Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Underbar hamburgare och glass!”
Omdöme om Enjoy Ice Cream bar & Restaurant - STÄNGD

Enjoy Ice Cream bar & Restaurant
Prisklass: 1 US$ - 4 US$
Middagsalternativ: Frukost, Middag, Sent på kvällen, Leverans, Bokningar
Restauranginformation
Middagsalternativ: Frukost, Middag, Sent på kvällen, Leverans, Bokningar
Omdömet skrevs 25 juli 2016 från mobil enhet

Jag och min kompis har varit på detta ställe 3 gånger. Har aldrig blivit besviken! Underbar mat och personal. Glassen dom serverar är otroligt god! 60 olika smaker.
Värt att gå hit!

Datum för besöket: juli 2016
Tack Andreas E
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömen (1 782)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

15 av 1 782 omdömen

Omdömet skrevs 19 juli 2016 från mobil enhet

Vi åkte hit med moppe, enkelt att hitta, ligger på en trevlig liten ö längs vattnet vid old town. Mycket att välja på 60 olika smaker, såg även hamburgare gå ut som såg magisk ut, trevlig service och härlig stämning, kommer tillbaka om jag får chansen.

Datum för besöket: juli 2016
Tack Max Ö
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 juli 2016 från mobil enhet

Maten var god men hade kunnat vara ännu bättre. Ett bra urval mellan asiatisk och western mat.
Deras utbud av glass och efterrätter är fantastisk! Om jag hade orkat äta hur myclet som helst hade jag beställt in en av allt på menyn. De har allt från glass (plocka själv och betala efter vikt) till pannkakor, våfflor m.m.

Datum för besöket: juli 2016
Tack Alex K
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 11 februari 2016

Kom hit för att vi hört mycket om deras utbud av glass. Det får godkänt men inte mer än så, lite överreklamerat enligt min åsikt. Annars är det ett mysigt ställe, personalen är trevlig och välkomnande.

Datum för besöket: januari 2016
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack Peter H
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 11 januari 2016 från mobil enhet

Restaurangen hade god mat och personal var trevligt. Vi var där totalt tre gången under vår vistelse i Hoi An. Den andra gången åt vi enbar efterrätt, tyvärr hade klubben bredvid väldigt hög musik den kvällen vilket förstörde lite av den annars trevliga atmosfären. Såväl den Vietnamesiska som den västerländska maten var bra.

Datum för besöket: januari 2016
Tack daniellundh
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Enjoy Ice Cream bar & Restaurant tittade också på

Hoi An, Provinsen Quang Nam
Hoi An, Provinsen Quang Nam
 
Hoi An, Provinsen Quang Nam
Hoi An, Provinsen Quang Nam
 
Hoi An, Provinsen Quang Nam
 

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt