Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
158 US$
Booking.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Pool
128 US$
Booking.com
Se erbjudande
  • Fri parkering
  • Pool
211 US$
159 US$
Expedia.com
Se erbjudande
  • Fri parkering
  • Frukost ingår
233 US$
Expedia.com
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Frukost ingår
Savk Hotel(Alanya)
133 US$
86 US$
Booking.com
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
121 US$
111 US$
Expedia.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Frukost ingår
Grand Okan(Alanya)
111 US$
95 US$
Hotels.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
87 US$
Expedia.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Rabattmeddelande! 15 % lägre än genomsnittspriset

Priset du har hittat är 15 % lägre än det här hotellets genomsnittspris på 102 US$/natt.

Vi analyserar priser över en 60-dagarsperiod och jämför ditt val med genomsnittspriset på liknande vistelser för att säkerställa att du får bästa möjliga erbjudande.

Okan Tower Apart Hotel(Alanya)(Mycket prisvärt!)
30 US$
29 US$
Expedia.com
Se erbjudande
  • Pool
  • Precis vid stranden
Utopia World(Kargicak)
248 US$
Booking.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Omdömen (77)
Filtrera omdömen
77 resultat
Medlemsbetyg
43
24
7
3
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
43
24
7
3
0
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
38 av 77 omdömen
Omdömet skrevs 9 september 2015 från mobil enhet

Så bra och frächt. God mat och dryck. Nära havet fria solstolar och dryck på stranden. All inclusive!! Rent bra sängar rent och snyggt. Så bra personal. Bussen till centrum av Alanya går precis utanför hotellet kostar bara 2 lira. Oba centrum ned affärer, restauranger och kvällsliv vara 5 min bort. Stor marknad måndag och torsdag.

Bodde här: september 2015, reste som ett par
2  Tack Ewa O
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 augusti 2015

Vi bodde på Blue Diamond två veckor i juli 2015.
Hotellet: Hotellet var rent och fräscht. Fina hotellrum.Dålig Wifi. Om man tippar städaren städar de bättre.
Personal: Personalen var trevlig, dock talar de mycket dåligt engelska.
Mat: Maten var en aning enformig. Poolbars maten (hamburgare, pizza osv mycket gott) Restaurangen ren och fräsch. Ingen färskpressad juice( endast konsentrat)Ingen frukt till frukost, dock till lunch och middag.
Pool/strand:Två bra swimmingpoolar dock för få solstolar där många reserverade stolarna redan tidigt på morgonen. Stranden var nära med egna solstolar och parasoll och en strandbar.
Övrigt: det ordnas inte mycket underhållning på hotellet.

  • Bodde här: juli 2015, reste som ett par
    • Sovkvalitet
    • Renlighet
    • Service
2  Tack Johanna M
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 5 augusti 2014 från mobil enhet

Mer än nöjd. Allt var bra. Läget,
Maten, servicen, städningen. Fräscht hotell med bra läge nära både till Oba centrum som
Ligger precis runt hörnet. Tunnel under vägen precis utanför hotellet ner till
stranden.

  • Bodde här: juni 2014
    • Standard
    • Läge
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
3  Tack Andezon
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 12 oktober 2013

Mycket bra service, trevlig personal. Rent och fräscht överallt.Det var dock ingen noggrann städning av rummen varje dag. Nära till stranden, bara att gå genom en tunnel under vägen.Nära och stort utbud till shopping och marknaden i Oba centrum på måndagarna.Fin strand, men mycket svårt att ta sig ner vid strandkanten eftersom det lutar ganska mycket och är fullt med stenar där.Det går också väldigt mycket vågor, så det är inget bra ställe att bada där för barn.Frukosten var så där, men lunch och middag väldigt god.Vi bodde på tredje våningen och hade ett jättefint rum med havsutsikt. Rakt nedanför oss var baren så det var inte tyst förrän tidigast kl 00 när den stängde. Ett stort minus var de hårda sängarna. Det var som att ligga på en tunn madrass direkt på golvet. Mina ryggbesvär förvärrades av detta. Hade det inte varit för detta, så kan jag tänka mig att återvända till detta hotell. Man får vara beredd på att bli väckt varje morgon strax före kl 6 av böneutroparen.

  • Bodde här: september 2013, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
3  Tack Ima54
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 18 januari 2013

här bodde jag och min vännina okt-2008
det är det bästa hotellet jag bott på
i alanya,trevlig å service inriktad personal
rummen välstädade,inget fattades på buffen
stranden ligger nära å hotellet har spaavdelning
å 2 pooler en med vattenrutchbana

  • Bodde här: februari 2012, reste med vänner
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
3  Tack lenak_tvidaberg
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen