De lägsta priserna för din vistelse
Hotels.com
Algotels
Booking.com142 US$
StayForLong
Visa alla 20 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar genomsnittliga rumspriser, inklusive skatter och avgifter som är fastslagna och kända för våra partner och som betalas i samband med bokningen. Mer information finns hos våra partner.
Omdömen (1 676)
1 676 resultat
1 374
1 374
27 av 1 676 omdömen
Omdömet skrevs 6 augusti 2022 från mobil enhet

Maten och servicen är ganska bra. Personalen är trevlig. Det finns bara en pool och är ganska liten. Hotellet har egen yta av stranden och är 100m promenad avstånd.
Tyvärr finns inga volleyball eller golfbana, enda aktivitet är det musik på kvällarna.
Hotellets rom är väldigt fräscht och trevligt.
Jag tycker priset för ett rom är lite för högt motsvarande kvaliteten.

Datum för vistelsen: augusti 2022
Tack ramazan u
Sunprime C-lounge, Müşteri Hizmetleri / Ön Büro på Sunprime C-Lounge, svarade på det här omdömetSvarade 7 augusti 2022

Kära gäst ramazan u,

Tyvärr finns det inga golfbanor i hela Alanya-regionen, du måste resa till Belek för golfbanor.
Vänliga hälsningar,

Sunprime C-Lounge Hotel, för gäster från 16 år och äldre.
Öppet vinter och sommar.

Omdömet skrevs 30 juli 2022

En underbart hotell för vuxna med trevlig personal. Servicen var jätte bra och rummen hur fina som helst. Det ligger nära havet och det finns en pir så man kan komma direkt i havet. När ni är här så passa på att fotografera er här på hotellet med fina bakgrunder som havet. Väldigt värt pengarna, så duktig. Hit kommer vi komma igen!

Datum för vistelsen: juli 2022
Tack 952angelicah
Sunprime C-lounge, Müşteri Hizmetleri / Ön Büro på Sunprime C-Lounge, svarade på det här omdömetSvarade 31 juli 2022

Dear Guest 952angelicah,

Thank you for your nice review. We are all so happy and proud that you enjoyed your stay.

We are looking forward to meet you soon again.

Best Regards,

Sunprime C-Lounge Hotel, for guests 16 and elder.

Open in winter and summer.

Omdömet skrevs 23 juli 2022

Allt var över förväntan, personalen är supersnälla och hjälpsamma med allt. Dem är måna om att man har en bra vistelse. Hotellet är otroligt lyxigt!

Maten varierade, det fanns ett brett utbud och något som passar alla både till frukost, lunch och middag. Väldigt god och smakrik mat och mycket att välja på.

Rummen var välstädade varje dag.

Polen och poolområdet var fräscht och stranden likaså, man tog sig lätt till stranden genom en gångtunnel.

Det var även nära till ”oba centrum” där det fanns en stor marknad samt flera olika affärer. Det var även smidigt att ta sig till Alanya med taxi på 10 minuter.

Jag skulle rekommendera detta hotel till alla, och kommer definitivt att återkomma hit!

Datum för vistelsen: juli 2022
Tack DrMr89
Sunprime C-lounge, Müşteri Hizmetleri / Ön Büro på Sunprime C-Lounge, svarade på det här omdömetSvarade 23 juli 2022

Dear Guest DrMr89,

We are looking forward to meet you soon again.

Best Regards,

Sunprime C-Lounge Hotel, for guests 16 and elder.

Open in winter and summer.

Omdömet skrevs 13 juni 2022 från mobil enhet

Sunnprime är ett hotell där du vill njuta av lugnhet och god mat. Vi älskade hotellet från incheckningen. Maten är fantastiskt. Suverän service. Ska man klaga så är det är att musiken slutade när man har som trevligast på kvällen 23. Inhemsk sprit och öl men funkar utan problem. Hit kommer vi lätt åka igen!

Datum för vistelsen: juni 2022
Tack marialW4638MV
Sunprime C-lounge, Müşteri Hizmetleri / Ön Büro på Sunprime C-Lounge, svarade på det här omdömetSvarade 15 juni 2022

Dear Guest marialW4638MV,

Thank you for your nice review.

We are all looking forward to meet you soon again.

Best Regards,

Sunprime C-Lounge Hotel Team.
Open in winter and summer for guests 16 and elder

Omdömet skrevs 14 maj 2022

Jättetrevligt hotell med fantastisk service och väldigt trevlig personal. All inklusive med god och varierande mat. Olika teman varje dag. Bra skött poolområde och mycket aktiviteter som vattengympa, yoga, crosstraining och fullt utrustat gym med personal.

Datum för vistelsen: maj 2022
Restyp: Reste med vänner
Tack Mamsen55
Sunprime C-lounge, Müşteri Hizmetleri / Ön Büro på Sunprime C-Lounge, svarade på det här omdömetSvarade 14 maj 2022

Kära gäst Mamsen55,

Tack för ditt fina omdöme.

Vi ser fram emot att träffa dig snart igen.

Vänliga hälsningar,

Sunprime C-Lounge Hotel Team.
Öppet vinter och sommar för gäster från 16 år och äldre