Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Otroligt bra”

STREETS Restaurant Cafe
Rankad som nr 56 av 1 092 Restauranger i Hoi An
Certificate of Excellence
Prisklass: 2 US$ - 7 US$
Mer restauranginformation
Restauranginformation
Bra för: Större grupper, Särskilda tillfällen, Affärsmöten, Lokal mat, Familjer med barn
Middagsalternativ: Lunch, Frukost, Middag, Sent på kvällen, Leverans, Bokningar
Omdömet skrevs 18 mars 2017 från mobil enhet

Helt fantastisk mat och väldigt bra service. Personalen var pratglada och berättade gärna om maten om man frågade. Rätterna var bra tillagade och bra balanserade.

Direkt när vi kom bjöd de på bröd med en helt magisk jordnötssås som personalen skrev ned vad den inne höll och förklarade precis hur man tillagade den.

Datum för besöket: mars 2017
Tack Dan L
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (3 380)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

37 av 3 383 omdömen

Omdömet skrevs 20 september 2016 från mobil enhet

Riktigt bra mat och fantastisk personal. Vietnamesiska nudlar med grönsaker och tofu rekommenderas! Och kokosglassen! Och créme flan med kaffesås! Mums!

Datum för besöket: september 2016
Tack Emma H
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 13 mars 2016 från mobil enhet

Vi gick hit efter att ha läst recensionerna på TA och då vi gärna ville bidra till projektet. Ungdomarna är trevliga och har bra service, men tyvärr är maten inte så bra. Papayasalladen var god och smakrik, men biffgrytan var ganska smaklös och lite trist. Kokosparfaiten var ok, men inte fantastisk.
Vi hoppas ändå att projektet ska fortsätta att ge ungdomarna en chans till utbildning och en bra start i livet.

Datum för besöket: mars 2016
Tack HMPR
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 12 januari 2016 från mobil enhet

God mat och toppen god coconut glass till efterrätt. Väldigt mycket personal så servicen är hög.
Populärt ställe så kan vara bra att boka bord.

Datum för besöket: januari 2016
Tack 741henkel
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 4 december 2015 från mobil enhet

Restaurangen lär upp utsatta ungdomar och det är en mkt engagerad personal. Maten håller en nivå jämförbar med restauranger i en avsevärt högre prisnivå.
Hit går vi tillbaka!

Datum för besöket: december 2015
1  Tack Nelia79
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på STREETS Restaurant Cafe tittade också på

Hoi An, Provinsen Quang Nam
 
Hoi An, Provinsen Quang Nam
Hoi An, Provinsen Quang Nam
 
Hoi An, Provinsen Quang Nam
Hoi An, Provinsen Quang Nam
 

Besökt STREETS Restaurant Cafe? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt