Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk restaurang!”

Side Paradise Restaurant
Rankad som nr 32 av 221 Restauranger i Side
Certificate of Excellence
Prisklass: 15 US$ - 98 US$
Middagsalternativ: Frukost, Sent på kvällen, Bokningar
Restauranginformation
Middagsalternativ: Frukost, Sent på kvällen, Bokningar
Omdömet skrevs 16 september 2017

Åker ni till Side, missa inte denna fantastiska restaurang! Utöver den mycket goda maten är personalen fantastiskt gästvänlig och serviceminded! Dessutom kan ni avnjuta måltiden precis vid vattenbrynet - häftigt :-)

Datum för besöket: juli 2017
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack soffih2017
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (322)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

26 av 322 omdömen

Omdömet skrevs 10 juli 2017 från mobil enhet

Fantastisk mat, trevlig o gästvänlig personal samt underbar utsikt över havet! Rekommenderas varmt!

Vidare har ägarna också en till restaurang som heter Serenade (nystartad) som ligger nära stora flaggan i rondellen o perfekt för de som bor på Side Resort. Där åt vi också flera gånger. Sedat som jobbar där är alltid glad o trevlig o maten är kanon!

Datum för besöket: juli 2017
Tack JoohanT
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 november 2016 från mobil enhet

Första restaurang där vi kunde undvika inkastad. Då blev det denna restaurang.
Trevlig personal. Fint utsikt och lagom musik. Servitören rekommenderade ett rätt som vi tog och maten var väldigt god.

Datum för besöket: november 2016
Tack monkan72
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 augusti 2016

Restaurangen har det normala utbudet av rätter. Pizza, turkiska rätter, kött, fisk etc. och prisnivån är normal, ca 150 kr för en varmrätt och två öl. Det turkiska brödet, som jag gillar, ingår i priset.
När jag var där bestod besökarna av både unga och gamla och det rådde en lugn atmosfär på restaurangen.
Jag åt en turkisk rätt som tillagades i en lerkruka och maten smakade bra, Jag törs rekommendera denna restaurang om man bor i trakterna av Burger King och Mc Donald vid en stor rondell. Ca 1,5 km rakt upp från Gamla staden.

Datum för besöket: juli 2016
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack Leif D
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 juni 2016 från mobil enhet

Trevlig inkastare, bra personal, fantastisk utsikt och god mat. Köpte varsin fisk, några pommes och grönt och en flaska vitt vin och vatten. Tryckte på oss en förrätt med 5 räkor och sallad. Allt var jättegott. 1400kr för två personer. Helt sjukt!!!! Inget enligt prislistan. Fråga alltid efter priset bruka jag säga till mig själv..men missade det denna gång.

Datum för besöket: juni 2016
Tack Camilla G
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Side Paradise Restaurant tittade också på

 

Besökt Side Paradise Restaurant? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt