10 personer tittar på det här hotellet
Priceline175 US$
Hotels.com162 US$
eDreams179 US$
Visa alla 15 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Omdömen (1 716)
1 716 resultat
1 407
1 407
1116 av 1 716 omdömen
Omdömet skrevs 8 oktober 2019 från mobil enhet

29 timmar försenade anlände vi till himmelriket i Turkiet .. vårt 3 e besök till detta hotell. Vi är lika nöjda som vanligt. Maten är suverän, och sängarna himmelriket. Det enda hotellet där jag kan sova en hel natt. Man blir glad över det handskrivna meddelandet man får på rummet att man är välkommen tillbaka. Dom små personliga gesterna som gör att man känner sig extra välkommen.
Det enda jag kan klaga på i år är inte hotellet utan alla respektlösa fruntimmer som ligger med brösten bara. Jag tycker det är respektlöst . Vi är i ett land som är muslimskt och vi får ta seden dit vi kommer . Att sola topless och springa omkring med tuttarna i vädret tycker jag är totalt respektlöst. Tack än en gång för i år . Vi återkommer sept 2020 igen

Datum för vistelsen: oktober 2019
Tack 938camillak
SUNPRIMECLOUNGE, Guest Relations Manager på Sunprime C-Lounge, svarade på det här omdömetSvarade 9 oktober 2019

Dear Camilla and Anders,

Thank you very much for your wonderful, 5 star review. We strive to keep our service quality over the top and seeing our guests pleased about us gives the motivation to keep on.

We hope to see you here again and provide you another memorable holiday.

Best Regards and loves from all,

Omdömet skrevs 30 september 2019

Extremt bra bemötande och mycket fin service. Kan starkt rekommendera detta hotell. Nära till strand och även centrum
Bartender Ramazan är någon ni ska leta efter, bästa killen!
Kommer absolut att komma hit igen

Datum för vistelsen: september 2019
Restyp: Reste ensam
Tack Haris V
SUNPRIMECLOUNGE, Guest Relations Manager på Sunprime C-Lounge, svarade på det här omdömetSvarade 3 oktober 2019

Dear Haris V,

Tack för Er fina kommentar.

Vi önskar Er valkommna tillbaka snart igen.

Best Regards,

Sunprime C- Lounge Beach & Spa Hotel Team.

Omdömet skrevs 14 september 2019

Detta är ett mycket trevligt vuxenhotel med trevlig personal och en fantastisk service. Man tar sig ner till havet i en tunnel under vägen till hotellets egen strand. Där är det bäst att bada från en lång brygga. Liten pool p g a alla stora badringar och luftmadrasser då det blir trångt att simma.dyker gör många fast det inte är tillåtet.Många rökare runt poolen som är besvärande för icke rökare. Buffèn är bra med mycket grönsaker.

Datum för vistelsen: september 2019
Tack Fredh L
SUNPRIMECLOUNGE, Guest Relations Manager på Sunprime C-Lounge, svarade på det här omdömetSvarade 15 september 2019

Bäste Fredh L,

Tack så mycket för ditt 5 stjärniga omdöme! Vi är väldigt glada att ni tyckte om eran vistelse hos oss.
På ena sidan av våran pool, den vänstra, är reserverad för icke rökare och våran personal ser efter regelbundet så att ingen ska röka där.
Vi är mycket stolta över våran sommarbuffé där vi serverar rikedomar från Medelhavets trädgårdar och sommarens skörder från fälten.
De flesta av våran buffés örter, grönsaker och frukter kommer direkt från hotellets egna trädgård och grönsaksfält.

Hoppas att vi kommer ses snart igen,

Med vänliga hälsningar.

Dear Fredh L,

Thank you very much for the 5 star review. We are more than happy that you have enjoyed your stay with us.
One of the two sides of our pool, the whole left side is reserved for no smokers and our staff is checking it regularly to make it sure that no one smokes on the no smokers coast of the pool.

We are proud of our summer buffet which displays the wealth of Mediterranean gardens and fields in Summer. Most of our buffet herbs, vegetables and fruits come directly from the gardens and fields of the hotel.

Hope to meet you again very soon.

Best Regards,

Omdömet skrevs 31 augusti 2019 från mobil enhet

Ett väldigt bra hotell. Rummen är perfekta, städas var dag om man så vill eller så vill man inte att det ska städas det funkar också. Väldigt, väldigt trevlig personal, samt shopen på hotellet är utmärkt. Barerna och restaurangen är på topp. God mat dagligen och perfekt dricka. Havet som ligger bokstavligen 20 meter ifrån är så jä*la bra, vattnet är så extremt fint, det ända är att det finns en sten att se upp för då man kan skada sig lätt på den. Jag skulle rekommendera detta hotell till alla som är ute efter ett bra, fräscht och nära till allt hotell. Super

Datum för vistelsen: augusti 2019
Tack Ziivic
SUNPRIMECLOUNGE, Guest Relations Manager på Sunprime C-Lounge, svarade på det här omdömetSvarade 2 september 2019

Dear Ziivic,

Thank you for taking the time to write your kind review.

We are happy to hear you enjoyed your room and beautiful Mediterranean Sea.

Your feedback about our service is appreciated by all of us here at Sunprime C-Lounge Hotel. We aim to ensure all our guests have a great time while staying with us.

We look forward to welcoming you back soon.

Kind Regards,

Omdömet skrevs 3 augusti 2019 från mobil enhet

Äntligen blev det tid för semester och avresa till Alanya☀️ Flygresan från Arlanda försenades 27 timmar, glad att jag bokat 2 veckor och att resmålet för tredje gången var Sunprime C-lounge.
Det har blivit mitt favorithotell i Alanya.
- Reser ensam men känner mig alltid trygg.
- Avkopplande och avstressande miljö, endast resenärer över 16 år.
- Rummen är bekväma, man sover som en prinsessa i sköna sängar, air-condition fungerar alltid.
- Städningen sköts utmärkt, hotellet och rummen är alltid välstädade. Ingen disk från dagen före.
- Piren ut i havet är min favoritplats att tillbringa dagen i solen. En härlig bris som gör dagen ljuvlig. Strandhandduk ingår!
- Buffé till lunch och middag. Mycket att böja på, gott tillagat, olika tema dom varierar maten.
- Eftermiddagskaffe med glass och kakor. Patisseriet
- Spa i bottenvåning med hamam och massage. Åh varannan dag en timmes massage lyxigt
- Yoga och core på lagom nivå, Linnéa god instruktör. Fick låna fitnesslokal kvällstid och dansa lite, mitt stora fritidsintresse
- Marknad på torsdagar i anslutning till hotellet - enkelt att shoppa och fynda
-Gäster från flera olika länder, kul att få nya vänner.

Hotellet och personalen är tillmötesgående och vänliga. Personal man känner igen sedan tidigare så måste vara en bra och trygg plats att arbeta på.
Trevligt att bli igenkänd som tidigare gäst av personal i Spa, restaurang (Fahri Mehmet ), bar... ja vem kan inte hänga i baren, dricka något gott och roas av Ramazan m fl och somna med ett leende
En hälsning och kram till alla och på återseende förståss

Datum för vistelsen: augusti 2019
Restyp: Reste ensam
Tack AaseIversen
SUNPRIMECLOUNGE, Guest Relations Manager på Sunprime C-Lounge, svarade på det här omdömetSvarade 9 augusti 2019

Kära AaseIversen,

Tack för din trevliga recension.

Hoppas att träffas igen här.

Vänliga hälsningar.