Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
20 personer tittar på det här hotellet
Travelocity
5 548 US$
Se erbjudande
Kostnadsfri avbokning till den 23-02-11
Hotels.com
5 548 US$
Se erbjudande
Kostnadsfri avbokning till den 23-02-11
Vio.com
5 066 US$
Se erbjudande
Expedia.com5 565 US$
StayForLong
Trip.com
Visa alla 14 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar genomsnittliga rumspriser, inklusive skatter och avgifter som är fastslagna och kända för våra partner och som betalas i samband med bokningen. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (2 351)
Filtrera omdömen
2 351 resultat
Medlemsbetyg
2 095
202
45
6
3
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
2 095
202
45
6
3
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 2 351 omdömen
Omdömet skrevs 23 september 2022 från mobil enhet

Bästa hotellet i Side för vuxna hotell gäster som bjuder på allt tipptopp från din ankomst till avresa.
Spa och relax avdelningen är jättemysig.
All Personal är magisk.
Rent och snyggt överallt.
Sunset baren på taket är kanontrevligt!
Rekommenderas varmt

Datum för vistelsen: augusti 2022
Restyp: Reste som ett par
Tack Anneli K
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Barut Hotels, İşletme Sahibi på TUI BLUE Barut Andız, svarade på det här omdömetSvarade 25 september 2022
Google-översättning

Dear Anneli,

Thank you for your lovely review about your recent stay at TUI BLUE Barut Andız.

It is great pleasure reading that we managed to create fabulous holiday experience during your stay with us. We hope that we will see you next year to do our best for your comfort once again

Best Wishes

Ergin Sarp
General Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 17 oktober 2021

Fjärde besöket på hotellet. Det finns bara ett omdöme MAGISKT, det är så skönt att det är ett hotell utan småbarn,

Alla som iobbar på hotellet är fantastiska, vi tackar för denna gången, Ergin, Savas, Nurettin, Ufuk och alla andra.

Maten på hotellet är av högsta klass även denna gång

Rumstips: Vi tog ett swim up rum det var fantastiskt. värt varenda krona.
Datum för vistelsen: september 2021
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Service
Tack Agneta Y
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Barut Hotels, İşletme Sahibi på TUI BLUE Barut Andız, svarade på det här omdömetSvarade 18 oktober 2021
Google-översättning

Dear Agneta ,

I am very pleased to read your review regarding your recent holiday with us. Thank you very much for your kind words. I am happy that we were able to provide best service for you .

We are looking forward to welcoming you for your next visit.

Best Wishes and Lots of Love from Andız Team

Ergin Sarp
Hotel Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 6 november 2019

Vi besökte Andiz för 5 år sedan och kvalitén på maten är inte lika bra längre, då var det nya rätter dagligen nu var det samma mat flera dagar i rad, inte mycket till omväxling förutom de sista dagarna av vår semester, då höjdes kvalitén. Rummen är fina men sängen väldigt hård. Kan det vara skillnad på sängarna om man bor i juniorsvit eller inte? Sist bodde vi i juniorsvit och kan inte minnas att sängen var så hård.
På plussidan har vi personalen som var väldigt tillmötesgående och trevliga.

Datum för vistelsen: oktober 2019
Tack tainaj2016
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
BarutHotels, Genel Müdür på TUI BLUE Barut Andız, svarade på det här omdömetSvarade 11 november 2019
Google-översättning

Dear Guest ,

First of all, we would like to thank you for taking time to share your review regarding your experience at TUI SENSIMAR Barut Andiz. We do appreciate your feedback and we disappointed that you were not one of those guests who walked out satisfied.

We will give all due consideration to your comments for further improvements and make our property better for all our guests in near future.

While we understand that your stay was not 100% satisfactory, we hope that you would give us another chance to make your stay as best as it can be.

Best Wishes,

Ergin Sarp
Hotel Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 14 oktober 2019

Det finns inget att klaga på. Hotellets atmosfär är så behaglig ! Bra rum med sköna sängar. Städningen utmärkt. All personal har ett bra bemötande. Maten var toppenbra med många goda o fräscha vegetariska alternativ även dessertbordet bjöd på många läckerheter. Vi återkommer mer än gärna till detta hotell.

Datum för vistelsen: september 2019
    • Sovkvalitet
    • Renlighet
    • Service
Tack kristina854
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
BarutHotels, Genel Müdür på TUI BLUE Barut Andız, svarade på det här omdömetSvarade 15 oktober 2019
Google-översättning

Dear Kristina

Thank you for choosing TUI SENSIMAR Barut Andiz for your holiday and your review on Tripadvisor.

We are happy that you enjoyed your stay and we are looking forward to having you again as a guest in our hotel.

Best Wishes,

Ergin Sarp
Hotel Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 13 september 2019 från mobil enhet

Fjärde besöket på Barut Andiz och det finns bara ett ord att sammanfatta resan med MAGISKT!
ALLA som jobbar på hotellet är fantastiskt duktiga på sina respektive arbetsuppgifter!
Trevligt bemötande av receptionen när du checkar in eller om du har några frågor.
Bra och god vällagad mat serveras av underbar personal.
Rummen är rena och övriga ytor likaså.
Bra underhållning på taket på kvällarna och goda drinkar som serveras av härlig bar personal
Bra läge, nära till strand där Hakim ger fantastisk service.
Nära till Side om man vill äta, shoppa eller bara njuta av en promenad längs promenad stråket.
Som vanligt! MAGISKT!

Datum för vistelsen: augusti 2019
Restyp: Reste som ett par
Tack Anneli K
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
BarutHotels, Genel Müdür på TUI BLUE Barut Andız, svarade på det här omdömetSvarade 14 september 2019
Google-översättning

Dear Anneli ,

We would like to thank you for choosing TUI SENSIMAR Barut Andız as your holiday destination once again. We are so pleased that we were able to make your holiday exceptional and magical. We are so happy to see you enjoyed your stay.

We look forward to having the opportunity of welcoming you back in next year.

Best Wishes,

Ergin Sarp
Hotel Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen