Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
49 personer tittar på det här hotellet
Booking.com
122 US$
Se erbjudande
Priceline
122 US$
Se erbjudande
Agoda.com
120 US$
Se erbjudande
Vio.com122 US$
Algotels
Expedia.com
Visa alla 16 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar genomsnittliga rumspriser, inklusive skatter och avgifter som är fastslagna och kända för våra partner och som betalas i samband med bokningen. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (2 621)
Filtrera omdömen
2 621 resultat
Medlemsbetyg
1 974
387
140
61
59
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
1 974
387
140
61
59
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 2 621 omdömen
Omdömet skrevs 26 december 2018

Detta är det bästa hotell vi varit på i Side. Bra mat med variation där man kan äta hela dygnet. Mycket varierad drinklista där även ölen smakar bra. Mycket bra wi-fi på hela hotellet. Rum med pool-access finns samt familjerum. Hit kommer vi att åka igen

Datum för vistelsen: december 2018
  • Restyp: Reste som ett par
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack grodan2014
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Side Star Elega... E, Halkla İlişkiler Müdürü på Side Star Elegance, svarade på det här omdömetSvarade 5 januari 2019
Google-översättning

Dear grodan 2014
We would like to thank you for filling tripadvisor forms and writing some important opinions.
We will be always happy when your dreams of a perfect holiday come true with us and the stay in our hotel corresponds to your expectations.
We look forward to seeing you again as a guest in near future.
Best regards

Side Star Elegance

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 29 juli 2018 från mobil enhet

Det här hotellet är det överlägset bästa jag bott på. Har bott två gånger på side star elegance, har redan bokat för sommaren 2019.
Hotellet är väldigt stort, men tack vare smart lösning med olika nivåer upplever jag det som mysigt. Läget är perfekt vid stranden och promenadavstånd in till gamla stan på den mysiga strandpromenaden. Rekommenderar att boka rummen där du har tillgång till egen pool. Har inget negativt att säga om detta hotell, om jag kunde skulle jag spendera hela sommaren här.

Datum för vistelsen: augusti 2017
Restyp: Reste som ett par
Tack LinusSellden
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Side Star Elega... E, Halkla İlişkiler Müdürü på Side Star Elegance, svarade på det här omdömetSvarade 30 juli 2018
Google-översättning

Dear LinusSellden ,
First of all we would like to thank you for taking the time to share on Tripadvisor your experience at Side Star Elegance Hotel .
We will be always happy when your dreams of a perfect holiday come true with us and the stay in our hotel corresponds to your
expectations.

Looking forward to welcoming you back to Turkey
Warm regards

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 5 september 2017 från mobil enhet

Helt underbart, hotellet, maten, servicen, många trappor, men fanns många hissar. Stranden o strandbaren super o nära. Städning super. Vi hade ett rum med direkt poolaccess, där låg man på madrasser o hade det lugnt o skönt. Vi hade 34-38 grader varmt o molnfritt den veckan vi var där. Var värt varenda krona. Detta rum kommer vi boka om på nytt. Så en underbar vecka, och Side levererar som vanligt. Vi älskar Side o kommer att återkomma

Datum för vistelsen: september 2017
Tack carola781
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Side Star Elegance Elegance, Genel Müdür på Side Star Elegance, svarade på det här omdömetSvarade 1 april 2022
Google-översättning

Dear Guest ,
We would like to thank you for filling tripadvisor forms and writing some important opinions.. It is really important for us to hear your experience and impressions. We look forward to seeing you again as a guest in near future.
Side Star Elegance

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 6 juli 2017 från mobil enhet

Hotellet är klassat som 5 stjärnor - men tyvärr blir det bara sämre år från år... bott här ett par gånger nu...men aldrig mer :(.
Personalen är ok. men management är sååå dåliga. Maten är ok om man älskar tyskmat = massor av socker o bakelser..

Datum för vistelsen: juli 2017
Restyp: Reste som ett par
Tack Eva-Lena P
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Side Star Elega... E, Halkla İlişkiler Müdürü på Side Star Elegance, svarade på det här omdömetSvarade 11 juli 2017
Google-översättning

Dear Guest,
thank you for taking your time to leave a review. It is really important for us to hear your experience and impressions. That's the only way how we can improve our service every day a little bit more. Your complaints are forwarded to the related department.

It will be a pleasure for us see you here again.

We wish you all the best.

Side Star Elegance Hotel

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 12 maj 2016 från mobil enhet

Side Star Elegance är ett helt fantastiskt hotel. Lugn fin och avspänd atmosfär. Otroligt fint och vänligt bemötande från all personal.

Maten är i en klass för sig, underbar buffe' och fyra olika all a carte restauranger. Drinkar o cocktails är lika bra de. Nyrustade superfina rum och många nya pooler. Hotellet har en egen fin strand med strandbar.

Jättefin strandpromenad in till Side tar bara 15 - 20 minuter.

Kan bara avsluta med att här är allt superbra. Vi är nu här för tioende gången och det blir bara bättre och bättre!!!!

Datum för vistelsen: maj 2016
Restyp: Reste som ett par
2  Tack 833mikaelg
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Levent S, Manager på Side Star Elegance, svarade på det här omdömetSvarade 14 maj 2016
Google-översättning

Dear Guest,

Thank you for the great review of our hotel! We are glad that you enjoyed your stay and hope to see you again very soon.

Sincerely,

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen