Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Favehotel Cenang Beach
Hotell i närheten
338 US$
284 US$
Expedia.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
340 US$
260 US$
Westin.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
The Frangipani Langkawi Resort & Spa(Pantai Tengah)(Mycket prisvärt!)
147 US$
Booking.com
Se erbjudande
  • Fri parkering
  • Frukost ingår
184 US$
Booking.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Fri parkering
  • Pool
312 US$
287 US$
Expedia.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
379 US$
277 US$
LuxuryCollection
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
362 US$
257 US$
Expedia.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Pool
Casa del Mar, Langkawi(Pantai Cenang)
267 US$
Booking.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
292 US$
179 US$
Trip.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Fri parkering
  • Frukost ingår
800 US$
Expedia.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Omdömen (814)
Filtrera omdömen
814 resultat
Medlemsbetyg
110
346
231
64
63
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
110
346
231
64
63
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
27 av 814 omdömen
Omdömet skrevs 7 februari 2017 från mobil enhet

"You get what you pay for" Fave hotell Langkawi är ett helt OK hotell med glad trevlig personal. Rummet lite slitet, hyffsat städat. Stor pool och solterrass, billig bra restaurang och bar. 10-15min från stranden

Lite slitet skulle nog behöva en större genomgång och renovering
Städningen kan vara bättre (gäller det flesta hotellen i hela världen)

I övrigt ett bra hotell som vi gärna återkommer till

Bodde här: februari 2017, reste som ett par
Tack Toni L
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 11 maj 2016

Toppen med fri tillgång till kallt dricksvatten i hotell korridorerna. Frukosten god, färsk frukt, vegiariska pastarätter, rostat bröd med tillbehör. Trevliga rum med hyffsat sköna sängar. Hotellet ligger inte så långt ifrån stranden ca 10 min promenad.

Tips för att välja rum: Välj våning 1 då regnet smattrar rätt så högt på våning 3.
  • Bodde här: april 2016, reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Service
Tack Maria L
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 6 maj 2016

Ett mycket bra hotell med bra och vänlig personal. Ett mycket bra läge som var lugnt och fridfullt. Mycket att välja på till frukosten. Dock var poolen i varmaste laget och inte särskilt djup. Bra för barnfamiljer eller icke simkunniga.

  • Bodde här: april 2016, reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack 171ingerh
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
FaveCenangLangkawi, General Manager på Favehotel Cenang Beach, svarade på det här omdömetSvarade 16 maj 2016
Google-översättning

Dear 171 ingerh,

Warm greetings from Fave hotel Langkawi.

We are so pleased to hear that you have a wonderful and joyful holiday in Langkawi and we are happy to know you enjoyed your stay at fave hotel.
We hope you can share your great experience with your families and friends.

We shall be pleased to receive and welcome you back soon on your next visit to the
island. Once again, we thank you very much for choosing Fave hotel as your preferred hotel for your holiday.

With best regards
lwrence Bs.Cheah
General Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 27 februari 2014 från mobil enhet

Besökte hotellet med barn. Perfekt att poolen ligger i skugga under eftermiddagen. Hyfsat rymliga rum med okej standard. Hade varit schysst med kyl rummet. Typisk hotellfrukost. På minussidan, väldigt lyhört från korridoren in på rummet. Enbart störande om de andra gästerna är högljudda. Vilket de var när vi sov här. Personalen är ganska oengagerad.

Bodde här: februari 2014
Tack kadkadkad
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 22 januari 2014

Favehotel

Ligger lite utanför gatan där allt händer, men det tar bara 5 min att gå till början av gatan. Rent och fräscht och ett relativt nytt hotell. Mycket vänlig personal som genast fixade till saker om man hade problem. Vi råkade ut för en hel del med safety boxen och annat, men vi ger ändå högt betyg pga deras höga och snabba service.

Poolen är fin om än lite grund. Lite för lite kuddar till solsängarna. Trevlig utsikt över djungeln.

Hotellet är inte så stort så det är ganska lugnt och skönt, vilket vi uppskattade. Servicen i baren och restaurangen är långsam, men det verkade generellt vara så på Langkawi.

Tjejen som säljer resor var mycket vänlig och informativ och pushar inte på onödig försäljning.

Kommer vi till Langkawi igen kan vi absolut tänka oss att bo här.

Bodde här: januari 2014, reste som ett par
1  Tack Qwertman
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen