Uffe L

Allting bra!

4,0 av 5 bubblorOmdömet skrevs 15 apr. 2022
Högklassigt hotell. Bra rum, frukost, service, rent och fräscht. Bra skybar med trevlig personal. Hann inte utnyttja gymmet. Lite långt till rummen och gärna lite fler sportkanaler, annars allt perfekt.
Datum för vistelsen: april 2022
Tips för att välja rum: Ta gärna rum inåt mot poolen/trädgården för att slippa trafikljud.
Resetyp: Reste i arbetet
4,0 av 5 bubblorRum
4,0 av 5 bubblorRenlighet
4,0 av 5 bubblorService
Rıza Elibol, General ManagerSwissotel Buyuk Efes Izmir, svarade på det här omdömet
Svarade 22 apr. 2022
Dear Guest
Thank you for taking the time for your valuable comment.
Our team works hard to provide the best service quality to our guests. All the high scores and nice comments we receive reach all of our employees and support each of us to be more successful.
We will be happy to welcome you back to our hotel in the near future.
Kind Regards,
Det här är det subjektiva svaret från en representant för ledningen och inte från Tripadvisor LLC.
0.5 km från Swissotel Buyuk Efes Izmir
3 048
3 048
38 av 3 910 omdömen
Omdömet skrevs 8 september 2019

Toppen hotell på ett kanonläge med gångavstånd till allt. Frukostbuffén är fantastisk, den har verkligen allt som man kan önska. Tillgång till loungen är prisvärd och ett extra plus. Det enda som kan bli bättre är städningen på rummen. De kom alldeles för sent på eftermiddagarna och slarvade med att fylla på toalettartiklar och kaffe/vatten. Men annars är allt toppen.

Datum för vistelsen: augusti 2019
2  Tack Anneli G
Rıza E, General Manager på Swissotel Buyuk Efes Izmir, svarade på det här omdömetSvarade 9 september 2019

Dear Anneli G,

Thank you for taking your time to complete our survey and share your experience of us. We are pleased to hear that you have enjoyed your stay.

As we always aim to improve our service quality, your feedback is very important for us. We regret that housekeeping service was not up to your expectations and we hope your next stays will be more pleasant.

Best regards,

Omdömet skrevs 2 augusti 2019

Absolut bästa hotellet i Izmir. Rent och snyggt, mycket trevlig personal som gör allt för du skall trivas på hotellet. Stor poolanläggning som känns lyxig mitt inne i Izmir. Hotellet ligger bara ca 5-10 min gångväg från bazaren i Izmir.

Datum för vistelsen: augusti 2019
1  Tack Dan P
Rıza E, General Manager på Swissotel Buyuk Efes Izmir, svarade på det här omdömetSvarade 5 augusti 2019

Dear Dan P,

We would like to thank you for choosing us and for taking the time to share your experience. We are very pleased that you have enjoyed our services .

The whole Büyük Efes team is working hard to offer our guests the best service quality possible. Our valued guests' positive return motivates us to do better every day. All high scores and nice comments are reaching our employees and supporting every unit to be even more successful.

We hope to welcoming you back as our guest soon, in an effort to make your next stay once again a comfortable one.

Best regards,

Omdömet skrevs 20 december 2017

Ett mycket lyxigt hotell som står sig bra mot liknande hotell, hög klass. Rummet var bra men tyvärr så fick jag inte något mot havet,men de lovade att ordna detta vid mitt nästa besök. Frukosten var mycket bra och mycket att välja på. Hotellet ligger nära havet och med mycket restauranger i sin närhet.

Rumstips: Boka ett rum mot havet
Datum för vistelsen: december 2017
  • Restyp: Reste i arbetet
3  Tack michael A
Rıza E, General Manager på Swissotel Buyuk Efes Izmir, svarade på det här omdömetSvarade 16 maj 2018

Kära michael A,

För det första vill vi tacka dig för att du har valt oss och att ta dig tid att dela med dig av din erfarenhet. Vi är mycket nöjda med att du haft vår service och haft en bra tid.

Hela Büyük Efes-teamet arbetar hårt för att erbjuda våra gäster den bästa servicekvaliteten. Våra värderade gays positiva avkastning motiverar oss att göra bättre varje dag. Alla höga betyg och fina kommentarer vi mottar når alla våra anställda och stöder varje enhet för att bli ännu mer framgångsrik.

Vi hoppas att få tillbaka dig som gäst i den inte alltför avlägsna framtiden, för att göra din nästa vistelse ännu bättre än den sista.

Vänliga hälsningar,

Omdömet skrevs 25 juni 2017 från mobil enhet

Swissotel Izmir är en av de bästa hotel jag har bott i. Har bott där under 5 olika tillfällen (bor där just nu). Personalen är toppen, 5 stjärnigt service när det gäller till utbud, utseende och personal. Rummen är fantastiskt finns allt man behöver. Frukosten är I toppklass, mycket att välja på och mycket fin ute servering. Nära till allt och det viktigare nära till promenad gatan vid havet. Jag älskar att bo här och kommer alltid välja Swissotel när jag är i Izmir, både när det gäller arbete eller semester.

Datum för vistelsen: juni 2017
Restyp: Reste i arbetet
Tack Hassoni B
Rıza E, General Manager på Swissotel Buyuk Efes Izmir, svarade på det här omdömetSvarade 1 september 2018

Dear Guest,

Many thanks for your comments regarding our hotel and staff during your visit. We are delighted to hear that you were happy with our property.

We hope to welcome you back soon.

Best Regards,
Swissôtel Büyük Efes, İzmir Hotel Management

Omdömet skrevs 17 juni 2017 från mobil enhet

Fantastiskt hotell med bra service, bra frukost, nära till stan ja typ allt man kan önska sig. Rekommenderar ett besök på skybaren som har fantastisk vy.

Rummen är stilrena och rena, har allt du kan tänkas behöva i rummet med allt från badrockar till dusch och badkar separat. Rikt utbud i minibaren.

Rekommenderas starkt!

Datum för vistelsen: juni 2017