Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
106 US$
Se erbjudande
Expedia.com
Booking.com
133 US$
Se erbjudande
Hotels.com106 US$
eDreams133 US$
Travelocity106 US$
Visa alla 16 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (481)
Filtrera omdömen
481 resultat
Medlemsbetyg
325
112
28
10
6
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
325
112
28
10
6
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 481 omdömen
Omdömet skrevs 5 januari 2020

Hotellet ligger precis på stranden, så man kan välja mellan strax eller pool. Personalen är sjukt trevlig. Har varit där flera gånger och de känner igen en. Bra mat, även all inclusive. Tröttnar på buffen efter ett tag kan man välja något från loungen, såsom pizza och annat. Bokar snart ny resa dit. :)

Datum för vistelsen: augusti 2019
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack O7305PJlindaf
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Sunpark Hotels, Genel Müdür på Sunprime Alanya Beach, svarade på det här omdömetSvarade 27 februari 2020
Google-översättning

Dear Guest
We very much appreciate your comments regarding your stay at the Sunprime Alanya Beach Hotel.

It is always a pleasure to receive positive feedback. I will share your comments with our team. I am sure that this feedback will serve as an encouragement to all of our staff as we strive to continuously improve the quality of our services.

Thank you again for sharing your experience, and we hope your next visit will be as pleasant as the previous one.

Sincerely,
İlke Önder
Front Office Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 13 oktober 2019 från mobil enhet

Mycket bra hotell med underbar, trevlig och hjälpsam personal. Bekväma rum som hålls oklanderligt rena av fantastisk städpersonal. Kvällsunderhållningen på grannhotellet hördes in på rummet, men den slutade senast kl 23 så det var inget som störde oss. Då hade vi balkongen direkt mot det hotellet. Rent och fräscht runt buffén som serverar all-inclusive maten. Maten var genomgående bra och vällagad. Jag kan absolut tänka mig att återvända hit.

Datum för vistelsen: oktober 2019
Restyp: Reste med vänner
Tack bennyl284
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
sunpark_hotels, Genel Müdür på Sunprime Alanya Beach, svarade på det här omdömetSvarade 15 oktober 2019
Google-översättning

Dear bennyl284,

First of all I would like to thank you to for your positive comment. We are very appreciated with this.

Me and my team really want to welcome and serve you again.

Best regards

Özlem ALKAN

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 28 september 2019 från mobil enhet

Har varit här förut och stortrivdes. Mycket hjälpsam personal, fick mycket hjälp av personalen på hotellet i samband med Thomas Cooks konkurs. Det pratades om att dom skall renovera hotellet till nästa säsong. Det kan väl behövas. Vi stor trivdes på detta hotell super trevlig personal. Nästa gång vi skall hit så kommer vi att boka direkt inte via någon researrangör. Rekommenderar detta hotell, kommer gärna hit igen.

Datum för vistelsen: september 2019
Restyp: Reste som ett par
Tack ztam
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
sunpark_hotels, Genel Müdür på Sunprime Alanya Beach, svarade på det här omdömetSvarade 15 oktober 2019
Google-översättning

Dear ztam;

First of all I would like to thank you to for your positive comment. We are very appreciated with this.

Me and my team really want to welcome and serve you again.

If you need any help for your holiday, please do not hesitate to contact to me.

Best regards

Özlem ALKAN

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 14 september 2019

Otroligt trevlig och kunnig personal. Rent och fräscht i sviterna och allmänna utrymmen. Ingen personal som "pestar" med en när man vill vara ifred. Men så uppmärksam så de ser på en gång när man behöver eller vill ha något. God mat och dryck. Fantastisk wifi. Och bra information om hotellets "regler". Älskade att de tog bort idioters handdukar som "bokade" solstolar när det inte var tillåtet. Älskade också att de inte serverade för fulla gäster och slutade servera folk som tog drinkar på sin all inclusive till kompisar som inte betalade. Rätt ska vara rätt!
Hit kommer jag igen så fort jag har semester igen!!!!

Datum för vistelsen: september 2019
Restyp: Reste ensam
Tack Jkid27
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
sunpark_hotels, Genel Müdür på Sunprime Alanya Beach, svarade på det här omdömetSvarade 16 september 2019
Google-översättning

Dear Jkid27;

First of all I would like to thank to you for your positive comments.

Me and my colleague would like to welcome you here again.

One more time thanks for your nice reviews.

Best regards

Özlem ALKAN

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 29 augusti 2019 från mobil enhet

Ett mycket strandnära hotell. Vi hade inte all inklusive men frukost. Det fanns mycket att välja på. Vi åt även lunch på hotellet och det var gott. Personalen är supertrevlig så jag vill passa på att tacka alla för att ni bidrog till två härliga veckor! Vi ses nästa år igen!

Datum för vistelsen: augusti 2019
Restyp: Reste som ett par
Tack 325carinas
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
sunpark_hotels, Genel Müdür på Sunprime Alanya Beach, svarade på det här omdömetSvarade 11 september 2019
Google-översättning

Dear 325carinas;


We would like to thank you for the time you took to write to us about your recent experience at the Sunprime Alanya Beach Hotel. 
We do value your feedback. Our team would appreciate the opportunity of being able to welcome you back and of being of service to you in the near future.
Once again, thank you for your comments. We are ready to serve you always! 
Many greetings...

Best Regards, 
Özlem ALKAN

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen