Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (79)
Filtrera omdömen
79 resultat
Medlemsbetyg
29
28
11
4
7
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
29
28
11
4
7
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
914 av 79 omdömen
Omdömet skrevs 30 september 2015

Mycket bra ! Fina fräscha rymliga lägenheter, finns allt du behöver . sköna sängar. bra o trevlig personal , städades bra ! Vi trivdes och återkommer ! En bit att gå till stranden men det finns ju billig taxi om man inte vill gå några hundra meter , tar ca 20 min att gå till "östra " beachen om man fördrar den

Rumstips: Vi bodde på våning 4 , hiss finns
Datum för vistelsen: september 2015
  • Restyp: Reste som ett par
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Service
Tack Birgitta S
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 31 augusti 2015

Bodde på 3:e våningen tillsammans med en väninna i en lägenhet som var rymlig och bekväm. Ett stort plus för bra ljudisolering, tyst och lugnt på nätterna. Ett mindre poolområde med 2 små pooler varav en höll sig kall och svalkande då den låg i skuggan vilket behövdes då det var oerhört varmt ute och den andra lite varmare då den låg i solen. Personalen var vänliga men kanske något tråkiga, hotellrestaurangen/baren erhöll ett något begränsat utbud och man fick inte det där lilla extra som man annars fick på andra restauranger, t.ex en liten efterrätt eller snacks. Städningen var utmärkt och allt var rent och snyggt på hotellområdet.

Datum för vistelsen: augusti 2015
  • Restyp: Reste med vänner
    • Standard
    • Renlighet
    • Service
1  Tack zuzan90
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 6 oktober 2014

Enkelt och familjärt. Lugnt läge med nära till allt. Vi var där i slutet på säsongen så det var inga ungdomar där och aldrig något väsen. Supertrevlig personal och helt okej rum med tanke på priset. 100 meter till minimarket där man köper frukostbröd. 5 minuters promenad till stranden,

Datum för vistelsen: september 2014
  • Restyp: Reste som ett par
    • Läge
    • Renlighet
    • Service
Tack Ann G
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 26 augusti 2014 från mobil enhet

Vi var fem tjejer som bodde i en lägenhet högst upp. Rummet var fräscht, med två balkonger och fin utsikt över borgen i Alanya! Personalen var jättetrevliga och hjälpte oss med mycket utanför hotellet!

Minus var bäddsofforna som var väldigt hårda och att aircondition bara fanns i ett av rummen i lägenheten. Den turkiska aftonen hotellet anordnar var inte värd att betala ett enda öre för. Maten var inget speciellt och de hade modevisning av skinnjackor...

Men hotellet var som sagt bra och personalen jättetrevliga och hjälpsamma!

Datum för vistelsen: augusti 2014
Restyp: Reste med vänner
1  Tack Karlss0n
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 28 september 2013

Vi bodde i nästan två veckor på Baronessa och stormtrivdes! Rent, fräscht och fantastisk utsikt från vår fina balkong. Wifi på rummet, tyvärr lite "vinglig" men helt ok. Poolerna rena och fräscha och skönt svala... Kokplattan levde lite sitt eget liv, men den fungerade. Bäst var restaurangen och all underbar personal. Särskilt Aicha, den eleganta och superproffsiga receptionisten, medverkade till att vår resa blev till en härlig semester.

Rumstips: Be om ett rum mot gatan. Det är kanske lite mer livat med trafikljuden men ni slipper poolljuden och ekot som blir i loftgångarna mot gården. Dessutom får man underbar utsikt mot borgen!
Datum för vistelsen: augusti 2013
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
2  Tack KWH1130
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen