unique through the holiday. I am grateful to you for sharing your feedback as this gives me and my team an opportunity to study in detail the pointers given by you and work on corrective actions immediately.The team genuinely strives to provide a seamless experience to all our guests and feedback like yours helps us in fine tuning some of the areas better to provide a unique and a relaxing experience to our guests.

We look forward to welcoming you again for a longer stay at your second home here on the island!

Warm island regards,
Ashish Modak

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 8 januari 2019 från mobil enhet

Vackert beläget med en kritvit strand som man annars bara ser på bild. Fina rum, flera restauranger och barer med fantastisk service. Skippa all inclusive och satsa på halvpension. Toppklass på hela anläggningen.

Datum för vistelsen: januari 2019
Restyp: Reste som ett par
Tack BigM99
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Ashish M, General Manager på LUX* Belle Mare, svarade på det här omdömetSvarade 9 januari 2019
Google-översättning

Dear BigM99,

Greetings from LUX* Belle Mare!

A big thank you for your sweet review for us.
The entire team here is glad that you had a very enjoyable experience and we all look forward to welcoming you back in the near future;

Sincerely;
Ashish Modak

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen