Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
4 personer tittar på det här hotellet
Hotels.com
73 US$
Se erbjudande
Kostnadsfri avbokning till den 21-06-26
Expedia.com
72 US$
Se erbjudande
Kostnadsfri avbokning till den 21-06-26
Boka nu, betala på plats
Travelocity
73 US$
Se erbjudande
Kostnadsfri avbokning till den 21-06-26
FindHotel73 US$
CheapTickets73 US$
Tripadvisor72 US$
Visa alla 11 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (292)
Filtrera omdömen
292 resultat
Medlemsbetyg
162
83
29
11
7
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
162
83
29
11
7
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
27 av 292 omdömen
Omdömet skrevs 11 september 2019

Perfekt hotell om du reser utan barn. Fantastiskt läge både till stranden och till resturanger. Nära också till hamnen i Gamla Side. Superfint poolområde med stor pool och fin poolbar.
Jättegod mat i hotellets ala carte resturang.

Datum för vistelsen: september 2019
Restyp: Reste som ett par
1  Tack Anneli B
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 6 augusti 2019

Andra gången jag bodde på detta hotell. Återkommer nästa år igen.
Lung atmosfär, trevlig och hjälpsam personal, sköna sängar. Ett hotell som har ett bra läge på strandpromenaden, nära till restauranger och in till Side. Rent och fräscht både på rummet och i omgivningarna. Hotellets egna restaurang är verkligen att rekommendera.

Datum för vistelsen: juli 2019
Restyp: Reste ensam
1  Tack KWallin73
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 29 juli 2019 från mobil enhet

Rummen är små och slitna, buffén är den sämsta jag varit med om servicen i buffématsalen är också dålig.
Har aldrig varit med om att hotellpersonal/kypare går imellan gästerna och hämtar mat och sätter sig i matsalen och äter.
Stranden är ren och välskött men tyvärr så hyrs solstolar ut till gäster från andra hotell vilket gör att du som gäst inte kan välja fritt, man har också möjlighet att boka solstolar vid poolen hemifrån vilket för att där kan du inte heller välja fritt detta är dåligt för alla gäster.
Läget är bra mitt på strandpromenaden kan förekomma störande ljud från olika restauranger.
Städning av rummen sköts klanderfritt
Enda anledningen att åka till sunprime dogan beach är läget! Har besökt andra sunprime hotell förut och trodde att namnet sunprime stog för kvalite men så är tydligen inte fallet här

Datum för vistelsen: juli 2019
Restyp: Reste som ett par
2  Tack 829anderss
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 22 juli 2019 från mobil enhet

Vi bodde en vecka i juli på Dogan, jättemysigt hotell med fin innergård där poolen ligger. Solstolar så det räcker till alla, även gratis solstolar på stranden som ligger precis utanför hotellet.
Frukosten var bra, där fanns allt man behövde. Mycket trevlig och hjälpsam personal.

Datum för vistelsen: juli 2019
Restyp: Reste som ett par
Tack ewalenaj
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 21 juli 2019 från mobil enhet

Jag och min man bodde här 2veckor i juli vi hade ett rum med havsutsikt. Lagom stort rum med en fantastisk utsikt från balkongen. Mycket trevlig personal som jobbade på hotellet. Men det bästa av allt är att det bara var ca 10 meter till stranden. Jag kan verkligen tänka mig att återvända dit.

Datum för vistelsen: juli 2019
Restyp: Reste som ett par
Tack Catarina L
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen