Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bellissima vacanza👍😀”

De bästa priserna för
Incheckning dd/mm/åååå Utcheckning dd/mm/åååå
Priserna är för 1 rum, 2 vuxna
Visa priser
Jämför priser från de mest populära resesidorna
och 5 sidor till!
SENTIDO Cesar Thalasso
Rankad som nummer 25 av 46 hotell i Midoun
Omdömet skrevs för 4 veckor sedan från mobil enhet
Google-översättning

Bodde här: September 2017, reste ensam
1  Tack Anis A
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skander_Missaoui, Sous Directeur på SENTIDO Cesar Thalasso, svarade på det här omdömetSvarade för 3 veckor sedan
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme
Omdömen (27)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

913 av 27 omdömen

Omdömet skrevs för 4 veckor sedan
Google-översättning

Tips för att välja rum: Belle chambre très calme avec terrasse ouverte en RDC donnant sur les piscines
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: September 2017, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Service
2  Tack Michelle P
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skander_Missaoui, Sous Directeur på SENTIDO Cesar Thalasso, svarade på det här omdömetSvarade för 4 veckor sedan
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs september 7 2017 från mobil enhet
Google-översättning

Bodde här: Mars 2017, reste med vänner
1  Tack boumjud
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skander_Missaoui, Sous Directeur på SENTIDO Cesar Thalasso, svarade på det här omdömetSvarade september 8 2017
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs september 6 2017
Google-översättning

  • Bodde här: Augusti 2017, reste som ett par
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Service
11  Tack Ирина Т
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skander_Missaoui, Sous Directeur på SENTIDO Cesar Thalasso, svarade på det här omdömetSvarade september 8 2017
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs augusti 28 2017
Google-översättning

  • Bodde här: Augusti 2017, reste som ett par
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Service
1  Tack Pierrechristine
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skander_Missaoui, Sous Directeur på SENTIDO Cesar Thalasso, svarade på det här omdömetSvarade augusti 29 2017
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Andra hotell som du kanske också gillar …
Titta även på dessa hotell i eller i närheten av Midoun
0.1 km bort
SunConnect Djerba Aqua Resort
1.0 km bort
Yadis Djerba Golf Thalasso & Spa
0.3 km bort
Djerba Plaza Hotel & Spa
Visa priser
Visa priser
Visa priser
1.3 km bort
SENTIDO Djerba Beach
SENTIDO Djerba Beach
Nr 3 av 104 i Djerba
1 673 omdömen
1.1 km bort
Hasdrubal Thalassa & Spa Djerba
2.1 km bort
Green Palm
Green Palm
Nr 23 av 46 i Midoun
690 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser

Besökt SENTIDO Cesar Thalasso? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ytterligare information om SENTIDO Cesar Thalasso

Adress: 376 Touristic Area Midoun Box | Touristic Area Midoun, Midoun, Djerba 4116, Tunisien
Region: Tunisien > Medenine Governorate > Djerba > Midoun
Bekvämligheter:
Bar/lounge Strand Fitnesscenter med gym/träningsrum Kostnadsfri parkering Restaurang Spa Sviter Swimmingpool Anpassat för rullstol
Typ av hotell:
Nr 16 av Lyxhotell i Midoun
Nr 18 av Strandhotell i Midoun
Nr 19 av Spahotell i Midoun
Prisklass: 503 kr - 795 kr (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
Hotellklass:4-stjärnigt — SENTIDO Cesar Thalasso 4*
Antal rum: 146
Bokningsalternativ:
TripAdvisor är stolta över att vara partner med Hotels.com, Booking.com, Expedia och 5viajes2012 S.L. så att du tryggt kan boka med SENTIDO Cesar Thalasso. Vi hjälper miljoner resenärer varje månad att hitta de perfekta hotellen för både semester- och företagsresor, alltid med de bästa rabatterna och specialerbjudandena.
Kallas också för:
Miramar Cesar Thalasso Hotel Djerba Island
Miramar Cesar Thalasso Djerba

Är detta ditt TripAdvisor-objekt?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt