Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
72 US$
53 US$
Se erbjudande
SPARA 19 US$
Kostnadsfri avbokning till den 21-03-06
Boka nu, betala på plats
Travelocity
eDreams
Booking.com
Hotels.com53 US$
Trip.com72 US$
Visa alla 16 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (494)
Filtrera omdömen
494 resultat
Medlemsbetyg
233
175
59
16
11
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
233
175
59
16
11
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 494 omdömen
Omdömet skrevs 17 juli 2018 från mobil enhet

Detta hotell är fantastisk med bra service så länge du är trevlig och inte ställer ti) med problem. Jätte god mat och smaskiga efterrätter däremot så fanns det bara en negativ sak och det var att det serveras ingen lunch utan bara frukost och middag annars var allt perfekt.

Datum för vistelsen: juli 2018
Restyp: Reste med familjen
Tack Resort789828
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
İbrahim S, Yönetici på Riviera Hotel & Spa, svarade på det här omdömetSvarade 23 juli 2018
Google-översättning

Dear Our Guest,
Firstly thank you very much for your nice comments and for choosing us for your holiday. We have also all inclusive and you can take a lunch in our hotel if you have all inclusive.
It was very pleasure to host you and ofcourse we want to see you again in Riviera.
Best Regards
Guest Relation

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 oktober 2017 från mobil enhet

Trevligt hotell med bra pooler och trevliga rum. Vi hade halvpension och det var super. Frukosten höjde verkligen vår vistelse, den e helt underbar. Fanns ngt för alla. Poolen var mysig och det fanns alltid plats eftersom man inte fick reservera platser med sin handduk. Det enda negativa var att det inte var servering vid poolen, förmodligen för att så många hade all inklusive. Vi gick på hamam och fick scrub och massage, det var toppen! Städningen på hotellet var bra och badrummet fräscht!

Datum för vistelsen: oktober 2017
Restyp: Reste som ett par
Tack rebeccan637
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 28 maj 2017

En ny 14 dagars vistelse i maj månad blev mycket trevlig sådan. Maten har lyft sig och framför allt middagarna blivit mycket bättre och mer omväxlande. Ett klart lyft! All inclusive är ett bra alternativ som köps på plats till betydligt
lägre pris än hos resebyrån

Rumstips: Välj rum med havsutsikt så får ni en stor härlig balkong på köpet.
Datum för vistelsen: maj 2017
  • Restyp: Reste som ett par
    • Sovkvalitet
    • Renlighet
    • Service
Tack perpar_10
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 7 oktober 2016

Detta var 3:e gången här, och alltid lika tevligt. Personalen vänlig och gör allt för att du ska känna dig välkommen. Rummen rena och välstädade. Rena handdukar och lakan alla dagar. Stort urval på mat och superbt salladsbord.
Läget är perfekt då det ligger helt nära stranden. Vill man ha kvällssol så är b blocket, 4-5 vån bäst. Enda besvikelsen denna gång var att "Customer Relations" lovade ordna överraskning samt fördelsedagsbord åt oss, då maken fyllde år, men detta glömdes bort. Dock ordnade personalen i matsalen ändå fram blommor och champagne. Återkommer!

Rumstips: B block 4-5 vån, havsutsikt
Datum för vistelsen: oktober 2016
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Service
1  Tack Tina E
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 27 september 2015

Ett trevligt och rent hotell i närheten av Alanya parken och inom gångavstånd till kleopatra stranden. Bodde på hotellet med all inclusive i en vecka. Bra service, gästvänlig personal, jättegod mat och mycket fint inredda rum som städades dagligen. Det som drar ned på betyget är det begränsade snacks utbudet och mängden av solstolar i poolområdet.

Datum för vistelsen: augusti 2015
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Rum
    • Service
2  Tack 322kelvina
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen