Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk hotel!”
Omdöme om Patong Beach Hotel

De bästa priserna för
Incheckning dd/mm/åååå Utcheckning dd/mm/åååå
Priserna är för 1 rum, 2 vuxna
Visa priser
Jämför priser från de mest populära resesidorna
och 11 sidor till!
Patong Beach Hotel
Rankad som nummer 15 av 331 hotell i Patong
Certificate of Excellence
Omdömet skrevs juli 17 2017

Dåligt att klaga på området, när omdömet ska handlar om hotellet!
Ja det ligger nära till Bangla Road - Nej, man störs inte av ljud eller dylik.

Det ligger så centralt i Patong som ett hotell kan ligga. Några få steg och korsa gatan från hotellet och du är på stranden.

Servicen var på TOPP! Personalen hjälpte till med allt från utflykter till tips på cafe/barer/restaurang. Dom såg verkligen till att du fick en bra vistelse. Uppskattas!

Till frukosten finns det verkligen allt möjligt, den är enorm och det går inte att klaga.

Rummen har kylskåp med minibar som vi använde flitig, stor balkong där vi spenderade mycket tid, badkar samt dusch, lite dålig WiFI signal i rummen men är du i Thailand för att konstant vara uppkopplad? Nej, trodde jag inte heller. Super sköna sängar, rent och fint med städning varje dag - kändes som att man bytte rum för dom gjorde det så fint varje gång! Fin pool område med skön music i bakgrunden.
Vi åt ute första natten men provade dagen efter maten på restaurangen på hotellet, det var verkligen GOTT!!! Så vi åt där restan av veckan.

Summan av Kardemumman: Kan varmt rekommendera! återkommer mer än gärna

  • Bodde här: Februari 2017, reste med vänner
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack Talea_sh
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (1 434)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

15 av 1 434 omdömen

Omdömet skrevs juli 13 2017 från mobil enhet

Vi valde detta hotell mest för att vi har mycket positiv erfarenhet av ägarna.

8 nätter på Patong Beach Hotel gjorde oss mycket nöjda. Först och främst är det ett jättefint hotell med 'lyxig' entré. Personalen är otroligt gästvänliga. Rummet med connectiondoor till resesällskapet var också fina. Bra städning. Alltid ordning och reda. Det enda på rummet som jag har att anmärka på är att det de facto inte finns någon byrå eller liknande och uppbackningen blev något begränsad.

Kul badrum med både badkar och dusch. Man kan skjuta bort väggen till badkaret och njuta av tv'n medan man tar ett bad. Rummet har jättemånga detaljer. Bla tyg som vackert hänger över sängen. Dessutom är det mängder sv utsnidningar i olika detaljer på väggarna. Modernt.

Kylskåp med minibar.

Stor balkong med konstgräs.

Frukosten är enorm!!! Det finns något för alla. Allt från asiatiskt till västerländskt. Massor av olika ägg-konstruktioner. Pannkakor, fattiga riddare. Flertalet olika bröd. Det finns dessutom både naan och pita. I restaurangen finns en brödrost och en liten 'ugn' ifall man vill göra ex toast. Kaffemaskin som du själv bestämmer om du vill ha stor eller liten kaffe.

Olika sorters juice. Flertalet olika flingor i 'maskiner'.

Grönsaker i mängder. Yoghurt, nötter, russin, müsli. Allt!!! Frukostrestaurangen är inomhus bortsett från ngt bord som står utomhus.

Hotellet ligger 'en väg' från stranden. Du måste korsa Bangla road för att komma över och tack gode Gud för att vägen är enkelriktad.

På vägen mellan stranden och hotellet ligger en liten affär där man kan bättra på utbudet i sin kyl på rummet.

Restaurangen vid poolen på hotellet är trevlig. Poolen är mycket stor. Bra med plats runt poolen.

Vi blev inte störda av något ljud överhuvudtaget bortsett från att det ringde ideligen till ett angränsande rums stationära telefon där ingen svarade. Inget störande från gator eller liknande. Tvärtom hade vi det tyst och behagligt.

Jag kan varmt rekommendera detta hotell. Mest för att personalen är fantastisk, maten kanonbra, faciliteter helt utan anmärkning.

Bodde här: Juni 2017, reste med familjen
Tack jennyhanss0n
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs januari 2 2017 från mobil enhet

Centralt beläget hotell, med närhet till strand och centrum. Men läget är ytterst utsatt för mycket hög musik som pågår varje natt enda fram till morgonen. Musiken kommer dessutom från flertalet ställen. Byggnaden är ganska sliten o poolområdet som på bilderna ser fint ut har plastgräs o direkt ofräscht.
Personalen är som alltid i Thailand väldigt serviceinriktade o trevliga!
Vi valde att avsluta vår vistelse där efter några dagar trots att vi inte fick pengarna tillbaka för 14 dagars vistelse.

Bodde här: Januari 2017, reste som ett par
Tack Kaj S
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs september 3 2016 från mobil enhet

Hotellet ligger mycket nära stranden och till nattlivet på Bangla Road. Rummet var snyggt och rent och även badrummet. På hotellet kunde man boka olika utflyktsturer som ligger nära lobbyn. Servicen var bra och de flesta talar relativt bra engelska. Wi-fi fungerar bra över hela hotellet.

Bodde här: Augusti 2016
Tack tege11
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs juni 17 2016 från mobil enhet

Mysigt hotell överlag, och superfin inredning på rummen, lite thai-inspirerat. Hotellpersonalen trevlig och kunde väldigt bra engelska! Stort plus.
Vi testade roomservice och 3-4 minuter efter vi hade beställt kom vår mat upp :)
Rymlig pool, och bara 3 minuters promenad ner till själva stranden!
Det som dock drar ned betyget rejält är att internetuppkopplingen var fruktansvärt dålig. Man var ansluten i några sekunder för att sedan kopplas bort. Vi fick gå till restauranger istället för att kolla mail och annat :/ Tycker det är viktigt att hotellet kollar så internet funkar för man betalar ju ändå för "obegränsat wifi".

Nånting annat som jag tyckte var dåligt var att när jag bokade hotellet så gjorde jag det på deras hemsida, och man kunde få 10% rabatt på bokningen (oavsett om rummet hade rabatt sedan tidigare) om man gick med i deras nyhetsbrev. Man skulle då få en kod skickad till sin mailadress. Försökte säkert 20 gånger men koden fungerade inte. Tror snarare detta "erbjudande" är ett sätt för hotellet att få folk att gå med i deras nyhetsbrev :(

Något annat är också att duscharna behöver avkalkas, det var en del avlagringar i vår dusch iallafall.

Bodde här: Juni 2016, reste som ett par
Tack Frida R
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Andra hotell som du kanske också gillar …
Resenärer tittade även på dessa Patonghotell
0,3 km bort
The KEE Resort & Spa
The KEE Resort & Spa
Nr 25 av 331 i Patong
1 653 omdömen
0,8 km bort
Holiday Inn Express Phuket Patong Beach Central
1 km bort
Nap Patong
Nap Patong
Nr 8 av 331 i Patong
1 733 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser
1,1 km bort
Seaview Patong Hotel
Seaview Patong Hotel
Nr 16 av 331 i Patong
1 719 omdömen
1,2 km bort
Amari Phuket
Amari Phuket
Nr 2 av 331 i Patong
6 252 omdömen
0,5 km bort
Holiday Inn Resort Phuket
Visa priser
Visa priser
Visa priser

Besökt Patong Beach Hotel? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ytterligare information om Patong Beach Hotel

Adress: 124 Taweewongse Road | Patong Beach, Patong, Kathu, Phuket 83150, Thailand
Region: Thailand > Phuket > Kathu > Patong
Bekvämligheter:
Bar/lounge Affärscenter med tillgång till internet Fitnesscenter med gym/träningsrum Gratis frukost Kostnadsfri parkering Restaurang Rumservice Sviter Swimmingpool Anpassat för rullstol Flygplatstransport
Typ av hotell:
Nr 12 av Romantiska hotell i Patong
Nr 13 av Lyxhotell i Patong
Nr 15 av Familjehotell i Patong
Prisklass: 682 kr - 1 532 kr (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
Hotellklass:4-stjärnigt — Patong Beach Hotel 4*
Antal rum: 245
Bokningsalternativ:
TripAdvisor är stolta över att vara partner med Booking.com, Agoda, Ctrip TA, Hotels.com, TripOnline SA, Expedia och 5viajes2012 S.L. så att du tryggt kan boka med Patong Beach Hotel. Vi hjälper miljoner resenärer varje månad att hitta de perfekta hotellen för både semester- och företagsresor, alltid med de bästa rabatterna och specialerbjudandena.
Kallas också för:
Nh Hotels Patong
Nh Hotel Patong
Patong Beach Phuket

Är detta ditt TripAdvisor-objekt?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt