Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
Expedia.com
Hotels.com
Agoda.com
12 US$
Se erbjudande
Travelocity
eDreams
Snaptravel
Visa alla 13 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (87)
Filtrera omdömen
87 resultat
Medlemsbetyg
24
34
12
7
10
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
24
34
12
7
10
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 87 omdömen
Omdömet skrevs 21 juni 2017 från mobil enhet

Ett lägenhetshotell där jag bott ett flertal gånger ! Stora fina, välstädade rum , enkel köksutrustning men har allt man behöver för enklare matlagning ! Restaurangen serverar god mat , kan rekommenderas ! Läget är perfekt , nära till allt !

Datum för vistelsen: juni 2017
Restyp: Reste med vänner
1  Tack 732annelis
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 11 november 2016

Ett lägenhetshotell med gångavstånd till sin egna strand. Det är även gångavstånd till alanyas centrum med nöjesutbud och basarområde. Lägenheterna är rymliga och ljusa. De flesta har även två stora balkonger. Trevlig och hjälpsam personal. Lägenheterna är utrustade med basic köksutrustning. Funkar bra för frukost och lättare måltider. Det finns en större livsmedelsaffär tre minuters promenad från hotellet.

Rumstips: Ett rum högre upp och på den västra sidan.
Datum för vistelsen: oktober 2016
  • Restyp: Reste ensam
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Service
Tack Sören J
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 7 oktober 2016

Gammalt hotell i østra delarna av Alanya,ikke långt fra stranden (10 min),personalen var bra, rummen stora med kølskap,standarden enkel,bra med varmvatten,kan anbefalles fall kraven ikke er før store.....

Rumstips: Roligt lungt
Datum för vistelsen: september 2016
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Service
Tack Børje K J
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 10 september 2016

Bra läge på den östra sidan. Fint hotell med allt man behöver. Rent och fint varje dag av städpersonalen som var gulliga och trevliga. Bra och prisvärd mat i matsalen där servitören gav bra förslag av maten och bra rekommendationer. Det kändes som att inget var omöjligt utan allt kunde ordnas, hit kommer jag med nöje fler gånger.

Datum för vistelsen: augusti 2016
  • Restyp: Reste med familjen
    • Läge
    • Renlighet
    • Service
Tack Eva N
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 september 2016 från mobil enhet

Under bar mat och dryck och en bra service Man känner sig riktigt välkommen och många glada skratt när personalen spexar och dansar. De ser verkligen till så att du trivs. Går gärna dit igen. Tackar

Datum för vistelsen: september 2016
Restyp: Reste med vänner
1  Tack Maria A
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen