Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
3 personer tittar på det här hotellet
Lås de lägsta priserna från de här webbplatserna
Expedia.com
221 US$
Se erbjudande
Hotels.com221 US$
Travelocity221 US$
Priceline220 US$
Trip.com242 US$
Booking.com220 US$
ZenHotels.com258 US$
Visa alla 13 erbjudanden
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (553)
Filtrera omdömen
553 resultat
Medlemsbetyg
387
116
32
11
7
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
387
116
32
11
7
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
813 av 553 omdömen
Omdömet skrevs 15 maj 2022 från mobil enhet

Som alltid trevlig personal och direkt på stranden. Måltiderna var ok men de har dragit ner väsentligt på frukost, lunch och middag. Förstår att de måste se över alla kostnader tills de fått ett stabilt flöde på gäster.
Nära allt och renligt

Datum för vistelsen: maj 2022
Restyp: Reste som ett par
Tack Kenneth G
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 10 november 2021

Jag måste berömma all personal på detta hotell, bäst service ,städning uppmärksamhet och mycket hjälpsamma.
Måste nämna några av dem, Selma, Hatice,Hülya, Ayse, Ali❤❤❤
Reser ensam efter min mans bortgång, har fått en ny familj, här vill jag bo förevigt, så mycket kärlek❤

Datum för vistelsen: november 2021
Restyp: Reste ensam
Tack 895annacarinl
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
ayşe turhan, Müşteri Hizmetleri / Ön Büro på Sunprime Alanya Beach, svarade på det här omdömetSvarade 11 november 2021
Google-översättning

Dear 895annacarinl,

We very much appreciate your comments regarding your stay at the Sunprime Alanya Beach Hotel.

It is always a pleasure to receive positive feedback. I will share your comments with our team. I am sure that this feedback will serve as an encouragement to all of our staff as we strive to continuously improve the quality of our services.

Thank you again for sharing your experience, and we hope your next visit will be as pleasant as the previous one.

Sincerely,
Ayşe TURHAN
Sunprime Alanya Beach,

We very much appreciate your comments regarding your stay at the Sunprime Alanya Beach Hotel.

It is always a pleasure to receive positive feedback. I will share your comments with our team. I am sure that this feedback will serve as an encouragement to all of our staff as we strive to continuously improve the quality of our services.

Thank you again for sharing your experience, and we hope your next visit will be as pleasant as the previous one.

Sincerely,
Ayşe TURHAN
Sunprime Alanya Beach

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 13 september 2021 från mobil enhet

Hotellet ligger i princip på stranden och från balkongen har man riktigt fin utsikt över havet om man väljer rätt rum! Man delar poolområde med hotellet bredvid, Cooks Club och har därigenom tillgång till 3 olika poolområden, 2 lugnare och en med aktiviteter och musik.

Datum för vistelsen: augusti 2021
Restyp: Reste ensam
Tack Kaan A
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
ayşe turhan, Müşteri Hizmetleri / Ön Büro på Sunprime Alanya Beach, svarade på det här omdömetSvarade 9 oktober 2021
Google-översättning

Dear Kaan A,

We very much appreciate your comments regarding your stay at the Sunprime Alanya Beach Hotel.

It is always a pleasure to receive positive feedback. I will share your comments with our team. I am sure that this feedback will serve as an encouragement to all of our staff as we strive to continuously improve the quality of our services.

Thank you again for sharing your experience, and we hope your next visit will be as pleasant as the previous one.

Sincerely,
Ayşe TURHAN
Sunprime Alanya Beach

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 5 januari 2020

Hotellet ligger precis på stranden, så man kan välja mellan strax eller pool. Personalen är sjukt trevlig. Har varit där flera gånger och de känner igen en. Bra mat, även all inclusive. Tröttnar på buffen efter ett tag kan man välja något från loungen, såsom pizza och annat. Bokar snart ny resa dit. :)

Datum för vistelsen: augusti 2019
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack O7305PJlindaf
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Sunpark Hotels, Genel Müdür på Sunprime Alanya Beach, svarade på det här omdömetSvarade 27 februari 2020
Google-översättning

Dear Guest
We very much appreciate your comments regarding your stay at the Sunprime Alanya Beach Hotel.

It is always a pleasure to receive positive feedback. I will share your comments with our team. I am sure that this feedback will serve as an encouragement to all of our staff as we strive to continuously improve the quality of our services.

Thank you again for sharing your experience, and we hope your next visit will be as pleasant as the previous one.

Sincerely,
İlke Önder
Front Office Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 13 oktober 2019 från mobil enhet

Mycket bra hotell med underbar, trevlig och hjälpsam personal. Bekväma rum som hålls oklanderligt rena av fantastisk städpersonal. Kvällsunderhållningen på grannhotellet hördes in på rummet, men den slutade senast kl 23 så det var inget som störde oss. Då hade vi balkongen direkt mot det hotellet. Rent och fräscht runt buffén som serverar all-inclusive maten. Maten var genomgående bra och vällagad. Jag kan absolut tänka mig att återvända hit.

Datum för vistelsen: oktober 2019
Restyp: Reste med vänner
Tack bennyl284
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
sunpark_hotels, Genel Müdür på Sunprime Alanya Beach, svarade på det här omdömetSvarade 15 oktober 2019
Google-översättning

Dear bennyl284,

First of all I would like to thank you to for your positive comment. We are very appreciated with this.

Me and my team really want to welcome and serve you again.

Best regards

Özlem ALKAN

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen